VPIS ZA STATUS
js sm tut dans dobila pogodbo domov iz landisa. torej nč ne podpisujemo in ne pošiljamo nazaj in se pol pač tista šolnina ne plača? da ne bo pol čez neki časa pa račun za šolnino vzad pršu... :/
Kakšen status pa dobis na Landisu?
Js sem danes bila v Slo. Bistrici na ljudski univerzi in brez problema vpišejo za status. Gospa je zelo prijazna, vse pove kako in kaj in ne dela panike ko jasno poveš da hočeš samo status.
Kati, koliko je pa za plačat v slovenski bistrici, ali lahko prosim podaš več informacij, kaj je vse potrebno imeti sabo itd. hvala
V Sl.bistrici je 275€. Vpisnina + prvi obrok šolnine. Nadaljne plačevanje ni potrebno.
A dobis status študenta v Slov.bistrici?
Zivjo!
Kati A bi lahko samo povedala na koga se to obrnes oz. o kateri gospe ti govoris? Mas kaksen kontakt al kako se jo da dobit? Mail, tel? Pa ji lah kr tak poves da rabs sam status?
Zivjo!
Kati A bi lahko samo povedala na koga se to obrnes oz. o kateri gospe ti govoris? Mas kaksen kontakt al kako se jo da dobit? Mail, tel? Pa ji lah kr tak poves da rabs sam status?
Suzi dej povej kako je slo s tem urosem, jaz sem mu tut pisala mail ker sem do zdaj cakala za izjemno pa dobila zavrnjen, sam ni se nc odpisu!
Js sm mu po tistem še 1× pisala in ni nič odgovarju nazaj. :/
Ne paničarit, prosim, ne bo treba nobene dodatne šolnine plačevat pri Landisu.
Lojze, ne bluzi, država se zbuja že par let, pa se še kr ni zbudila. Zato ne kaki.
Se še da kje vpisati?
A ve kdo, če se da še kam vpisat? Prosim, prosim...
Kaksna pa je vpisnina na Cene-Stupar? In ali ve kdo ce se da kje v Mb vpisat?
Na Cenetu Štuparju se sicer da vpisat, sam te ne bojo vpisal, če poveš da se vpisuješ za status. Tko d morš se delat kot da te zanima en program (rečmo trgovec ali pa ekonomski tehnik) in pol te vpišejo. Majo opcijo d se učiš doma in v štartu plačas vpisnino pa tri izpite (335 EUR) in to je to. Pa pol morš še na kšn izpit jit, glih tok da rukneš, da zgleda kot d si aktiven
Sl.Bistrica mogoče?
NUJNO! Ali je tle kdo, ki se je vpisal na B2 in ve kako je z izpisom? K nej bi te pol sami izpisal po 3 mesecih, če ne plačuješ? Ali terjajo šolnino?
Šifra: plačam za pravo info!
Hvala