VPIS ZA STATUS
Jaz sem tudi dobil.
Takrat so me vpisali kao v tretji letnik, tko da tam pri stolpcu z 4 letnik bom napisal 0 notri, pri ostali pa cifre med 10 in 20h.
Verjetno bodo že javil, če kaj ne bo štimalo...
mene so tudi v 3. vpisali, verjetno je treba v vse te vpisat ko so rumeno obarvani. ostalo je itak prečrtano.. sicer pa piše ``zaradi naše evidence``, pomoje ne bodo nič komplicirali.
če smo upisani v 3. letnik potem v stolpcu za 4. letnik upišemo 0, kaj pa prvi in drugi letnik?
Jst sm različne cifre upisala, od 3 pa do 15 ur.. 3 pri retoriki, 15 pa za tiste bolj zapletene predmete xd.. za 4. letnik sem 0 vpisala čeprou a je možno da se predmete za četrti letnik posluša že u 3 letniku?
a ni fora da če hočeš končat to šolo morš nardit vse te izpite z rumeno označene, nima veze ker letnik je al sam teh 17 za 3. in 4. letnik? verjetno pol sam za 3. letnik označiš, dvomim da lahko v enem letu 2 letnika narediš..
Eto jz sm jim včeraj poslal izpolnjeno tako kot sem napisal (4. letnik prazen oz. 0-le) pa so mi danes odgovorili "Hvala za sodelovanje". Tako da verjetno je bilo ok izpolnjeno (če so sploj pogledali)
tudi jas sem tako izpolnil in dobil isti odgovor
Mene pa zanima, če ima morda kdo kakšno informacijo o tem, če se bo še dalo sploh fiktivno vpisovat za šol. obdobje 2014/2015. Namreč rečeno je bilo, da je letos 2013/2014 to možno zadnjič, saj naj bi vse skupaj poenotili oz. imeli nek ustrezen nadzor in bi lahko takoj ugotovil, če si vpisan samo zaradi statusa.
A je to samo larifari, da te prestrašijo, ali je dejansko to res?
Iskrena hvala za vsako informacijo.
Ne, ni več možno. Oz. zelo omejeno. Če ne misliš nikoli v življenju nič resno študirat se lahko fiktivno vpišeš v 1. letnik in se 1x prepišeš oz. ponavljaš. Tu pa se zgodba potem konča.
lp
Če koga zanima delo preko računalnika od doma, naj napiše mail in ga kontaktiram.
Lp
Mene pa zanima tisti ki smo se vpisali samo za status in imamo status izrednega dijaka mislim da, in bi zdj radi delali preko študentskega servisa. In pri večini del piše da je potreben status študenta.. Kaj potem mi ne moremo opravljati tega dela z našim statusom izrednega dijaka?
Mene zanima delo:
Zdravo, če mi lahko kdo pomaga bom zelo vesela.
Trenutno sem absolventka in pišem diplomsko, kot kaže mi ne bo uspelo napisati diplomo v roku, me pa zanima če se lahko še enkrat vpišem na dodiplomksi študij zaradi statusa? Potrebujem status zaradi dela. NUJNO!!
Hvala za vse informacije.
LP
Ne, ne moreš.
lp
Jaz imam pa tako situacijo. S septembrom bom dokončala dodiplomski študij UNI program. Se lahko vpišem še na VŠ program kakega drugega faxa? To bi naredila zaradi statusa, ne zaradi potrebe po dodatnem študiju...
Vpišem se lahko redno tudi na magisterij. Pozna kdo kakšen fax, kjer vpis poteka elektronsko pa ni važno kje v Sloveniji je?
Ekonomska fakulteta v Lj. Vse urediš po pošti...
Pa ima EF magisterij kakšno omejitev? Ne bom imela prav veliko točk pa še vpisovala se bom septembra...