VPIS ZA STATUS
snam jo z neta al pa najdi kako sošolko, kak to zgleda al ji pa stisn 20 eurov za uslugo
o kermu predmetu je pa sploh govora?
@natkat
šola te legalno ne more izpisat v tej smeri. Je bil nek primer lani, kjer je ravnatelj delal to na lastno pest, ampak če bi imel človek denar za odvetnika, bi ga sesul do amena. Ker so pa študenti/dijaki brez cvenka, pa pač nič ne morejo.
Sicer pa ne se sekirat: sej potrdila o šolanju že imaš, tak da lahko delaš do konc leta. Oni že ne bodo na študentski servis javljali, da so te vrgli - une na servisu pa tud boli kurac, sam da dobijo provizijo (se bodo delal, da nič ne vejo, tudi če bi jih res kdo obvestil).
DON'T WORRY! Uživaj v tem podalpskem Azerbajdžanu, dokler se da.
Zdravo. Vpisana sem v srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Celju in me zanima kaj je zdaj s tem izpisom iz evidence. Ali kdo ve kaj o tem.. namreč ne bi rada po nepotrebem dala 36€, statusa pa tudi ne smem izgubiti. Zdaj pa ne vem ali naj plačam teh 36e ali ne. Mi lahko odvzamejo status?
LP
Moni in vsi ostali ki smo na Ic Geoss zaradi statusa.... Tud jz sem ji danes mail poslala, pa nikol sploh še tam nisem bla.... O kakšni seminarski se to gre? Se morš to s prof. dogovorit za naslov seminarske, al jo pač sam napišeš in zagovarjaš???
Res bedno, k če me izpišešjo je jeba... Država je tok v qrcu, da če se na študentu spomnijo pregledovat, je to kaznivo dejanje goljufije... :/ Tko da, jz plačam tud dva izpita, sam naj mi status pustijo....
A greste 26. na izpit?
Jaz se grem vpisat na Ljudsko univerzo v Slo bistrici.
Stane 275 eur za eno leto. Tudi nič ne komplicirajo, ko poveš da rabiš status.
hej Neja ja jst sm se prjavla 26ga..k sm se prjavla na izpit sm napisala d se prijavljam na izpit veščine sporazumevanja in pol mi je poslala navodila za izdelavo seminarske..na predavanjih tud nism nikol bla..
Aja, kr tko k mi je vcer odgovorila na mail da imajo kolektivnega in da mi v ponedeljek poslje gradivo in poloznico.... no super
jz se bom sicer prijavila se za marca na en izpit k res ne smem ostat brez statusa
rajs placam 70e vec in je mir
Al pa ce bi bila ena tolk dobra in bi mi gradivo za vescine sporazumevanja poslala na mail imwithyou.neja@gmail.com da jz to seminarsko cez vikend naredim
Hvala ze vnaprej ce bo kdo tok dobr dam za kavo po izpitu
Tale Geoss ns je lepo okol prnesu.. jim bom tm lepo reku nočm se prek telefona zadirat :P
a je mogoče že kdo biv na izpitu? a mormo mi samo seminarsko oddat al mamo pol še kšne ustne zagovore..je mogoče kdo kj seznanjem s temu? a samo oddamo seminarske al mormo še čakat da kj pojasnemo pred profesorco? pa kok časa se zamudiš na izpitu?
Đabe vam bo status, če boste lahko delali samo za drobiž.
http://www.dnevnik.si/slovenija/boljse-za-delodajalce-slabse-za-studente
Živjo. Torej kam bi se js lahko vpisala za status za naslednje leto? zdj sm na uni, in se letos kao ne moremo več na višje vpisat - mi potem ostane samo srednja šola? kje bi me vpisal samo za status? pa kdaj se je to treba vpisat?
a ve kdo kako je s prepisom? pač naslednje leto (oz. zdaj do 5. marca) se bom prepisala na drugo fakulteto. in me zanima kdaj se moram izpisati iz prejšnje?
Rok za vpis na visoke je 5. marec, na višje pa 7. marec.
a je mogoče že kdo odnesu seminarsko u Litijo? A jo moraš tut zagovarjat?
Kako je sedaj s tem novim zakonom o šolanju, ki je bil tako skrito sprejet?
Jaz sem bila 4 leta nazaj vpisana na pravo (izredno), a nisem dokončala. Potem sem bila vpisana na privatni višješolski program (izredno), kjer bom aprila/maja diplomirala. Sedaj pa sem vpisana na FOV uni (redno), za status.
Kakšne možnosti imam, oziroma kam se sploh letos še lahko vpišem, da bom obdržala status? Potrebujem status za 2014/2015... A se na višjo še enkrat lahko, če itak na mojem faksu diplomiram in potem ne bom več vpisana? Ker na dve višji ne moreš biti naenkrat vpisan. Na uni vem da se ne morem, ker bi se potem morala izpisat iz zdajšnje.
Hvala.
je še kdo drug prejel pošto iz gim Franca Miklošiča, da ga bodo izpisali? Ob vpisu je bilo rečeno, da imamo status do oktobra. Prav tako so vedeli, da se vpisujemo za status, saj so nas to vprašali ob vpisu. Ne vem v čem je sedaj problem...
Ali ima kdo kakšno idejo kam se še lahko vpišemo? Res bom hvaležna za vsako informacijo.
Tudi jaz sem dobil pošto iz gimnazije Franca Miklošiča. Te lahko izpišejo "brez razloga"? V bistvu na vpisu niso dali nobenih pogojev oz. nalog ki bi jih moral izpolnjevat, al se motim?