se dober da sem se za Janeza odlocila...))))))
mates,to kar ti govoriš,vemo tudi mi!!
pozabil si pa omeniti državljane bivših jugoslovanskih držav,ki množično prihajajo v Slovenijo in mislim ,da imajo tu pri birokraciji celo več sreče kot pa katerkoli drugi narodi.Ko hodim po ulicah ljubljane,skoraj ne slišim več slovenščine!!
No ja ko tole prebiram o vizah pa še sam nekej povem....Tud zdej k smo v sshengnu je vse v k.....!! Nešteto papirjev da ti nekdo pride iz Azije na obisk v Slo.. Pol pa še vse ureja Avstrijska ambasada ?? tolk smo vredni u Sloveniji , da nam JODLARJI govorijo kdo sme k nam in kdo ne.... lohk se reče bol je blo u JUGI...LP
Kaj je potrebno vse imeti nigerijskemu državljanu ,da dobiSlovensko vizo,kam mora se obrniti.Zanima me tudi koliko časa traja in koliko stane letalska karta.Hvala za odgovor lep pozdrav Brigita
Kaj je potrebno vse imeti nigerijskemu državljanu ,da dobiSlovensko vizo,kam mora se obrniti.Zanima me tudi koliko časa traja in koliko stane letalska karta.Hvala za odgovor lep pozdrav Brigita
No toliko sem prebral, da sem skoraj že obupal pa bom vendarle povprašal, če je kdo na tem forumu, da ve točen postopek za pridobivanje vize za tajske državljane imam namreč punco na tajskem in bi hotel, da pride na obisk k meni. Najbolj me mučijo tiste zahteve, o prihodkih, ker je ona nezaposlena.
No toliko sem prebral, da sem skoraj že obupal pa bom vendarle povprašal, če je kdo na tem forumu, da ve točen postopek za pridobivanje vize za tajske državljane imam namreč punco na tajskem in bi hotel, da pride na obisk k meni. Najbolj me mučijo tiste zahteve, o prihodkih, ker je ona nezaposlena.
Porocena z nigerijcem, imate tudi vi kaksne izkusnje o intervjuju v egiptu??
Lep pozdrav!
Imam prijatelja v Senegalu-Dakar. Pa bi vas prosila,če mi lahko poveste kaj
vse potrebuje za pribitev vize za vstop v Slovenijo. Želel bi me obiskati.
lep pozdrav !
Marija
Naj kontaktira pristojno veleposlanistvo (Slovenije ali ce je morda pristonjno predstavnistvo katere druge clanice EU) v Dakarju. Ponavadi je treba predlozit dokazila o financnem stanju, letalske karte, zavarovanje itd. Tukaj najbrz nihce ne bo tocno vedel, veleposlanistvo bo najbolj zanesljiv vir.
O kakih vizah vi to, po novem lahko vsak po Evropi vandra prosto po prešernu brez vsakršnih dokumentov, niti na meji jih ne rabiš več kazat a ni to lepo...
Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!
Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.
080 47 42 – Nomago Travel
01 431 77 00 – Nomago
DELOVNI ČAS POSLOVALNIC
Nakup vozovnic ni mogoč zaradi zaustavitve izvedbe javnega potniškega prometa. Več informacij na: https://www.nomago.si/obvestila-javni-potniski-promet/zaustavitev-javnega-potniskega-prometa.
Od vključno 26. januarja 2021 do nadaljnjega vozimo ponovno po rednem voznem redu skladno z objavljenim voznim redom (POZOR: Ne izvajajo se posamezni prevozi objavljeni na tej povezavi). Več informacij na https://www.nomago.si/obvestila-javni-potniski-promet/vzpostavitev-jpp. Prijetno vožnjo z Nomago.