VPIS ZA STATUS
do kdaj pa vpisujejo? Kej komplicirajo?
Na SUAŠ-u vpisujejo za 190eur. Sm bil dons in sam prideš ob uri, ko imajo skupinski vpis. Rabiš fotokopije ocen po letnikih + zaključno spričevalo. Lahk ti tut tm skopirajo - za džabe. Skupi izpolnete vpisni list, dobite položnico, plačate in prinesete nazaj čez 2 dni, takrat tudi prevzamete potrdila. To je to
Lp Vsem,
19.9.2013 sem na trgovski šoli v ljubljani prejel položnico in vpisne liste za izobraževanja odraslih(ekonomski tehnik). V službi kjer delam kot študent so mi danes rekli da me bodo zaposlili, tako da statusa ne rabim več. Če je kdo zainteresiran mu lahko dam neizpolnjeno pogodbo in položnico(že plačano 206,50eur) za 200eur. Vpis naj bi imel 25.9.2013 ob 10.00 vendar je možno tudi kasneje.
Tel: 040 912 905
@frenk
So kaj omenjali izpis iz evidence ob neaktivnosti? V ceniku tistih 8x80€ se navezuje zgolj na opravljanje izpitov, ki je opcija in nuja za obdržanje statusa?
@frenk
So kaj omenjali izpis iz evidence ob neaktivnosti? V ceniku se tistih 8x80€ navezuje zgolj na opravljanje izpitov, ki je opcija in ne nuja za obdržanje statusa
EDITED
Tudi jaz se danes vpisala na Ljudski univerzi v Slov. Bistrici, brez problema. Tako da tisti, ki potrebujete status hitro v akcijoooo
@Ančka123
Kako je kaj z vpisom na ŠC PET? Dobiš potrdila?
Tista gospa na SUAŠu k "vodi" vpis je pa neverjetno prijazna, k bi več takih blo
lana, hvala. a mi lahko poveš še katera postaja, da grem dol, pa, če je to čist blizu, ker ne poznam teh koncev ...
lp.
Postaja nevem kako se imenuje, dol gres pri pinkiju..nevem iz katere smeri prihajas
Paziti! če se vpišeš na LU v Slovenski Bistrci dobiš status izrednega dijaka. Če si starejši od 26+, študenski servisi ne izdajajo napotnic za takšne izredne dijake, ker je tako po zakonu (18. člen; P R A V I L N I K
o pogojih za opravljanje dejavnosti agencij za zaposlovanje).
Razen, če se kje najde kakšen ŠS, ki bo izdal napotnico (ampak ni v skladu z zakonom in ne vem, kakšne so posledice, če pride do preverjanja)
Tako da vpis na LU v Slo. Bistrci velja za tiste, ki še niste dopolnili 26 let.
Redno vpisani dijaki lahko brez težav delajo preko napotnice po 26. letu.
Lp
Anette:
Na Lung Koper imas pol status dijaka ja, lahko delas na napotnico saj dobis potrdila o vpisu. Potrdilo velja eno leto.
Koliko pa pride cena na LUNG?
a na pomorski izpišejo, če ne opravljaš izpitov?
Luna pa je tej gospe jasno da se vpisujemo samo za status? Ti si se že vpisala? A kdo omenja tisto šolnino za naprej, tistih 8 obrokov?? Jaz bi šla jutri, upam, da imajo še prosta mesta... Resnično upam, da je znesek res samo 190 evrov!
@frenk, a morš na uni položnici za SUAŠ sam izpovnit Ime plačnika pa Namen plačila?
@ABC tisti gospe je kristalno jasno ja da se upisujemo za status, danes sm bla tm.. Glede tiste šolnine 8x80 je pa tko, to je cena za izpite... Rekla je da pč na predavanja nas ne more noben prisilit da bi hodil, ker smo pč odrasle osebe ampak to je fora da učasih kkšni centri za socialno delo preverjajo, če res hodmo sm u to šolo, tko da mogoče je pametno na en izpit it naprimer, da ne težijo.. Usaj js sm tko razumela
A na SUAŠ ste se prej kaj najavili, ali ste samo prišli ob uri, ki je objavljena za vpis?