Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
ziva | Gost | odg. 30.09.2013 @12:04 Prijavi neprimeren komentar

jaz sem v petek pisala mail na Suaš in mi je gospa odgovorila, da so zaključili z vpisovanjem in do nadaljnjega vpis ni več možen, je pa napisala tudi naj spremljam spletno stran, če bodo slučajno ponovno odprli možnost za vpis (morda se kakšna mesta sprostijo).

mememe | Gost | odg. 30.09.2013 @12:09 Prijavi neprimeren komentar

a pol se boš na kkšno drugo šolo upisala, al boš počakala?

ziva | Gost | odg. 30.09.2013 @12:13 Prijavi neprimeren komentar

jaz sem v petek pisala mail na Suaš in mi je gospa odgovorila, da so zaključili z vpisovanjem in do nadaljnjega vpis ni več možen, je pa napisala tudi naj spremljam spletno stran, če bodo slučajno ponovno odprli možnost za vpis (morda se kakšna mesta sprostijo).

ziva | Gost | odg. 30.09.2013 @12:15 Prijavi neprimeren komentar

po resnici povedano nevem kaj naj naredim. Sem že razmišljala da bi šla jutri do Portoroža na Pomorsko in da imam končno mir, ker če bodo na suaš-u ponovno odprli možnost vpisa, bo verjetno minimalno število mest in se lahko res hitro zapolnijo. Sicer bi veliko rajši videla, da bi imela še kakšno drugo možnost v Lj kjer te pustijo pri miru tudi če ne hodiš vendar mislim, da je ni.

xyt | Gost | odg. 30.09.2013 @12:51 Prijavi neprimeren komentar

Pojma nimam, nc ne pise. Lahko pa vprasam ko pridem not. Naceloma pa folk se prihaja na vpis.

mememe | Gost | odg. 30.09.2013 @13:00 Prijavi neprimeren komentar

dej prosim uprasi, če je res sam še do dons...js sm misnla it jutr...

xyt | Gost | odg. 30.09.2013 @13:12 Prijavi neprimeren komentar

Pise list na vhodu da s 1.oktobrom zakljucujejo vpis ker ni vec prostih mest.

mememe | Gost | odg. 30.09.2013 @13:19 Prijavi neprimeren komentar

mal sm nepismena, sam a to pomen da sam še dons al tudi vključno z jutri...še enkrat se opraoščam za neumno vpr.

Marko | Gost | odg. 30.09.2013 @13:25 Prijavi neprimeren komentar

XYT a lahko prasas lepo prosim, ali še bi se dalo ju3 vpisat zjutraj??

MaryJane | Gost | odg. 30.09.2013 @14:00 Prijavi neprimeren komentar

jz sm rekla sam da sm se pršla vpisat,tm točn vejo za kaj se gre ker morš neki prepisat in ti dajo pač te papirje + vzorec  s katerega  prepisuješ (seprav kaj točn morš izpovnt da nebo kkšnih komplikacij),potem pa na dom dobiš neko pogodbo ki je ne podpisuješ in s tem vidjo da nisi "resen" AMPAK status vseeno obdržiš....za pogodbo je pa kolegica klicala(k je vprašala e morš pol tud šolnino plačevt al kako je s tem) pa ji je tipson reku da tisto pogodbo k bo dobila na dom nej ne podpisuje...simpl k pasulj 

Taylor | Gost | odg. 30.09.2013 @14:11 Prijavi neprimeren komentar

MaryJane kakšen imaš potem status? Redni, izredni dijak? Kakšno je potrdilo? So ti kaj rekli na študencu kateri status imaš?

Deko | Gost | odg. 30.09.2013 @14:47 Prijavi neprimeren komentar

mene zanima, ce ima se kdo isti problem in kak ga enostavno resiti?

Namrec, ko si star 26. in si pokuro ze vse vpise na VS in UNI, in te delodajalec noce zaposliti, razen preko studenta, ali obstaja kaksna moznost vpisa na katero solo, kjer dobis status studenta? tukaj nimam v mislih izrednega studija, ker za 2.000 EUR te vsaka sola sprejme

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.