- Forum
- Izmenjava sob v Sloveniji
- Soba v CELJU - čim prej
Soba v CELJU - čim prej
Sem podiplomska študentka in iščem enoposteljno sobo v Celju (do največ 2 km izven centra). Plačati sem pripravljena do 120 €. Če kdo oddaja ali koga pozna, naj prosim sporoči čim prej. Hvala in lep pozdrav!
Ojla! Samo zanima me, če si že našla sobo??
Lp
Ojla Klara!
Nisem (še) našla sobe. Zdaj bi jo potrebovala zagotovo za 2 meseca (ob takojšnji vselitvi), z možnostjo kasnejšega podaljšanja do konca maja (po potrebi - odvisno od urnika predavanj). Lep pozdrav!
Oj! aha, zanima me zato ker tudi sama iščem sobo oz.bi šla za sostanovalko. pa zgleda da je tle v Celju kr problem najdit to:) iz kje pa si drugače in kaj študiraš?
Lep dan
Se strinjam... Čisto drugače kot v LJ ali MB, kjer je ogromno ponudbe (in tudi povpraševanja). :) Sob v Celju očitno ni za dobiti - ostanejo edino garsonjere in večja stanovanja, ki so za študenta brez rednih dohodkov razmeroma draga. Našla sem en oglas (http://www.bolha.com/oglas382550153/stanovanje-celje-center-1-sobno-47-m2-oddam)- mogoče bi se splačalo poklicati. Sem iz okolice LJ in študiram management. Ti?
Ja zanimiv glas, ampak mislim da je tudi cena kar dost visoka...al pa tudi ne:) bi mogle vprašat. js pa študiram komercialo.kje v Celju pa ti to študiraš?
LP
Ja zanimiv glas, ampak mislim da je tudi cena kar dost visoka...al pa tudi ne:) bi mogle vprašat. js pa študiram komercialo.kje v Celju pa ti to študiraš?
LP
No tale oglas sem pa jst zasledila,ampak so se vrjetno pri ceni zmotili:) Kakšen se ti zdi? Je pa na novo tale oglas.
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
Kontaktni podatki | |||||||||
|
OJ!
Ja se je meni zdelo da en bo poceni...pač nimava sreče. Mogoče pa najdeva kaj,če bo kakšna zanimiva ponudba ti javim..
Imej se lepo
Čaw
Zdravo, jaz tudi iščem sobo v Celju.
Nisem si mislila, da jo je tako težko najti.
Sem nekadilka, čista in urejena 32-letnica. V Celju bom opravljala pripravništvo. Iščem mirno in čisto okolje.
Lp Maja
Torej imaš dve sobi prosti, koliko sob ima stanovanje?
Lp Maja
Še katera potrebuje sobo?? pokliči 070285414
ja,moja hči rabi sobo v bližini kajuhove ali kladivarja!!!
še katera rabi sobo??naj me pokliče na 070285414