Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Deko | Gost | odg. 30.09.2013 @23:27 Prijavi neprimeren komentar

ja ni mi jasno tole z visjo solo, kar presenetilo me je, kot strela z jasnega, vse podatke mi je takoj ven izbrskala, kdaj, kje zakaj , sem bil kr sokiran, nisem vedo kaj naj sploh recem ..bom pa probal se z univerzo, upam da rektorji tega ne berejo :P .. ce pa tole nebo slo skozi pol pa nevem..mogoce mas @Ancka plan C v rokavu? :P

:-) | Gost | odg. 30.09.2013 @23:34 Prijavi neprimeren komentar

Glede potrdil o vpisu. Na studentskih so zadovoljni tudi s kopiranimi, skeniranimi ali pa po faksu poslanimi.

Ne vem kaj bi blo narobe z landisovimi potrdili. Sm ga sla zdele prov prevert pa je vse izpolnjen da gre za izobrazevanje odraslih, ekononski tehnik. Res ni letnik napisan, sam mislm da glih to ni relavanto.

kim | Gost | odg. 01.10.2013 @00:48 Prijavi neprimeren komentar

tisti, ki nimate statusa na BIC v lj si ga lahko zrihtate, sama sem lani bla tam vpisana, je pa treba it osebno, preko telefona komplicirajo za 250eur. Drugače pa za tiste 26+ kolega se je lani vpisal na EDC zavod za strokovno izobraževanje Kranj za 350eur se lahko vpišeš na višjo šolo za 200 v srednjo. Vendar je pri EDC tako da te izpišejo januarja zaradi kvazi neobiskovanja pouka oz.neplačevanja šolnine, da sebe zaščitijo pred inšpekcijo najbrž, vendar status ostane do konca septembra brez problemov.

masa | Gost | odg. 01.10.2013 @11:17 Prijavi neprimeren komentar

Hej. Tisti ki ste se vpisali na trgovsko. Zanima me ali ste kaj preverili ali imate urejeno zdravstveno zavarovanje, sedaj ko se podatki pridobivajo iz evidenc. Jaz sem na spletni strani zzzs preverila pa bi po vpisu številke kartice v programček izpiše da nimam pravic iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Če pa pošljem sms mi pa odgovori pritrdilno. Mogoče kdo ve kaj je sedaj prav. Malo me namreč skrbi, da me ga.Vida ni vpisala v centralni register. Hvala za odgovor

alen | Gost | odg. 01.10.2013 @11:45 Prijavi neprimeren komentar

Prosim za pomoč..  sem vpisan na eno od fakultet za UNI MB, vendar me je sedaj potekel status saj nisem diplomiral v 12 mesecih.. absolventa mi niso podaljšali. na kar sem ves čas računal... zanima me ali se lahko vpišem na samostojni visokošolski zavod ali na višjo šolo (če mi jo uspe najti) ali bo potreben vpis v kakšno srednjo šolo ali izobraževanje odraslih? Namreč pravilo je jasno da študent ne sme biti vpisan v 2 visokošolska zavoda, pa me zanima če se so samostojni visokošolski zavodi posebej?

hvala!

Ana | Gost | odg. 01.10.2013 @13:00 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, kot večina imam tudi jaz problem s stausom. Zanima me kako je z Landisom v Ljubljani, je bil kdo te dni osebno tam in se kaj zmenil? Hvala za info

Ana | Gost | odg. 01.10.2013 @13:00 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, kot večina imam tudi jaz problem s stausom. Zanima me kako je z Landisom v Ljubljani, je bil kdo te dni osebno tam in se kaj zmenil? Hvala za info

Cocacola | Gost | odg. 01.10.2013 @13:12 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima, če je kdo, k je 26+ probu tole varianto:

In sicer, da se vpisal na kako višjo šolo izredno, plačal vpisnino in 1. obrok (tak zahtevajo na enih šolah), pol pa se čez ene par dni šel izpisat.

Dobu sem različne info:

Na enih višjih šolah pravjo, da se je nujno treba pridet izpisat, da če ne je treba šolnino plačevat. Potrdilo o šolanju ti pa ostane.

Na drugih šolah pa pravjo, da se ni treba pridet izpisat, ker da imajo ločeno evidenco za tiste, k res hodijo in za tiste, k rabijo samo status. problem pa je v tem, k tud če si samo za status, moraš podpisat pogodbo in pol kako naj vem, da ne bodo zahtevali še šolnino? Ali naj verjamem na besedo?

Jazzzz | Gost | odg. 01.10.2013 @13:13 Prijavi neprimeren komentar

ravnokar klicala Landis, pa so rekli da nimajo več prostih mest.

Ziva | Gost | odg. 01.10.2013 @13:21 Prijavi neprimeren komentar

pa ne mi rect, jaz sem se pa zelela zdaj it vpisat. In kaj mi sedaj se preostane? Ima kdo kaksen predlog - podrocje lj??

catttt | Gost | odg. 01.10.2013 @13:43 Prijavi neprimeren komentar

oo ne!! Jaz sem tudi o tem landisu razmisljala!

Jaz sem v isti situaciji tukaj, rabila bi status!        

A to pomeni,da na 3. rok se lahko vpises samo izredno in je zelo drago?

....Ali ve se kdo za kaksne sole, ce bi bilo mozno v okolici LJ, kjer se vpisujejo za status in ne placas prevec?

pekec | Gost | odg. 01.10.2013 @13:46 Prijavi neprimeren komentar

cene štupar..335€...srednješolski programi (to je izobr. odraslih)

Ana | Gost | odg. 01.10.2013 @13:52 Prijavi neprimeren komentar

@Suzi! Zanima me če si se vpisala na Landis, in če so kaj komplicirali oz. si jim dala vedeti da ti gre za staus? Hvala za info

Ziva | Gost | odg. 01.10.2013 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

je kdo tukaj ki je v letošnjem letu vpisan na cdi univerzum? Kako je s plačilom šolnine? Lahko poveš da bi se vpisal samo zaradi statusa?

alen | Gost | odg. 01.10.2013 @14:06 Prijavi neprimeren komentar

klical na b2, ne vpisujejo za status... prav tako ne v BIC-u v LJ, tam zahtevajo plačilo celotne šolnine..  še kakšne ideje kje se da dobit status? Nujno.. :S

Jure | Gost | odg. 01.10.2013 @14:10 Prijavi neprimeren komentar

Sem pred pol ure poklical na Landis, pa so rekli da danes ne vpisujejo več, lahko pa pridem jutri ali v četrtek zjutraj, postopek ponavadi traja okoli pol ure. 

S seboj pa rabiš imet kopije spričeval srednje šole, kopijo rojstnega lista in 177€ gotovine.

xx | Gost | odg. 01.10.2013 @14:11 Prijavi neprimeren komentar

he he niti fiktivno se niste sposobni vpisati

Pa saj ni čudno, da je statistika o zaposlenosti mladih tako porazna.

Ana | Gost | odg. 01.10.2013 @14:17 Prijavi neprimeren komentar

@Jure hvala za info. Torej jutri drvimo v LJ. Pa si jim povedal da se ti gre zgolj samo za status?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.