CertifikatiPridobitev certifikata Družbeno odgovoren delodajalec


V Nomagu družbeno odgovornost jemljemo resno. Od leta 2021 smo svoje delovanje na tem področju še nadgradili, poleg trajnostne usmeritve smo sprejeli številne ukrepe za izboljšanje zadovoljstva in zdravja zaposlenih. Naš trud je bil priznan s strani inštituta Ekvilib, zato se lahko pohvalimo s prejetjem certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki predstavlja naš ponos in zavezo hkrati.

Prizadevamo si za prenos znanja in izkušenj med generacijami, zato poseben poudarek v podjetju namenjamo mentorskemu programu. Z ustanovitvijo športnega društva ŠD Nomago, programom promocije zdravja in različnimi načini usklajevanja delovnega in prostega časa, skrbimo za naše zdravje in dobro počutje. Udeležbe na dodatnih izobraževanjih pa nam zagotavljajo varnost in varčnost pri izvajanju delovnih procesov, da lahko skupaj gradimo prijetno delovno okolje. Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.