VPIS ZA STATUS
jaz nujno potrebujem status, sicer bom ostal brez dela, tako da bom hvaležen za kakršnekoli informacije v zvezi s tem.
moj mejl: blinkec@gmail.com
Pero lahko še meni pošlješ? moder.medeja@gmail.com
Ne matrite se, sej nobenmu ne odpiše.
Naj vse skupaj opozorim, da bo od študijskega leta 2014-15 naprej fiktivni vpis nemogoč.
Kar se tiče višjih šol:
"Pravice in ugodnosti iz statusa lahko študent uveljavlja največ tri leta, ne glede na to, ali je študiral redno ali izredno.
Kdor je bil že tri leta vpisan v študijski program visokega šolstva, se ne more vpisati v redni študij v višjem strokovnem izobraževanju."
Po domače: tisti, ki ste bili 3 ali več let že redno vpisani na visoko šolo (UNI, fakulteta), se ne boste mogli več vpisati na višjo šolo.
mene tudi zanima, če je kaj na temu... mitja.goo@gmail.com
hvala
Živjo Pero. Tudi mene zanima kako do statusa sredi leta, za neko minimalno vsoto denarja! hvala Lp Jure
aja mail: podgorsek2@gmail.com
A je komu pero odpisu?
ni odpisu uni papak pusti stat perota majmuna
Mene tudi prosim: alen_andres@yahoo.com
Zdravo!
Defnitivnno sem zainteresiran, mi lahko posreduješ več informacij...
piši mi prosim na uros.andrlon@gmail.com
Mene zanima!! dzajic111@gmail.com prosim ce me lahko kontaktirate!
Mene pa sam zanima, če je še kdo, ki se je vpisal v ic geoss v Litiji, pa ni opravljal nobenga izpita, prejel meil, da ga bodo izpisali 3.3 če ne bo mel do takrat opravljenga nobenega izpita.
ja, tudi jaz...nateg, takrat je bilo rečeno, da je trebaplačat samošolnino...
ja tudi jst sm dobila mejl..sicer ko sem podpisovala pogodbo sem morala podpisat d bom tekom leta opravila en izpit. Kako je bilo pa lani?
js sm ji zdej pisala, pa je to glede opravljanja enga izpita baje res in ga morš opravit če češ obdržat status
in za kateri izpit se boš odločila? meni je takrat na vpisu predlagala veščine sporazumevanja...
Ja js sm se tudi za to odločla, ker je pač sam seminarska naloga.
jaz sem se letošnje šolsko leto 2013-14 vpisala v eno srednjo šolo zaradi statusa, kjer mi pa v pogodbi piše, da me lahko februarja 2014 izpišejo... ful me je strah in me zanima, ali kdo ve, če so KJE koga izpisali preden se je šolsko leto končalo...in ZAKAJ - mislim, kaj so navedli? a se jaz lahko PRITOŽIM zoper to dejanje? me kaj ščiti...kakšen zakon ali kaj? v pogodbi nič ne piše o tem, itak. ali obstaja način, da bi kakorkoli obdržala status do jeseni?? prosiiiimmm za nasvete, pomoč....
Živjo! Tut js sm ena izmed vpisanih na Litiji pa sm isto dobila mail za odpis, ker sem upisana sam zarad statusa..pa me sam zanima glede te seminarske, a so kje kkšna navodila kko jo narest oz. katero literaturo uporabit?? tut js namreč nism šla na noben izpit niti predavanja tko da še predmetnika praktično ne poznam glih :// hvalaa za pomoč!