Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
I_L | Gost | odg. 24.09.2013 @13:25 Prijavi neprimeren komentar

oj mene tud zanima kje dobit status za nas ki so oz. bomo stari 26 let?

Niki | Gost | odg. 24.09.2013 @13:38 Prijavi neprimeren komentar

@ Anette:

Ni nobenih čudnih for, ker so se trije, ki jih poznam vpisali 2 tedna nazaj. In pač rečeš, da želiš za 10 kreditnih točk se vpisat kar je najmanj kar lahko, to je 250 EUR in to je to. Seboj moreš met pa osnovnošolsko spričevalo, osebno izkaznico pa sliko. In dobiš potrdila o vpisu in rešeno

Mako | Gost | odg. 24.09.2013 @13:46 Prijavi neprimeren komentar

Plačal sem 275,00 EUR. Tako je bila zapisano na pogodbi. Nič nisem klical prej. Sem malo razlagal kaj bi rad, pa so hitro dojeli

anette | Gost | odg. 24.09.2013 @13:46 Prijavi neprimeren komentar

Niki, kakšen status pa imaš - dijak? A oni že vejo za kaj se gre al...?

Mako | Gost | odg. 24.09.2013 @13:49 Prijavi neprimeren komentar

Potrdila veljajo natanko eno leto. Glede starosti za vpis ni omejitve, je pa potrebno pri ŠS preveriti, nekateri ne komplicirajo do konca šolskega leta, ko je dosežena starost 26. Delajo vsak dan, od 8. dalje. Baje je fajn, da se pride od 14.

Mako | Gost | odg. 24.09.2013 @13:51 Prijavi neprimeren komentar

@navig

Potrdila veljajo natanko eno leto. Glede starosti za vpis ni omejitve, je pa potrebno pri ŠS preveriti, nekateri ne komplicirajo do konca šolskega leta, ko je dosežena starost 26. Delajo vsak dan, od 8. dalje. Baje je fajn, da se pride od 14.

Mako | Gost | odg. 24.09.2013 @13:53 Prijavi neprimeren komentar

Do 14. ure sem mislil. Da lahko greš vmes plačat, potem pa kar dobiš potrdila.

TheEvilQueen | Registriran uporabnik | odg. 24.09.2013 @13:57 Prijavi neprimeren komentar

@gtdewil

Aha hvala. Morda bi raje šla sem, saj je tudi ceneje kot na uni gimnaziji, na katero sem mislila it. 

gtdewil | Gost | odg. 24.09.2013 @14:00 Prijavi neprimeren komentar

Ja, to pa tvoja odločitev.. zračunaj 125 evrov plus stroški do tja in nazaj pa boš vidla če se ti splača Samo pohiti, saj veš kako je s statusi, včasih hitro zapolnijo mesta...

TheEvilQueen | Registriran uporabnik | odg. 24.09.2013 @14:13 Prijavi neprimeren komentar

@gtdewil Ja sej to maš tud prav. :/ Na koncu mi skoraj isto pride. Bom najverjetneje šla potem na Ašlerčevo. Upam, da ne bodo kaj komplicirali, če manjkam pri urah. xD

vpis_status | Gost | odg. 24.09.2013 @14:19 Prijavi neprimeren komentar

meni pa so to odgovorili iz ljutomera:

Pozdravljena!

Informativni dan za program »Maturitetni tečaj« smo imeli v začetku meseca septembra. Od ponedeljka 9. 9. dijaki že obiskujejo pouk v omenjenemu programu.

Vpis je potekal v sredo (4.9.) in v petek (6. 9.) od 8.00 do 14.00 ure v prostorih šolske svetovalne službe in smo ga podaljšali do konca tedna.

Izrecno bi rad izpostavil, da morajo dijaki/dijakinje, ki se vpišejo v omenjeni tečaj OBVEZNO obiskovati vsa predavanja in pristopiti k splošni maturi. Vpisujemo zgolj tiste kandidate/kandidatke, ki bodo dejansko celotno šolsko leto obiskovali pouk.

Le-ti bodo pridobili status dijaka/dijakinje. Vkolikor posamezniki predavanj ne bodo obiskovali jim bomo takoj odvzeli status.

Vpis je bil oseben in potrebno je bilo predložiti vso ustrezno dokumentacijo (spričevalo zaključnega letnika srednje šole).

cdc | Gost | odg. 24.09.2013 @14:27 Prijavi neprimeren komentar

oi

pol pravte da se še da vpisat..

suaš: 100% se plača samo vpisnina in v prihodnosti ni potrebno poravnat še tistih izpitov ki pripeljejo do absurdnih 800eur ?

cdi univerzum: kok je sploh za plačat ? ce se je kdo te dni upisvou a mi loh poveste h komu je treba it sploh, lansk let se spomnem da je bla ena res tečna ženska k ji je čist moril k je folk klicu za status

landis: vpis 177eur in kaj potem ni treba plačvat naprej šolnine ? se samo pove da gre za status al kakšne imate izkušnje

HVALA za kakršnakol pojasnila

Ančka123 | Gost | odg. 24.09.2013 @15:05 Prijavi neprimeren komentar

Če še kdo potrebuje status: ŠČ PET v Lj vpisuje (220eur)... pa vso srečo!

Tigy | Gost | odg. 24.09.2013 @15:24 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se pravkar vpisala na ljudsko univerzo v Slovenski Bistrici. Plačala sem 275eur in dobila 7 potrdil. Ful prijazni vsi, pa vse brez problema.

Drugače pa se je možno vpisat še na šolski center Velenje, ker sem dobila odgovor od gospe Nevenke. Pa tut vedo, da se gre samo za status

nany | Gost | odg. 24.09.2013 @15:25 Prijavi neprimeren komentar

A je določena ura kdaj lahko prideš v Ljutomerju?

Sam ni tko, da če ne hodiš na predavanja da te lahko izpišejo, kr js sem pisala profesorju in mi je tako napisal?

Valercy | Gost | odg. 24.09.2013 @15:27 Prijavi neprimeren komentar

@ Jan : dans sm jim poslala mejl pa so rekli da se ne morem vpisat na SUAŠ ker sem že ekonomski tehnik :/

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.