VPIS ZA STATUS
@sara - ok js bom šla karseda hitro od doma, s kje si ? oz kdaj bi se lahko dobile? sj veš kje kozmetična? XD
a na suaš se lahko samo enkrat vpišeš na to izobraževanje odraslih..
sm biu upisan že pred enim letom pa nevem če se loh spet :P
aja prej sm klicala hoče met vsa spirčevala pa sm rekla da dveh ne najdem pa me nagonila po duplikate xD
@Sara - siska, pa ti? am nism cist zihr da vem kje je kozmeticna, mogoce ti sploh ni treba it k j nekdo napisal da je nujno sam spricevalo 1.letnika.
Dobiva se lahko pred suaš?
@sara - kozmetična je mal gor od suaša mimo zdr. fakultete. una mi ej po telefonu rekla da rabm :/ zdej pa ne vem ok se dobive pred suašom, sam kko bom vedla ktera si? XD čene js črne hlače zelene superge pa me ujami xD
Ok...kdaj bos tm?jst grem od doma..
am a lahko kera od vas k se gre že danes vpisat vpraša kolko je še vpisnih mest na voljo?
@sara js grem od doma zdej z avtom xD 15-20 min
@hellcat - prej mi je po telefonu rekla da je zaenkrat še neomejeno xD
zakon polepšala si mi dan
Sara, a te položnce pa ne morš plačat na SUAŠu? Morš it na eno pošto?
je bil kdo na gostinski v celju danes? kako je bilo?
Do katerega datuma pa vpisujejo?
A je kdo dobil pisno potrdilo od SUAŠA da ni treba plačati ostalih obrokov? ker na spletu ni nikjer pravilnika
vrjetno je to nepisano pravilo
A lahko kdo pove, kdaj točno je jutr vpis na SUAŠ ter kaj vse moramo prinest? Jaz se na njihovi strani ne znajdem
@Kr en: Kar moreš prinesti na vpis na SUAŠ je sledeče: Vsa original spričevala od srednje šole(od prvega do zadnjega letnika) plus spričevalo od mature in kopije vsega tega ter osebni dokument za emšo, lah tud vozniško. Jutri pa je četrtek, se pravi bo vpis ob 13ih, 14ih, 15ih in 16ih vendar je potrebno priti ob polni uri ker vpis se začne ob polni uri, tisti ki ste tam ob času greste notri in potem okoli 50 minut rešujete guno vpisnico.
A je res to kar je nekdo napisal na prejšnjih straneh da vpisujejo v program ekonomski tehnih in če že imaš to izobrazno odpadeš? A ta ljudska univerza v Slovenski bistrici vpisuje v srednje ali višje šole?
Evo informacije, pač prideš s spričevali kterimi koli al maš vse 4 + matura ali pa se "upisuješ" v prvi letnik pa maš spričevalo od 9. razred osnovne in mature (to js k nism mela spričevala od 1.2.3. letnika xD. Pa itak vejo za kaj se gre tko da ni problema,Pa kopije met od spričeval, čene pa jih tut tm nardijo. xD
@sara a so te vpisali v program ekonomski tehnik?