sem slišala pohvale glede njih, se mi pa zdi, da majo kr drage programe (ampak dosti cenejše od kake druge agencije)
ne vem no, jst grem vseeno v lastni režiji, pa pridem skoz ceneje, pa še lahko ostanem tam, kjer mi paše in grem naprej, če mi nekje ne paše :) pa si magar prej poglej njihov program, pa greš po isti poti :) z agencijo bi šla verjetno samo v primeru, če bi potovala sama, ker sama ne bi šla na pot, bi mi bilo preveč dolgčas. je pa tud odvisno, kakšen folk imaš v skupini. lahko imaš samo enega "težaka", pa zamori celo skupino. je pa res, da na taka potovanja hodi ponavad kr skuliran folk.
bolj simpatično mi deluje agencija tao adventure, tko da počekiraj še njih, je pa tudi na avanturistično varijanto. če te skrbi, kako pa kaj, pa jim pišeš mejl oz. jih obiščeš in se pogovoriš. lp
Agencija je zeloo znana tudi po izjemno slabih namestitvenih kapacitetah-hotelih.
vidi se predvsem to, da gledajo le na zasluzek!
Dobrobit gostov jim ni prav pomembna.
zelo slaba izkusnja na potovanju po Indiji, niso obvladovali potovanja, na koncu nas je bilo polovico bolnih, dva sta sla po vrnitvi v Slovenijo celo na urgenco, pa tam ostala 2 dneva. Na sreco so ju resili. To je bilo novo leto 2016/2017. Za letos pa slisim potovanje v Ameriko, cista katastrofa. Sem bil nekajkrat z njimi v letih 2008/2009, odkar je prevzel Oskar mlajsi, pa bezi cim dalj. Samo pobirajo denar, je kar nekaj dobrih agencij, naprimer Ravbar. Sem bil z njimi v Tanzaniji, pa v Vietnamu, Namibiji, vse na nivoju.
Oskarja se izogibam, ker ima cene nenormalno visoke, potem te pa še z nekimi napitninami ciganijo ipd.. Zgleda, da so se specializirali na lupljenje bogate klientele. Sam raje grem s kakšno drugo agencijo.
Večkrat sem potovala z Oskarjem in sem bila zelo zadovoljna. Imajo odlične vodnike. Lani sem potovala z Ravbarjem, pa nikoli več! Slaba organizacija, slabi prevozi, slab vodnik...
Večkrat sem potoval z Ravbarjem in sem bil zelo zadovoljen. Imajo odlične vodnike. Lani sem potoval z Oskarjem, pa nikoli več! Slaba organizacija, slabi prevozi, slab vodnik...
Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!
Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.
080 47 42 – Nomago Travel
01 431 77 00 – Nomago
DELOVNI ČAS POSLOVALNIC
Nakup vozovnic ni mogoč zaradi zaustavitve izvedbe javnega potniškega prometa. Več informacij na: https://www.nomago.si/obvestila-javni-potniski-promet/zaustavitev-javnega-potniskega-prometa.
Od vključno 26. januarja 2021 do nadaljnjega vozimo ponovno po rednem voznem redu skladno z objavljenim voznim redom (POZOR: Ne izvajajo se posamezni prevozi objavljeni na tej povezavi). Več informacij na https://www.nomago.si/obvestila-javni-potniski-promet/vzpostavitev-jpp. Prijetno vožnjo z Nomago.