Previdno se daleč pride

Počasi se res pride daleč, a še dlje, če si pri tem previden.

Če hodiš v šolo, potem septembra sledi preklop iz poletne v šolsko sceno. Če pa voziš po cesti, potem v tem mesecu kar naenkrat opaziš več peščev, več kolesarjev in več avtomobilov. Počasi se res pride daleč, a še dlje, če si pri tem previden. Ne le vozniki, previdni bodimo tudi pešči in kolesarji.

Ali veš, da je v skupini Avrigo / Izletnik kar 500 voznikov avtobusov? Ja, prav si prebral. To je ogromno. Dajemo častno, da te bomo tudi letos vozili previdno in bili super udeleženci v prometu, vedno strpno pozorni.

Če te zanima, pa ti povemo še kaj več o statistiki. Lani septembra je šlo v šolo okoli 250.000 dijakov in osnovnošolcev. To pomeni, da je zjutraj na poti od doma do šole na cesti tako veliko število mladih! Previdno se daleč pride. Hoditi peš je super, še boljša pa je vožnja z avtobusom – uredi si svojo šolsko vozovnico kar preko spleta. Pa še v nagradni igri za simpatične nagrade sodeluješ.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.