Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
NVr | Gost | odg. 18.09.2012 @15:14 Prijavi neprimeren komentar

Kaj ste nepismeni vsi? Ne morete se več vpisat za status nikamor, ker so VSE šole dobile dopis ministrstva, da se potrdil ne sme več izdajat. Piše vse lepo na prejšnji strani. Klop vas farba.

rožle | Gost | odg. 18.09.2012 @16:16 Prijavi neprimeren komentar

NVr, ne nakladi.

Tukaj vas bodo zelo veseli:

http://www2.scpo.si/index.php

gost | Gost | odg. 18.09.2012 @16:41 Prijavi neprimeren komentar

Sigurno rožle? Nikjer na tej spletni strani nisem zasledil oz. ne piše nič o tem, da izvajajo program izobraževanja odraslih.

bobi | Gost | odg. 18.09.2012 @16:53 Prijavi neprimeren komentar

Folk, da vam še jaz pomagam. Absulvent se mi bo iztekel zadnjega septembra. pa sem tuhtal kak po status, zaradi študentskega dela. čakal sem dale koper, pa đabe.

z veseljem vam pa bodo dali status na ljudski univerzi v gornji radgoni. preverjeno, danes sem bil tam in so nas bili zelo zelo veseli. rekli so naj tudi povemo ostalim če ga kdo rabi. vpisnina je 160e nobenih obveznosti več. plačaš in to je to. dobiš vpisnice in greš. DD če vam je to kaj v pomoč. P.S. samo do konca septembra.

shiki0 | Gost | odg. 18.09.2012 @17:03 Prijavi neprimeren komentar

na strani piše da "Vpisnina za š.l. 2012/2013 znaša 200 €." za smeri trgovec in pa ekonomski tehnik.. na katero smer si se pa vpisal???

Tadej | Gost | odg. 18.09.2012 @17:47 Prijavi neprimeren komentar

bobi

Kaj se to zmenit na daljavo, da bi mi poslali položnico, ker gornja radgona je zelo daleč od mene.

?

gost | Gost | odg. 18.09.2012 @17:57 Prijavi neprimeren komentar

če kdo kej najde naj mi prosim sporoči na mail: simicsale@gmail.com (nagrada zagotovljena)

t | Gost | odg. 18.09.2012 @19:05 Prijavi neprimeren komentar

Ja, v Gornji Radgoni se da, vendar zgolj, če se oglasiš osebno.

Tadej | Gost | odg. 18.09.2012 @19:17 Prijavi neprimeren komentar

Nekaj sem zasledil, da moraš imet končano V. stopnja programa TRGOVEC, poklic PRODAJALEC.

Kako je s tem?

bobi | Gost | odg. 18.09.2012 @20:05 Prijavi neprimeren komentar

na daljavo dvomim. lahko pa tja pokličeš in vprašaš. skratka moraš imeti s seboj, spričevalo zadnjega letnika, spričevalo o končani maturi in potrdilo o maturi. to gospa naredi kopije, izpiše položnico in pogodbo, to pogodbo osebno podpišeš, plačaš in to je to. tak da dvomim da gre na daljavo oz. po pošti, glede na to da pogodbo podpišeš. najbolje je da pokličeš.

september | Gost | odg. 18.09.2012 @20:07 Prijavi neprimeren komentar

hej! mene pa zanima ce gre kdo na tole solo v Gornji Radgoni se vpisat... jaz bi sla rada v cetrtek dopoldne, bi pa rabila prevoz iz Ljubljane, seveda si delimo stroske goriva....  

Uglavnem, ce je kdo tak, naj mi prosim javi na mail :septemba@gmail.com

shikari | Gost | odg. 18.09.2012 @20:35 Prijavi neprimeren komentar

jaz peljem brez problema, sem iz ljubljane, sam treba jutr prvo poklicat pa uprašat če izdajo potrdila o upisu.. ter če je cena 200€ oz. kot zgoraj navedeno 160€

t | Gost | odg. 18.09.2012 @20:52 Prijavi neprimeren komentar

Pismo ste bebci, sj vm vse piše...

http://www.lu-gradgona.si/index.php/programs2/42-trgovec-20122013

bobi | Gost | odg. 18.09.2012 @20:53 Prijavi neprimeren komentar

glej izdajajo vsak dan od 8-13. na vpisu dobiš 3 potrdila, če jih rabiš več pa ti naknadno pošljejo po pošti domov. cena je pa fiksna 160e, danes sem plačal položnico ko sem se šel vpisat. verjemi, 100% preverjeno.

sara | Gost | odg. 18.09.2012 @20:58 Prijavi neprimeren komentar

Kakšen status pa dobiš z vpisom na šolo v Gornji Radgoni?

bobi | Gost | odg. 18.09.2012 @21:07 Prijavi neprimeren komentar

ta link ki si ga kopiral skoraj nič ne velja, nisem rabil nobene slike pa nič. kot sem že napisal, prišel sem tja, naredil tri kopije, spričevalo zadnjega letnika, spričevalo o končani maturi in potrdilo o maturi. nato plačal položnico, ki je bila 160€, podpisal pogodbo in dobil vpisnice. to je vse. dobil pa sem status odrasle izobraževalne osebe. rabim samo zaradi napotnice za delo preko študentskega servisa. to vpisnico še lahko uveljavljaš glede zavarovanja. študentski boni itd. odpadejo žal.

teodor | Gost | odg. 18.09.2012 @21:16 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo,zanima me eno vprašanje.Oddal sem prošnjo za pogojni vpis 3. letnik na FRI.Vendar nevem če bo odobrena.Če se vpišem v Gorjo radgono in mi prošnjo odobrijo je kakšen problem?oz.sta to dve različni stvari?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.