VPIS ZA STATUS
B2 vpisuje ajmooo pobjeeee... bil danes nimajo niti ucilnice. Za cca 400 evro ste student visje sole... ajde cao ponosen student.
ja alpa če nakladaš.. če bi blo res, bi loh povedu več informacij kako in kaj je s šolnino itd.. če se greš pa mutne posle da si se vpisal in se boš čez en mesec izpisal, pa ne hvala, ker te stožijo za šolnino po hitrem postopku.
Visoka šola ni nobena brez obvezne šolnine, če imaš pa veze da te nelegalno vpisujejo, pa to nobenmu drugmu ne pomaga.
*Višja šola pardon zatipku.. B2 in ostale ponujajo samo plačljiv/izredni študij.
Ali si res ne gre nikakor urediti status na višji šoli, brez plačila teh pompoznih šolnin? Vpisnina+obrok, se mi zdi še nekako sprejemljivo, če imaš potem mir 1leto. Ima kdo kaj novejših informacij za pridobitev statusa študenta?
@miki
In kje si ti prebral, da na b2 ni šolnine? 400eur je vpisnina + prvi obrok, če naslednje 3 mesece ne plačuješ šolnine te avtomatsko izpišejo in to je to... S tožbami in izterjavami pa se jim ne splača ukvarjat. Zaposleni vejo, da se vsaj polovica ljudi vpisuje samo za status, tako da ne komplicirajo nič in opravijo na hitro...
Ayde mikiiiiiii
@karmen na gostinski dobiš 4 potrdila o vpisu, ko sem se jaz vpisovala nas je bilo veliko tam, vsi za status. nihče ni omenil, da te lahko sredi leta vržejo...po moje ni važno kakšno maturo imaš, le da nimaš končane že gostinske šole.. vpis pa je v času uradnih ur-vsaki dan razen v petek od 7-8 ure. spremljaj pa na njihovi spletni strani da ne bodo prosta mesta pošla.
@ la_la kakšen status pa dobiš na gostinski šoli v Celju? rednega dijaka? in kako poteka vpis? greš samo tja in rečeš, da bi se vpisal? prosim, če lahko malce več napišeš o tem..aja, da ne pozabim koliko pa je vpisnina?
Hvala za infoLp,
Linda
A vam na internetu zdj že normalno piše da imate urejeno zavarovanje al še kr ne?
Kar se tiče gostinske v celju piše na njihovi internetni strani sledeče: V kolikor kandidati v navedenih rokih ne pristopijo k opravljanju izpitov, jih bomo izbrisali iz Centralne evidence udeležencev vzgoje in izobraževanja.
Meni še vedno piše zavarovanje ni urejeno.
a se da še kje dobit status ... dijaka...
Kaj pa za starejše od 26? Kje pride najceneje?
nad 26 rabiš status študenta (višja izredno edino zdej )alpa status rednega dijaka (poklicni tečaj.maturitetni tečaj) samo to ni mogoče več pomoje. Jaz bi tudi rabu te statuse kajti sem dopolnil 26.
Ja, potrebujem status študenta. Višje šole imajo povečini še veliko prostih mest za izredni študij. Se še malo informiram glede cen. Če ima slučajno kdo informacije iz prve roke, kako najceneje do vpisa, se priporočam
Je še kje možnost vpisa v srednjo, pod 200€ ?
LP
provi landis (pr btcju) če še vpisujejo, najbulš da greš osebno baje 177evro!
@Anja - je vpis v Gornji radgoni možen samo osebno, ter komplicirajo kaj glede na leta in predhodne izobrazbe? ker tudi rabim samo status....imam pa 28 let ?
Dle sm bla na zavodu pa sm rekla da mi na internetu piše da nimam urejenega zavarovanja, prek smsa pa da ga imam pa mi je tista k je bla tm rekla da te šole kamor smo vpisani za izredno izobraževanje (SUAŠ u mojmu primeru) še niso nič vnesle notr v evidenco oz.računalnik, neki tazga ampak da bo sama osebno čez eno uro šla vprašat glede tega na en drug zavod.. Tko da zavarovanja res še ni urejeno čeprav smo se vpisali, vendar ker mi je poteklo 30. septembra sem do konca tege mesca še vseeno zavarovana, tudi dopolnilno ker ne vem, tolk časa ti še tečejo tiste pravice al neki
juhuuu pa smo dobili status
po super ceni
srečno še ostalim
Aj kdo dobu iz Litije za 14.10 za neko obvezno predavanje? ker js niti pod razno ne mislm it.. tut časa nimam tko da upam da me navjo vn fliklni in mi uzel status :/ čene so gotovi!!