VPIS ZA STATUS
@lana lih tle je problem ker mam ekonomski tehnik narejen ane....tko da to odpade sm že klical.....jutr kličem pomorsko....pomoje bo tam šlo čez
@luka - saj sem ti že enkrat dobesedno prepisala, kar je bilo omenjeno glede spričeval. Potrebuješ spričevala po letnikih.
Razlaga spričeval po letnikih: 1. letnik, 2. letnik, 3. letnik, 4. letnik
Prav tako sem omenila, da se na to šolo nisem vpisala, ker sem našla eno bližje domu. Zato ti predlagam, da se za podrobne informacije obrneš na organizatorje izobraževanja.
@Ančka123 aha my bad tnx za info
Če ste 26+, sta možni 2 varianti:
1) vpis na višjo šolo, izredni študij, treba plačat šolnino
2) vpis na visoko šolo (fax) v 3. roku (tle se ne more vpisat vsak)
a je morda kdo našel kako višjo šolo, kjer se da plačat le vpisnino (in morda le kakšen obrok šolnine), nato pa se izpišeš?
Jaz ne najdem nobenega spričevala iz osnovne šole, imam pa vsa gimnazijska in maturitetno, a se lahko vseeno kam vpišem? Je v LJ še kaj aktualno?
Jaz ne najdem nobenega spričevala iz osnovne šole, imam pa vsa gimnazijska in maturitetno, a se lahko vseeno kam vpišem? Je v LJ še kaj aktualno?
Zdravo, ka lahk uni k ste se vpisal na SUAŠ sam povete kam se gre k prideš tja... kera soba/učilnca al greš u referat...?
Hvala
Kako je pa z vpisom na mturitetni tečaj? se lahko vpišeš tudi če nimaš 26 let? klko koštajo? pa enako dobiš potrdila?
Zdravo! Je kdo klical na Pomorsko šolo in dobil kakšne informacije. Jaz kličem, kličem... pa se nihče ne oglasi.
@Ančka123, meni je tudi Ljubljana malo predaleč. Sem iz Posavja. A mi lahko, prosim, poveš, kje si se ti vpisala? Če ne tu, mi lahko na mail odgovoriš.
suzana1989@gmail.com
Zivjo!
Se je kdo upisal na solo landis? Kej komplicirajo ali karkoki? Sem jih kontaktirala.po telefonu pa so mi rekli da vpisnino placam direktno pri njih in dobim potrdila .
Hvala za odgovor!
Šola landis? Koliko pa je vpisnina? In v katerem delu LJ se ta šola nahaja? Namreč, če bi, bi pršla z vlakom. Da vem kam ven it.
Klicala sem v ljudsko univerzo v slovensko bistrico. Vpis je mozen v trgovski program, ekonomski in strojni tehnik. Vpisnina, za tiste, ki se vpisujejo prvič je 275€, za tiste k so podpisal neko pogodbo pa je 190€. Delajo vsak dan od 8-15 ure, razen v petek do 13 ure. S seboj je potrebno imeti usa spričevala (kr mejte use za usak slučaj kopiran, i zaključne i vse to) in osebni dokument. Gospa je ZELO prijazna. Če koga še kaj konkretno zanima, številka je 02 843 0730
To tud mene zanima, anybody? Pa še to, gre jutri mogoče kdo na SUAŠ? Delam prvič tole letos za status, pa pravjo, da je vse lažji, če nisi sam.
To tud mene zanima, anybody? Pa še to, gre jutri mogoče kdo na SUAŠ? Delam prvič tole letos za status, pa pravjo, da je vse lažji, če nisi sam.
Za landis je upisnina 177 vsa spricevala in roj. List to je vse kar rabis. Vsak dan od 9 do 17h delajo in se lahko prides vpisat. Jaz grem jutri
js sm bla danes na pomorski, sm se uspešno upisala. prideš tja, dobiš vpisni list in položnico, izpolniš, greš plačat,prideš nazaj in počakaš da prideš na vrsto, potrdila dobiš takoj. to je to
Mogoče kdo ve, če se lahko v LJutomeru vpišeš v kateri drugi program (ne na maturitetni tečaj)? lp
oi,
a kdo ve če si bil prejšno leto že vpisan na suaš za status če se lahko letos spet vpišeš ? ta ekonomski tehnik al kaj je že kao izobraževanje odraslih
kaj vse rabiš na pomorski za vpis?