VPIS ZA STATUS
a za landis se ne dobijo takoj potrdila. kao po pošti ? upam da te ne zajebejo pa čakajo da najprej podpišeš tisto pogodbo o šolnini :PP
v slovenski bistrici je vpisnina je 275, prides tja se vpises placas in to je to, ce poklices ti bo vse povedla je prijazna lahko reces da se vpisujes zaradi statusa
Na ljudski univerzi v Slovenski Bistrici plačaš za status 275€. Isto tisti, ki se že bili vpisani pri njih.
A kdo ve,kako je z zdravstvenim zavarovanjem,če se vpišem na landis.
ammm jz sm dala da mi pošljejo po pošti,lahko se pa zmenš da jih pridš sam iskat...očitno jih niso mel trenutno drugač pa ni problema s potrdili ,ker je kolegica tud vpisana na Landis pa je vse tipi topi ...bom sporočila zvečer glede potrdila al je redni al izredni
MaryJane
Hvala ti najlepša
@luna
Sem klical danes na sklad in so mi rekli, da mi štipendija miruje, ampak jim moram prinest potrdilo od faksa, da lahko opravljam predmete, ki mi še manjkajo. Ali si vpisan kam drugam (magari na srednjo šolo), jih ne briga, Pa če ti štipendija miruje lahko normalno delaš preko študenta.
Ali kdo ve, kakšna je razlika med samoizobraževanjem in izobraževanjem odraslih, konkretno recimo v Celju kjer piše, da vpis na samoizobraževanje ni več mogoč, vpis na izobraževanje odraslih pa je. Razlika med obema vpisoma??
polž, isto je. s tem da eno obvestilo je za lani, eno za letos
juhu-amm men ni uspel poklicat učeri na Landis,sem pa pol prašala kolegico k ma že ta potrdila pr seb,pa je rekla da nič ne piše gor
Kako nič ne piše gor? a jih moraš izpolnit (svoje podatke) oz. kako to misliš?
A ste sigurni, da ce se vpises na Landis, da te ne izpisejo ce ne placas solnine?!
@MaryJane: kakšen status pa dobiš na Landisu - študenta, dijaka, izrednega dijaka? A pa ti je kdo namignil da ne podpisuj pogodbe?
mah men je ta landis neki čudn pa ne vem zakaj. bom probu it na pomorsko rajš, bol sigurno
A na pomorski dobis status izrednega dijaka? A pol BIC vpise za celo leto?
js osebno priporočam pomorsko šolo sem bil ta teden na vpisu in so zelo prijazni, vsi vejo da si prišel samo po status, takoj dobiš vpisne liste in izpolnjeno položnico, moraš bit pa dost zgodaj zjutraj pozneje se nabire kar gužva evoo pa imamo status
MaryJane, si jih obvestil/a(Landis), da se vpisuješ zaradi statusa? Ker na spletni strani jasno piše, da ob vpisu potrebuješ "gotovino za plačilo vpisnine in prvega obroka", kar znaša krepko preko 177eu.
MaryJane, si jih obvestil/a(Landis), da se vpisuješ zaradi statusa? Ker na spletni strani jasno piše, da ob vpisu potrebuješ "gotovino za plačilo vpisnine in prvega obroka", kar znaša krepko preko 177eu.
kaj je sedaj z landisom ?
a kdo ve za zihr, a je suaš poln al se splača it probat upisat dans?