VPIS ZA STATUS
Jst sm klicala, vpisnina je 177 eurov, mislm da je podobno kot tuki..
Nevem ce so tko direktni da vedo da gre samo za status, mislm pa da je tut da placas ispite samo ce jih mislis delat.
Rekli pa so da oni sami te ne izpisejo ce ne hodis.. Poklici, pa vprasaj?
Hej jaz bi samo vprašala, kako je s tatim statusom na Gornji Radgoni. Greš tja in jim kaj rečeš? Ne moreš kuj tak rečt da bi se vpisal samo za status ali?
men so na landisu odgovorili po mailu da se plača 177eur in pol ti pripravijo izračun za ceno šolanja tko da ne vem.....
A na SUAŠ podpišeš kakšno pogodbo? Jest se samo bojim, da ne bi čez čas začel dobivat položnic po 80 €...
Ja vrjetno izračunzaradi diferencialnih spitov..sam ti bos placal vpisnino in ce nebos hodil nebos verjetno placal.
Na suasu pa placas samo 190 in nerabis nc druzga.
js sm meil poslala, in sem dobila takle odgovor:
ta meil je od šole landis...
Neki nm je dons omenjala na suaš, da je se neki na fuzinah ena sola a je gostinska al neki tazga nism sigurna...?
a kdo ve, kako pa je s kozmetično šolo?
tnx
Js sm mela od osnovne šole spričevalo 9ga razreda, 4 letnik srednje in maturitetno spričevalo. tko da js sm se s tem kao v 1. letnik vpisala kr nimam ostalih nenajdem xD pa tut ne da se mi iskat, duplikati pa so po 10,50 € (na eno spričevalo)
niso nč kompliciral sam maturitetnega je pa dobr met sabo ...
Se je kdo vpisal na pomorsko? Naj posreduje kaj informacij....
jas se grem jutri...
tud js grem jutr, vsaj za zdej mam tak plan
Jst grem tudi jutri. Kaj pa rabimo za vpis?
rabimo spričevalo iz 1. letnika (če smo obiskovali) in zaključno spričevalo osnovne šole. a to zaključno spričevalo je u bistvu spričevalo o končani osnovni šoli? ker to je use kar mam
za vois je potrebno:
-spričevalo o zaključku osnovne šole
-osebni dokument
-spričevalo prvega letnika srednje šole
-200€ za vpis
Super, hvala. Ja tisto je spričevalo o končani OŠ.
Aja, od katere ure pa vpisujejo? Ker sm nekje zasledila da od 8h do 18h pa nism lih 100%....
Kam/komu pa pol prnesemo tist potrdilo o plačani položnci na SUAŠ-u da nam da potrdila? A u tajništvo al kam?