Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Suzi | Gost | odg. 26.09.2013 @11:51 Prijavi neprimeren komentar

lejcicca, v katerem delu lj se nahaja ta landis? sprasujem, kr js bi prsla z vlakom, pa da vem kje je najbolje da istopim? 

xx1 | Gost | odg. 26.09.2013 @12:00 Prijavi neprimeren komentar

tisti, ki ste se vpisali na SUAŠ, kakšen status ste dobili? izredno izobraževanje ali izobraževanje odraslih?

xx1 | Gost | odg. 26.09.2013 @12:05 Prijavi neprimeren komentar

kakšen status ste dobili tisti,ki ste se vpisali na SUAŠ - status izrednega študenta ali status izobraževanje odraslih?

hvala.

sara | Gost | odg. 26.09.2013 @12:12 Prijavi neprimeren komentar

Na SUAŠ dobis status izrednega dijaka, ki je enakovreden status dijaka. 

Use mate ze napisan sam mal nazaj pejte po straneh, ker se usa uprasanja ponavlajo.

Mare | Gost | odg. 26.09.2013 @12:21 Prijavi neprimeren komentar

Mene samo zanima ali kdo ve za Pomorsko koliko mest je še prostih oz. ali bo še ju3 kako ? Saj nameravam it jutri.

lejcicca | Gost | odg. 26.09.2013 @12:21 Prijavi neprimeren komentar

Nevem tocn zjle sm na sihtu, popovdne pa bom mal bl pogledala lahko mi das email pa se zmenva tm

Mare | Gost | odg. 26.09.2013 @12:21 Prijavi neprimeren komentar

Mene samo zanima ali kdo ve za Pomorsko koliko mest je še prostih oz. ali bo še ju3 kako ? Saj nameravam it jutri.

Suzi | Gost | odg. 26.09.2013 @12:27 Prijavi neprimeren komentar

Ok, ka se Landis-a tiče. Sm klicala tudi tam. Stvar je taka. V ponedeljek (delajo od 9-17), moraš imeti s seboj:

*kopijo rojstnega lista

*spričevala vseh 4 oziroma 5 let

* + matura spričevalo (al tisto končno k je)

CENA: 177€

Šmartinska cesta 106, to je nekje pri BTC-ju. 

cdc | Gost | odg. 26.09.2013 @12:37 Prijavi neprimeren komentar

pa za ta landis oni vejo da je za status vpis ni treba nč naknadno plačvat huh ?!

marinaio | Gost | odg. 26.09.2013 @12:47 Prijavi neprimeren komentar

Na pomorski se sploh več ne javijo in prekinjajo zveze. Kaj ve kdo kakšna je tam situacija z mesti? Kaj rabiš za vpis na pomorski?

anette | Gost | odg. 26.09.2013 @12:50 Prijavi neprimeren komentar

za pomorsko rabiš zaključno spričevalo osnovne šole in 1. letnika (če si obiskoval), ter seveda 200e.  vejo, da si tam zaradi statusa, vpisujejo že precej časa kolikor vem in verjetno bodo še. folka je ogromno, tako da če mislite, pejte čimprej, da ne bo slučajno prepozno. na telefon se pa ne javijo ker majo preveč dela

mavrica | Gost | odg. 26.09.2013 @13:27 Prijavi neprimeren komentar

Sem gledala na spletni strani Landis in je full velika šolnina. Pod kaj se moraš prijavit, da plačaš vpisnino 177eur?

Hvala za odgovor

anette | Gost | odg. 26.09.2013 @13:28 Prijavi neprimeren komentar

v svetovalni službi v 1. nadstropju, delajo od 8. do 13.

ziva | Gost | odg. 26.09.2013 @14:04 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz imam namen iti na suaš, vendar šele ko se resnično 100% prepričan da je 190,00 eur vse kar bom plačala. Malce sem skeptična tole piše na spletni strani (http://www.suaslj.com/solnina.htm)

"Želeli bi vas seznaniti tudi z načinom plačevanja vpisnine in šolnine. V pisarni boste ob vpisu izpolnili obrazec, na osnovi katerega vam bomo poslali domov v roku 3 dni položnico in račun. Povedali boste, kdo je plačnik in se odločili za plačilo v enkratnem znesku ali na obroke. Po vplačilu vpisnine vas bomo vpisali. Na ta način vam več ne bo potrebno izpolnjevati položnic in dobili boste račun za šolnino, ki ga boste uveljavljali pri davčni olajšavi. Prosimo pa vas, da boste še vedno prinesli odrezek v pisarno, ko boste želeli dvignili prijavnico za izpit."

Kaj je resnično na stvari s temi nadaljnjimi plačili oz. položnicami - prosim, tisti ki ste se že vpisali in veste točno kaj so vam rekli.

lana | Gost | odg. 26.09.2013 @14:11 Prijavi neprimeren komentar

@Ziva ze 100x napisano, na suaš placas samo vpisnino in nic drugega! vpis je skupinski usi naenkrat ispounjujete vpisni list. Dobis poloznico jo placas in prneses nazaj v referat! Nimas nobenih dodatnih stroskov ce ne delas ispitov.

Mal preberte nazaj po straneh ne pa da skos ene in iste stvari sprasujete in pisete..

Valercy | Gost | odg. 26.09.2013 @14:13 Prijavi neprimeren komentar

@ mavrica jst sm klicala na Landis,vpišeš se lahk program bolničar in pride 177 €,predavanja niso obvezna sam mene skrbi zdej zaradi šolnine :/

jure | Gost | odg. 26.09.2013 @14:39 Prijavi neprimeren komentar

ali je možno na SUAŠ , če ti manjkajo ocene iz 2 letnikov se malo potuhniti in iti v učilnico in vpisati tam ocene v list kar sam? Ali ti natančno prečekirajo vse kar maš s sabo?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.