VPIS ZA STATUS
Kaj pa potrebuješ za vpis na pomorski?
Js sm klicala na SUAŠ in je rekel da je 190€, spričevala pa ne vem kje bom najdla lol xD. Gre kdo jutri na SUAŠ?
@zvezdica
jaz sem jim pisala mail pa so mi napisali da ob vpisu plačaš vpisnino in PRVI obrok 275€..zdaj pa mi ni jasno če moraš kasneje še plačevat dalje kakšno šolnino ali je to vse.
jz bi tut šla jutri se vpisati na Sauš, sam, ali je zdaj za plačati 190, ali še + 1 obrok??
kdaj (ob kateri uri se greste vpisati)..?
Zanima me, če kdo ve kje se bi bilo možno še vpisati za status?
Zanima me, če kdo ve kje se bi bilo možno še vpisati za status?
@Jure, spričevala vseh letnikov so obvezna plus spričevalo od mature. Ne vem zakaj jih sicr rabjo, ampak če ne zarad druzga jih rabiš ker ko izpolnjuješ vpisni list morš napisat kolk si mel slovenščino, matematko pa angleščino zaključeno v prumu letniku, oz. kolk si imeu vse predmete zaključene v vseh letnikih in ne vem če se to glih na pamet spomneš.
@ Sara: jz planiram it jutri na SUAŠ. Samo a bojo jutri še vpisovali?
Jst grem dons na suaš, še kdo???
ni potrebno potem placevat tistih obrokov po 80€????
Ali lahko ksn napise ksno drugo šolo za vpis ne pa skos tale suas nekateri se letos nemoremo vpisat tja ker smo že bili
@xx1: Js sm uprašala za status je reku da je še prostih mest, jutr ne vem al ob 12 al 13ih? a se zmenmo kje xD men je bedno it na to šolo po pravic rečeno xD
@xx1: Js sm uprašala za status je reku da je še prostih mest, jutr ne vem al ob 12 al 13ih? a se zmenmo kje xD men je bedno it na to šolo po pravic rečeno xD
@status Nekdo je prodajal za trgovsko prijavo za vpis, ker je sam dobil nekje drugje..mal nazaj pejt, je pustil stevilko..
Qxx1: pozabla rečt, on je reku samo 190€ in nč druzga, to se pol zmenš da ti en pošiljajo ker se ne boš šolal ampak samo zarad statusa
@Sara men je tut bedno sam kaj ko nimamo izbire.. jst grem raj dons za vsak slucaj, da nebo prepozn.
@sara: ko bi vedla zdele kje so spričevala bi že šla, morm mal pogledat xD
@Sara in xx1: jz sm planirala it ob 13h in ja, je tud men bedno na to šolo hodit
@Sara jst sm bla ze ucer pa sm bla prepozna, sma mi je mal smotan it sami, ampk bom useen sla dans za usak slucaj, ker se to zna hitr zapolnt :-:-( no upam da najdes sprcevala...sosolka :P
@sara Hellcat - a rabmo ssam z osnovne zaključno spričevalo al tut srednjo šolo? zdj sm najdla od 9ga razreda xD