VPIS ZA STATUS
Kaj ste nepismeni vsi? Ne morete se več vpisat za status nikamor, ker so VSE šole dobile dopis ministrstva, da se potrdil ne sme več izdajat. Piše vse lepo na prejšnji strani. Klop vas farba.
NVr, ne nakladi.
Tukaj vas bodo zelo veseli:
http://www2.scpo.si/index.php
Sigurno rožle? Nikjer na tej spletni strani nisem zasledil oz. ne piše nič o tem, da izvajajo program izobraževanja odraslih.
Folk, da vam še jaz pomagam. Absulvent se mi bo iztekel zadnjega septembra. pa sem tuhtal kak po status, zaradi študentskega dela. čakal sem dale koper, pa đabe.
z veseljem vam pa bodo dali status na ljudski univerzi v gornji radgoni. preverjeno, danes sem bil tam in so nas bili zelo zelo veseli. rekli so naj tudi povemo ostalim če ga kdo rabi. vpisnina je 160e nobenih obveznosti več. plačaš in to je to. dobiš vpisnice in greš. DD če vam je to kaj v pomoč. P.S. samo do konca septembra.
na strani piše da "Vpisnina za š.l. 2012/2013 znaša 200 €." za smeri trgovec in pa ekonomski tehnik.. na katero smer si se pa vpisal???
bobi
Kaj se to zmenit na daljavo, da bi mi poslali položnico, ker gornja radgona je zelo daleč od mene.
?
če kdo kej najde naj mi prosim sporoči na mail: simicsale@gmail.com (nagrada zagotovljena)
tako je folk gornja radgona
se da rešit preko pošte al morš osebno gor???
Ja, v Gornji Radgoni se da, vendar zgolj, če se oglasiš osebno.
Nekaj sem zasledil, da moraš imet končano V. stopnja programa TRGOVEC, poklic PRODAJALEC.
Kako je s tem?
na daljavo dvomim. lahko pa tja pokličeš in vprašaš. skratka moraš imeti s seboj, spričevalo zadnjega letnika, spričevalo o končani maturi in potrdilo o maturi. to gospa naredi kopije, izpiše položnico in pogodbo, to pogodbo osebno podpišeš, plačaš in to je to. tak da dvomim da gre na daljavo oz. po pošti, glede na to da pogodbo podpišeš. najbolje je da pokličeš.
hej! mene pa zanima ce gre kdo na tole solo v Gornji Radgoni se vpisat... jaz bi sla rada v cetrtek dopoldne, bi pa rabila prevoz iz Ljubljane, seveda si delimo stroske goriva....
Uglavnem, ce je kdo tak, naj mi prosim javi na mail :septemba@gmail.com
jaz peljem brez problema, sem iz ljubljane, sam treba jutr prvo poklicat pa uprašat če izdajo potrdila o upisu.. ter če je cena 200€ oz. kot zgoraj navedeno 160€
Pismo ste bebci, sj vm vse piše...
http://www.lu-gradgona.si/index.php/programs2/42-trgovec-20122013
glej izdajajo vsak dan od 8-13. na vpisu dobiš 3 potrdila, če jih rabiš več pa ti naknadno pošljejo po pošti domov. cena je pa fiksna 160e, danes sem plačal položnico ko sem se šel vpisat. verjemi, 100% preverjeno.
Kakšen status pa dobiš z vpisom na šolo v Gornji Radgoni?
ta link ki si ga kopiral skoraj nič ne velja, nisem rabil nobene slike pa nič. kot sem že napisal, prišel sem tja, naredil tri kopije, spričevalo zadnjega letnika, spričevalo o končani maturi in potrdilo o maturi. nato plačal položnico, ki je bila 160€, podpisal pogodbo in dobil vpisnice. to je vse. dobil pa sem status odrasle izobraževalne osebe. rabim samo zaradi napotnice za delo preko študentskega servisa. to vpisnico še lahko uveljavljaš glede zavarovanja. študentski boni itd. odpadejo žal.
Zdravo,zanima me eno vprašanje.Oddal sem prošnjo za pogojni vpis 3. letnik na FRI.Vendar nevem če bo odobrena.Če se vpišem v Gorjo radgono in mi prošnjo odobrijo je kakšen problem?oz.sta to dve različni stvari?