Nagradna igra: Osvoji praznično darilo

Bi se v novo leto rad podal z novim nahrbtnikom? Sodeluj v nagradni igri in mogoče bo žreb na tvoji strani!

Za vse, ki nas spremljate, smo pripravili nagradno igro, v kateri lahko osvojiš priročno darilo - nahrbtnik in majico s kratkimi rokavi Nomago. 


 

Zagotovo se vsi strinjamo, da je december najbolj čaroben mesec leta. Veselimo se praznikov in prostih dni, ki jih lahko preživimo v družbi najbližjih. December pa je tudi mesec, ko nam misli že bežijo v novo leto. In, hote ali nehote, že delamo načrte, kaj bomo v naslednjem letu naredili, koga bomo obiskali ali kam odpotovali. Sodeluj v naši nagradni igri in mogoče boš prav ti v novo leto vstopil z novim nahrbtnikom, pripravljen na izlete, pohajkovanja ali vsakodnevne obveznosti. 


O nagradni igri: 

Nagradna igra, ki je potekala od 20. 12. do 27. 12. 2018 na našem Facebook profilu, je zaključena. 28. 12. 2018 smo z žrebom razglasili nagrajenca. Nagrado je dobila Marjeta Izlakar. 

Preveri pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. 

Podobne nagradne igre se obetajo tudi v prihodnje, zato nas spremljaj še naprej. :) 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.