Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Pika | Gost | odg. 13.11.2013 @11:05 Prijavi neprimeren komentar

Poslala sem na Cene  Štupar, da bi se vpisala zaradi statusa in so napisali da ni možno. Moraš plačati vpisnino 125 Eur in 3 izpite v vrednosti 210 Eur kar pride skupaj 335 eur. In da z organizatorjem opravim program izobraževanja??? Mogoče kdo ve, če pridem tja in nič ne rečem zakaj se gre bom vseeno mogla plačati? Mogoče ve kdo še za kakšno šolo kjer se dobi status nuujno rabim.

ruru | Gost | odg. 14.11.2013 @08:59 Prijavi neprimeren komentar

Ali kdo ve kako se prijaviti na CDI univerzum? Pogoji, plačilo?

Kati | Gost | odg. 14.11.2013 @20:58 Prijavi neprimeren komentar

Lahko probate na Ljudski univerzi v Slo Bistrici. Gospa je ful prijazna tud ko poveš da gre samo za status. Js sem se sicer vpisala konec oktobra, mogoče se pa še da.

usy | Gost | odg. 15.11.2013 @10:42 Prijavi neprimeren komentar

Tudi mene zanima če se da še kje vpisat. Povsod kamor sem klicala do zdaj so mi rekli, da ne vpisujejo več.

A sem mogoče naredila napako, kersem povedala, da potrebujem zato, ker pavziram? Bi mogla delovat resno? Kaj ste naredili vi?

nina | Gost | odg. 15.11.2013 @15:29 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima naslednje: 

na SUAŠ so me obvestili, da se lahko vpišem za 190€.. vendar, da je to samo vpisnina, polnina pa je še dodatnih 830€, ki se jo plačuje po obrokih. 

A je potrebno te obroke plačevati? Isto je tudi po ljudskih univerzah. Ali se samo plača vpisnino in položnice za šolnino pač "ignoriramo"?

Hvala za odgovor!

Green Man | Gost | odg. 11.12.2013 @02:30 Prijavi neprimeren komentar

Zanima me, če se sred leta izpišem....a potem potrdilo o šolanju ne velja več? a pol ne morem več delat prek študenta? a to kdo preverja al ne?

uno | Gost | odg. 11.12.2013 @19:49 Prijavi neprimeren komentar

Če se izpišeš, ne bo nihče preverjal. Tako da lahko mirno še naprej zlorabljaš gnil sistem (te podpiram pri tem, mimogrede). Samo na zdravstveni zavarovalnici bodo vedli za pravo stanje, ampak to mislim, da te ne bo pri nečem oviralo.

k. | Gost | odg. 12.12.2013 @08:26 Prijavi neprimeren komentar

ostaneš brez zdravstvenega zavarovanja, brez št. bonov, za ostalo pa nevem

joc | Gost | odg. 17.12.2013 @14:46 Prijavi neprimeren komentar

A se je že kdo vpisal na SETŠ Nova Gorica? Zanima me, če vpisujejo za status, oziroma kakšne obveznosti imaš pri njih?

Ireni | Gost | odg. 03.01.2014 @13:46 Prijavi neprimeren komentar

Meni so iz Landisa napisali tole:

vpis je za šolsko leto: 2013/2014 (1.9.2013-31.8.2014).  Vpisnina je 177 €. Ob vpisu plačate vpisnino ter podpišete pogodbo o mesečnem plačilu šolnine, ki pa je odvisna od vaše predhodne izobrazbe.
Mesečni obroki se plačujejo, ne glede na vašo prisotnost.

Torej kako je s tem, da ob plačilu vpisnine podpišeš pogodbo o mesečnem plačilu???

Pero | Gost | odg. 07.01.2014 @15:13 Prijavi neprimeren komentar

Če še koga zanima kako do potrdila oz statusa, naj napiše kontakt pa ga kontaktiram.

mičo kobra | Gost | odg. 07.01.2014 @15:26 Prijavi neprimeren komentar

pero mene zanima!!!.moj mail nusipusi11987@gmail.com

Tinka | Gost | odg. 21.01.2014 @10:00 Prijavi neprimeren komentar

lahko prosim še meni poveš... moj mail je tina.skerlak1@gmail.com

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.