Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
ABC | Gost | odg. 24.09.2013 @17:57 Prijavi neprimeren komentar

@Luna HVALA ti bodoča sošolka!  Upam samo, da iz ZZZS ne preverjajo preveč pogosto!  Konec koncev pa mogoče se tud odločim na kak izpit it! 

luna | Gost | odg. 24.09.2013 @17:57 Prijavi neprimeren komentar

Usaj jst ne nism najavla, mislm pa da ostali tud ne.. pač prideš, greš u 2. štuk 33 soba in tm počakaš.. Samo rabš kopije spričeval, če jih pa nimaš te pa tista gospa pospremi in ti jih dol nardijo

fact | Gost | odg. 24.09.2013 @17:57 Prijavi neprimeren komentar

Jst se imam namen vpisat na pomorsko v Portorozu, pa me zanima ce ti potrdila veljajo za celo leto?

Lp!

@Anette

Če ti izpisejo nima veze saj ce ti potrdila veljajo cez celo leto te nihče ne preverja ali si dejansko vpisan ali nisi...
lp

anette | Gost | odg. 24.09.2013 @18:02 Prijavi neprimeren komentar

misliš, da res nikoli noben ne preverja? ker potem grem lahko tud jutr v celje in dam 150e in pač pustim da me izpišejo...

sara | Gost | odg. 24.09.2013 @18:04 Prijavi neprimeren komentar

No jutri grem tut jst na SUAŠ dons sm mal zamudla in mi je rekla da jutri tko da verjetno da so se frej mesta..mislm da te ispisat kr tko ne morjo no usaj upam..

sara | Gost | odg. 24.09.2013 @18:12 Prijavi neprimeren komentar

Ja upam da ja, men je rekla da jutri in mi nastela termine.. verjetno bom sla kr ob 13, da nebo prepozno

Tanja | Gost | odg. 24.09.2013 @18:20 Prijavi neprimeren komentar

Ja kdaj pa dobimo potrdila o šolanju na SUAŠu?? Pa kaj je nekj govorila tista gospa da upa da v četrtek po 12 uri že bo??

janja | Gost | odg. 24.09.2013 @18:47 Prijavi neprimeren komentar

@gtdewil mogoče veš, če se lahko vpišeš v maturitetni tečaj v Ljutomeru, če si končal gimnazijo? Ter kdaj si šel na vpis oz. do kolkih delajo? lp

Monika | Gost | odg. 24.09.2013 @19:23 Prijavi neprimeren komentar

@zvezdica

Kolikšno je plačilo na Ljudski univerzi v Slovenski Bistrici? In kaj si rekla zakaj se vpisuješ? Ker jaz sem jim pisala pa so mi odgovorili, da vpis za status ni mogoč in je potrebno plačilo vpisnine + vsaj en obrok 275€, potem šele dobiš potrdila...

zvezdica | Gost | odg. 24.09.2013 @19:30 Prijavi neprimeren komentar

Monika res je tako, da moraš plačati 275 €, ampak oni vejo zakaj prideš tja...ne rabiš nič rečt...pa ti sami rečejo v kateri program te lahko vpišejo...skratka zelo so prijazni pa še nekaj plačaš teh 275 € in imaš celo leto mir, ker ti nič ne gnjavijo.

Monika | Gost | odg. 24.09.2013 @20:05 Prijavi neprimeren komentar

No saj, če imam status, imam službo, potem si nekako lahko privoščim 275€... Grem tja, prinesem 275€, še kaj drugega?

zvezdica | Gost | odg. 24.09.2013 @20:23 Prijavi neprimeren komentar

Monika spričevala srednje šole, pa OŠ, osebni dokument, davčno številko....vpišeš se pa lahko: trgovec, ekonomski tehnik, strojni tehnik

Monika | Gost | odg. 24.09.2013 @21:06 Prijavi neprimeren komentar

Hja tega me je bilo strah...da jaz zdaj vse to najdem spričevalo 8. razreda predvidevam in 4.letnika? Ali jih mora bit več...še 7. za OŠ in 3. za SŠ ter kakšna spričevala za maturo...ne razumem njihove zahteve na spletni strani, da prineseš spričevalo OŠ in SŠ. Ne bi rada hodla dvakrat

Hvala za potrpežljivost in odgovore!

kr ena | Gost | odg. 24.09.2013 @21:07 Prijavi neprimeren komentar

@luna, ja,sorry,pozabila sem napisat,da bom šla pri Križankah gor ali pa Drami, nwm čist točno kako je s št. trol, če se ne motim 20ka vozi pri Križankah, ne?

hvala ti.

kr ena | Gost | odg. 24.09.2013 @21:07 Prijavi neprimeren komentar

@luna, ja,sorry,pozabila sem napisat,da bom šla pri Križankah gor ali pa Drami, nwm čist točno kako je s št. trol, če se ne motim 20ka vozi pri Križankah, ne?

hvala ti.

lana | Gost | odg. 24.09.2013 @21:38 Prijavi neprimeren komentar

@kr ena zdej so neki spremenil linije 13 in 20 poglej na netu.. drgac pa skor pres šolo te pripelje 5 in 13.. 20 tudi ustavi na Poljanski , moraš se pa malo vrnit nazaj ...

frenk | Gost | odg. 24.09.2013 @21:44 Prijavi neprimeren komentar

@loop: vsem je kristalno jasno, za kaj si se prišel vpisat pa tudi nimajo namena te izpisat. Tista gospa, ki je imela čez vpis je še rekla, da v primeru, da te preverjajo zaradi statusa, te oni kontaktirajo, da bi bilo dobro opravit vsaj en izpit (dala je primer Retorika), da se vidi, da si živ

@suaš: ja, sam izpolniš to. Imaš pa tudi v refenci številko tvoje vloge, to vlogo majo pa oni - en list papirja, podpišeš in pustiš pri njih, sam da majo povezavo s plačilnim nalogom al neki..

Ines | Gost | odg. 24.09.2013 @21:46 Prijavi neprimeren komentar

Živjo.

Mene zanima, če je bil kdo izmed vas vpisan na VSŠ Ptuj zaradi statusa in če menda res komplicirajo in te izpišejo, če ne hodiš na predavanja?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.