VPIS ZA STATUS
@Sara rabis od srednje sole spircevala ne od osnovne
@sara- kdaj greš, ob kteri uri? če najdem vse grem še js xD
@Sara misnla sm it ob 14? bos najdla do takrt?
loool ok pol pa mam tle xD sam še dnar morm najdt ane xD
čak kter iz srednje? js mam od mature xD
@Sara ce ves kje ga talajo se javim no pol gremo ob 14?
ja na bankomatu xD
@Sara ja baje rabis usa spricevala od 1 - 4 plus obvestilo o maturi..(baje zard ocen k si jih mel pr mat, slo, ang)
o jebentiš js sm najdla sam od mature xD
@Sara mogoce ce poklices pa uprasas ce je dost? verjetno ce mas maturo narjeno da mas use letnike..(ce ves napamet kake si ocene mela, mogoce ne rais, nevem)
če sn jz pravilno razumela zadevo - položnce ne rabm plačat takoj? jo lahko plačam kasneje in njim potem prinesem potrdilo o plačilu al kako? (na SUAŠu)
Ja baje da pol u cet prneses in oni ti poslejo potrdila, ce sm prou razumel..dons grem pa lahko vprasam in ti povem, ce gres ti jutri?
jz bom šla jutri ja, danes ne morem (ni časa niti denarja). No prosim povej kako je s temi položnicami, ker jaz bi potem v ponedeljek al pa v torek prinesla plačano
1 in 4ti letnik sm najdla, so zasedeni na telefon xD
@Petra, dejansko lahk delaš preko študentskega servisa tudi, ko si 26 +. Samo zavarovanje si pa morš urihtat... Sem sama delala preko napotnice letos pa sem stara skoraj 27 pa tudi dosti prijateljev imam, ki so prav tako stari 27, 28 let pa delajo preko študenta...na svojo napotnico.
No, zdj pa se za 2 in 3 isci...
@sara dej prosim sporoč še kako je s temi spričevali če rabiš res vse
@cris ok bom probala..kako stran nazaj ce gres je nekdo napisal nekaj o teh spricevalih, poglej ce ti kej pomaga
@sara a greš z mano na kozmwetično k je zravn morm po duplikate xD sej se to da uredit hitr? XD
nekdo je napisal da je NUJN samo spricevalo 1 letnika..
@Sara lahko