VPIS ZA STATUS
Ne, tega nisem rekel. Samo vprašal sem, če se še da vpisati.
heh očitno dajejo vsakemu drugačne informacije na Landisu.. jaz sem klical in so rekli da imajo čisto polno in da naj čez kak teden pokličem če se bo kakšno mesto sprostilo..
juhu-dobila sem potrdila,gor piše izobraževanje odraslih
@Deko - očitno se bo v 3. krogu bolj težko vpisat. Škoda, da nisi poslal prijave za prvi ali drugi rok, ker bi se brez problemov vpisal v 3. roku pa moraš poslat dokazilo, da si že oddal prijavo v prvem ali drugem roku in da nisi bil sprejet, ali pa da si bil sprejet na program, ki se ne bo izvajal :/ Mislim, da ti preostane le izredni študij.
@masa, veš kaj js sm tud glihkar na internetu na ZZZS preverila, če so mi podaljšali zavarovanje in mi piše da zavarovanje ni urejeno, po smsu (ki sem ga danes že dvakrat poslala) pa mi napišejo da imam zavarovanje v celoti krito... Jst sm se upisala na suaš drugač.. Kako je to zdaj čudno?? Tista ženska učerej na zavodu pa itak ni hotela sprejeti potrdila ker se zdj podatki pridobivajo direktno iz šol ampak je rekla da se vse to ureja jutri- se pravi danes in nj bi kao imela urejeno.. Ampak zdj nimam?
Pomojem ma tole ZZZS težave. Meni tudi piše, da ni urejeno, pa sem redno vpisan na fakulteto. Mogoče bo pa z jutrijšnjim dnem veljavno...
Tudi jaz sem danes na landis klicala in so mi povedali da je vpis možen vsak dan.. Res pa je, da nisem povedala da bi se vpisala samo zaradi statusa... Če gre kdo jutri tja naj prosim posreduje info, ali je vpis uspel ali ne
Tudi jaz sem danes na landis klicala in so mi povedali da je vpis možen vsak dan.. Res pa je, da nisem povedala da bi se vpisala samo zaradi statusa... Če gre kdo jutri tja naj prosim posreduje info, ali je vpis uspel ali ne
EDC v Kranju ima že vse polno ://// A res na BIC-u zahtevajo plačilo cele šolnine?? Kaj če bi šla tja osebno ima kdo res izkušnje, da se da drugače zmenit v živo....lepo prosim za kakršenkoli odgovor, saj če ne dobim statusa izgubim službo ://// Obupana...
EDC v Kranju ima že vse polno ://// A res na BIC-u zahtevajo plačilo cele šolnine?? Kaj če bi šla tja osebno ima kdo res izkušnje, da se da drugače zmenit v živo....lepo prosim za kakršenkoli odgovor, saj če ne dobim statusa izgubim službo ://// Obupana...
Zsa status vpisujejo še na ŠC PET V Lj,vpisnina 220 € samo ne vem če se je še možno vpisati.
Ce boste po telefonu sprasevali a vpisujejo tud samo za status bodo vedno rekli, da to pri njih ni mozno, ker tega se ne bi smel delat. Po telefonu se pozanimajte samo ce majo se kaj prostih mest, pa ne omenjajte da gre za status, to se pol itak zmeni na vpisu osebno.
Ce boste po telefonu sprasevali a vpisujejo tud samo za status bodo vedno rekli, da to pri njih ni mozno, ker tega se ne bi smel delat. Po telefonu se pozanimajte samo ce majo se kaj prostih mest, pa ne omenjajte da gre za status, to se pol itak zmeni na vpisu osebno.
@taylor: na BIC-u se je mozno vpisat samo za status.
ejla...
kje se še da vpisat na višjo šolo kajti rabim status študenta. V 3 roku se da še vpisat?
A to preverjeno za BIC???? Ker sem jih drugače že klicala pa so rekli, da tud, če je samo za status se plača celotna vpisnina