VPIS ZA STATUS
Meli, kaj več povej kam si se vpisala?
Živjo,
ali lahko kaj več poveš o tem predavanju. Namreč jst sem tudi vpisana, smo pridem do pošte 1krat na teden, tako da še ne vem, če so tudi meni poslal. Bi se lahko glede tega predavanja direkt pozanimal na šoli pa sporočil...
Js sm se včeri vpisala na Landis. Plačala sm 177€ in to je to.
sej landis je izobraževanje odraslih.. jaz imam 26 pa mislim da mi ne pomaga. kot vidim je edina šola ka se še da vpisovat.
Evo. Pa mam končno urejeno zavarovanje
@Maša, jst tud, končno lah zadiham
Lahko prosim nekdo prilepi link, kako na njihovi spletni strani preveriš? Razen po sms-u ne najdem nobene druge opcije.
Hvala.
https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/status_zavarovanja
Najlepša hvala. Situacija pa je takšna, da nimam urejenega :/ Fak... upam, da ne bo kakšnih komplikacij, ker sem vpisana na X šolo. Jao no...
Kaj si pa navedla glede tega vpisa? Samo da rabiš status ali kaj drugega?
Ja vedo, da sem se vpisala zaradi statusa, ampak zavarovanje mi pripada, če sem se uspešno vpisala.
A imaš dopolnilno zdravstveno zavarovanje tudi urejeno če si nekam vpisan samo za status?
Jaz sem se danes vpisal na Landis. Baje , da se bo dalo še jutri.
Me pa zanima, a kdo ve, če je možno, da te potem terjajo za šolnino?
Ma sej nemorm delat prek Št.servisa če se vpišem na šolo LANDIS (izobraževanje odraslih), dopolnil sem 26 let!..
Ve kdo ce se kda ju3 upisat na landis in ce se da z njihovimi napotnicami delat preko studenta?
landis po moje še ima vpis. se splača it tja. Jaz sem bila včeraj tam vse uredila, na študentskem servisu sem si normalno podaljšala status, sedaj lahko tudi delam. Je pa edino, da ti status velja do 31.8.
Karmen kaj pa glede solnine? Nebi rad placeval solnino sam status rabim ker sem bil v bolnici 1 mesec in nisem mogu prej uredit statusa...
A kdo ve, če se v Landisu še da vpisati? Sicer sem klicala, pa so rekli, da ni več mogoče, ampak po telefonu to ni tako zanesljiv podatek? Morda kdo kaj več ve? HVALA
In če res ni mogoče, če pozna kdo še katero ugodno rešitev?
jaz sem bila danes na landisu in so pred mano zaprli, ker je preveč vpisanih, tako da sem izvisela...ima kdo kašno idejo kam se da še vpisat?