VPIS ZA STATUS
Ja seveda placas vpisnino. Ni potrebno pa placati solnine.
Ne , oprosti tiskarski škrat je biu...rekli so mi, da tudi če se želiš vpisat samo za status, da moraš plačati celotno šolnino, ne samo vpisnine...
luna glede zavarovanja imam jaz tudi napisano, če preverim preko spleta da ni urejeno, če pa preverim preko sms pa je urejeno....
Vpisujejo tudi za status samo se moras osebno tam zglasit. Tak mi je kolegica rekla.
Vpisujejo tudi za status samo se moras osebno tam zglasit. Tak mi je kolegica rekla.
Koliko pa je v BIC-u vpisnina za plačat?
GLEDE LANDISA V LJ JE TAK!!
DANES SEM SE VPISAU, VPISUJEJO VSAK DAN DO 5H IN RABIŠ SAMO KOPIJE SPRIČEVAL IN MATURE ČE MAŠ, KOT JE NAPISANO. PRIDEŠ TJA PLAČAŠ 177$ REŠIŠ NEKAJ LISTOV KER JE PAČ KAO URADNO TAKO IN DOBIS NAPOTNICI. Ni PANIKE, SAMO NE SMEŠ PREKORAČITI MEJE KI JE MISLIM DA 25 LET PA MAŠ. LP
ja na BIC se da vpisat samo za status, sj vpisnina je 250eur samo morš osebn it, po telefonu govorijo za šolnino, da se rabi plačat in komplicirajo. Seveda nesmeš direkt reč za status da se hočš vpisat, ampak se da vpisat. Glede na to da je že začetk oktobra in vedno več vpisanih po šolah, vedno težje dajejo informacije prek telefonov.
Prijatelji! ) Ne komplicirat, pa pejte se vpisat na Landis, tisti ki še niste! Plačali boste 177€, manj od tega ne boste nikjer najdli! Delajo od 9-17. Najbolje da ste že ob devetih tam. Js sm bla v ponedeljek, prišla okoli 10h, jih je blo 30 pred mano. Nč vas bit strah kaj in kako, oni že sami vejo kok je ura in zakaj ste tam.
Plačate direktno tam, nihče vas ne bo šetal gor-dol. Gotovino imejte s seboj in osebni dokument (lahko je to osebna), vsa spričevala, + matura spričevala (uglavnem usa možna spričevala končnih letnikov, ki jih imate). Js sm s sabo mela celo od osmega razreda osnovne šole
Sam to ni treba imet. Resnično vam povem, pejte do Landisa, zrihtite si status i to je to. NIČ NE SKRBET GLEDE ŠOLNINE, bilo nas je kar nekaj tam, nikomur ni nihče rekel da je treba še neko šolnino plačat. V primeru, da pride kaj po pošti, kej za podpisat, tega ne podpisujte in ne pošiljajte nazaj. In to je to.
Brez kakšnih nepotrebnih komplikacij in dvomov.
Če pa mislite, da je ta Landis daleč od vas, js sm tud šla s Posavja, in se je splačalo! Tu, kjer živim, je treba dat za status po 300€.
Tko da le.. Vzamite si dan fraj, pojdite tam in si zrihtajte.
Boste potem mirno spal tako kot jaz in.. Delal boste.
Pozz
bic... kaj točno rabiš pri vpisu sama sem namreč stara nad 26+, in bi zelo nujno rabila status. a zabic ste res ziher da gre.
torej bi pri vpisu potrebovala 250 gotovine in točno katera spričevala.
lahko mi odpišete tudi na : leskovarana@gmail.com
v celje se je vpisal kdo?
a je res tok težko pogledat par strani nazaj al pa it na google pa vpisat šolo pa tm vidš kaj rabiš? Enih res ne razumem fak ne bi se niti pretegnl, ljudje vm na vsaki strani podajajo enake informacije, in ste tok leni, vse nej bi se vm k riti prnesl al kaj? In valda vsi bi mel status 2.10??? Kje ste bli septembra, k je blo vse frej, zdj pa norite kle. Djte se mal sami pobrigat za svoj status!!!
Vsem pridnim, ki veselo odgovarjajo, res ste super
V glavnem, da se na BIC in na ŠC Pet, da dobit status samo z vpisnino je totalno zavajanje. Na obeh zahtevajo plačilo celotne šolnine...informacije iz prve roke!!!! Se je kdo kdaj vpisoval na B2, naj se javi lepo prosim.
za landis oz. za bic kakšen status dobiš ob vpisuuuu!!! ve kdo..
zna kdo povedat. hvala
No tut če vam po telefonu rečejo da ne vpisujejo, se splača it tja, na Landis vpišejo še vedno za 177 eur.
lp
@Ana ,+26 se na Bic nemorte vpisati ker je to izobraževanje odraslih se pravi srednja šola. Potrebuješ pa spričevalo o končani oš, fotografijo ter 250 eur.
@Taylor, nevem zakaj praviš da je zavajanje sama sem bila tam vpisana in sem plačala samo 250eur in nobene šolnine, poznam jih pa dosti ki so se tudi letos vpisali na tak način plačali samo vpisnino. Seveda pa če se vpisuješ 2.10 se boš bol težko vpisala verjetno so mesta že pošla. Na Bicu so še do teden nazaj vpisovali brez problema, vendar se je treba osebno it zmenit, po telefonu zmer rečejo za šolnino.
@Kim ti zavajaš z netočnimi informacijami - itak da se lahko tut 26+ vpišejo na izobraževanje odraslih, sej ti že beseda pove da je to izobraževanje ODRASLIH torej si loh star 90 let.. Sam s takim statusom ne morš delat prek študenta in zato večini folka to ne pomaga.. pomaga pa lahko tak status tistim, ki rabijo subvencijo za prevoz, ker to si pa lahko uredi tudi folk po 26.letu in marsikomu tut to pride prav, da bo za prevoz plačeval 20 evrov na mesec, ne 120..
jaz sem bila v ponedeljek na BIC-u in mi je gospa v referatu rekla, da se lahko vpišem na višjo šolo, ampak plačam šolnino. Potem pa sem ji omenila, da sem slišal, da se da dobit status za 250e, pa je rekla,da lahko izobr. odraslih...tko za nas 26+ to ne pride v upoštev
@Kim jaz sem bila osebno včeraj tam pa tud na ŠC PET, na obeh so mi lepo rekli, da se ne da...
@aaa Kim je verjetn mislila to da vsi 26+ iščemo status, da lahka delamo prek študenca in da smo zavarovaji zato za nas pride upoštev sam višja, ne srednja. Daj pomisli malo, saj večina tu 26+ sprašuje za status da lahka dela in se zavaruje noben +26 ni posebej samo za prevoz spraševal. Forum pa je ja, da si pomagamo.