VPIS ZA STATUS
kaj pole če se vpišem na suaš dobim status izrednega dijaka, to pomeni da lahko delam prek servisa tudi če imam že 26?.. prosim če kdo ve kaj naj sporoči hvala : ))
A za Landis se samo 177€ plača? Šolnine ni potrebno?
ali kdo iz izkušenj prejšnjih let ve kako je z vpisom na zadnji dan 30. septembra?
tisti, ki sprašujete za Landis poglejte par strani nazaj mail, ki so mi ga poslali v katerem piše da samo za status ne vpisujejo. Če bo pa kdo probal in mu uspe pa naj sporoči.
heeey...eno vprašanje.Ali je kdo od vas dejansko šov na Landis pa so ga zavrnili zarad vpisa za status, al ste dobili samo odgovor na mail ?
Do kdaj se bo možno vpisat?pa če ksn ve katere šole sigurno vpisujejo?hvala
A je kdo, ki se je danes vpisal na suaš? So še prosta mesta?
@MaryJane jaz nisem bil tam, po telefonu in emailu pa so mi odgovorili da ne vpisujejo samo za status. Mogoče se splača it probat.
Gre kdo jutri na SUAŠ?
Gres kdo jutri na Landis?
Gres kdo jutri na Landis?
aj pole če se vpišem na suaš dobim status izrednega dijaka, to pomeni da lahko delam prek servisa tudi če imam že 26?.. prosim če kdo ve kaj najsporoči hvala : )) raim status sam imam 26 pa na višjo ne morm...
Jaz grem jutri na Landis ,tako da vam sporočim če mi je ratal
MaryJane kdaj pa gres? Jz pridem okoli 10h in upam da rata!
amm ob ene pol 10 bomo že tm pomojm...če ne gremo pa na šc pet za 220€ ...še eno vprašanje,če kdo ve-čist infromativno,na ŠC PET zahtevajo še spričevalo z osnovne šole,k ga jz ne najdem...mam samo od srednje(vsi letniki)...a ful delajo zaplet glede tega ?
Pomoje ce mas usa spircevala od srednje pa maturo da je dost..
Na ŠČ PET potrebuješ:
- Zaključno spričevalo 8. Oz. 9. Razreda
- Rojstni list
- Spričevala po letnikih
- Fotografijo
Mene zanima ena stvar. Letos sem bil vpisan v 1. letnik in sem prejemal štipendijo, pa mi ni uspelo opraviti letnika in mi je za 2 KT zmanjkalo za ponavljat letnik, tako da pavziram. Kolikor vem, ti štipendija miruje tudi če pavziraš, zanima me edino, kaj se zgodi če se zaradi statusa vpišem na izobraževanje odraslih? Bom moral vračati štipendijo? Ker me je res strah in nevem zdaj ali naj se vpišem na pomorsko jutri ali ne :S
@štipendija, js sm tud letos mela štipendijo in tud nism mela pogojev za ponavljanje tko da pavziram in sm se že vpisala na SUAŠ za status, sicer ne vem kako je če moreš potem vračat štipendijo ampak če sm vpisana za status, računam na to da bom delala in nekak zbrala še ostank dnarja, ampak srčno upam da ti najprej štipendija vseeno miruje! Sam a kej veš če morm it na center za socialno delo pa zaprosit za mirovanje al mi avtomatsko miruje?
@luna
Nevem, jaz jih bom jutri poklical po telefonu med uradnimi urami, preden se grem vpisat na pomorsko v Portorož, da bom ziher. Ker kolikor sem razumel, moram nekako dokazat, da mi je še vedno omogočeno opravljat manjkajoče izpite iz 1. letnika. Pa tudi glede opravljanja študentskega dela med mirovanjem štipendije me zanima.