Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
t7 | Gost | odg. 25.09.2013 @15:32 Prijavi neprimeren komentar

mene tudi zanima a se lahko upišeš na SUAŠ če si že ekonomski tehnik?

sara | Gost | odg. 25.09.2013 @15:34 Prijavi neprimeren komentar

Ce si ekonomski tehnik po izobrazbi nemors na suaš, drgac sploh ne komplicirajo..

Probaj na landis, tam majo več moznosti se mi zdi?

sara | Gost | odg. 25.09.2013 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

Položnico plačas na pošti oz, kjer se plačujejo..in prneses nazaj na solo

Sara | Gost | odg. 25.09.2013 @15:43 Prijavi neprimeren komentar

Še dobr da sve ble obe Sare tm da lahko obe odpisujeve lol js niti ne folgam več xD

dragon | Gost | odg. 25.09.2013 @15:44 Prijavi neprimeren komentar

Na SUAŠ piše, da je to izredno izobraževanje ... je to kaj drugače kot izobraževanje odraslih? Ali se dobi isti status?

xx1 | Gost | odg. 25.09.2013 @15:44 Prijavi neprimeren komentar

hvala za vse odzive..jz bom tut šla jutri. ob 13ih verjetno, ..

sara | Gost | odg. 25.09.2013 @15:48 Prijavi neprimeren komentar

@Sara

@Dragon to je izobrazevanje odraslih in dobis status izrednega dijaka, ki je enakovreden statusu dijaka.

Valercy | Gost | odg. 25.09.2013 @15:55 Prijavi neprimeren komentar

Hellow hotla sem se vpisat zaradi statusa na SUAŠ pa se ne morem ker sem že ekonomski tehnik,mogoče veste kam se še lahko vpišeš? hvala za informacije

dragon | Gost | odg. 25.09.2013 @15:56 Prijavi neprimeren komentar

Kako pa je s tem (ne)plačilom 8 obrokov? Kaj točno ti rečejo na vpisu glede tega? In ali ima kdo že izkušnje iz preteklosti s tem?

tajaaaa | Gost | odg. 25.09.2013 @15:57 Prijavi neprimeren komentar

suas se vedno vpisuhe.., sem tu in greeee se!!, bom pa se pozanimala če še je možno jutri in javim! . Edino ce je kdo ekonomski tehnik, se ne more vpisat!

xx1 | Gost | odg. 25.09.2013 @15:59 Prijavi neprimeren komentar

Sari, a sta se vidve vpisali na kozmetično ali na SAUŠ?

tnx

Sara | Gost | odg. 25.09.2013 @16:07 Prijavi neprimeren komentar

Ne js sm bla prej pred dvemi leti kozmetična, na suaš sva se vpisale xD

Pitrdila dobiš čez par dni ko plačaš položnico in jim prneseš nazaj uno od položnce XD da si plačau 

sara | Gost | odg. 25.09.2013 @16:08 Prijavi neprimeren komentar

Suaš ne upisuje samo ekonomskih tehnikov, drugace vse.

Vpises se na koncu dobis poloznico - jo placas in prneses v petek oz.pon in dobis 4 potrdila.

Kar se tice unih 80 E jih ne placas edino ce se prijavis na ispit, ki ga zelis opravljati. Ce se upisujej za status verjetno nebos hodil na ispite.

Tisti, ki ste ekonomski tehniki probajte na landis, tam je vec smeri. Sola je na Smartinski.

miha | Gost | odg. 25.09.2013 @16:12 Prijavi neprimeren komentar

a pa mislite da lahko prinesem spričevala od 1-4. letnika in naknadno se maturitetno spricevalo, ker se cakam na duplikat? za oš pa tud ne najdem spričevala :/

sara | Gost | odg. 25.09.2013 @16:15 Prijavi neprimeren komentar

Pejt s  temi spricevali, ki jih imas, mogoce ce najdes od osnovne sole zadnji razred.. drgac se pa mislm da lahko upises tut sam s temi..

Sara je imela podobno situacijo..

t7 | Gost | odg. 25.09.2013 @16:16 Prijavi neprimeren komentar

no zdej mi je pa žal, da sm ekonomski tehnik ker se ne morem vpisat na SUAŠ verjetno bom kr na pomorsko šla

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.