Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
angel | Gost | odg. 20.08.2014 @08:58 Prijavi neprimeren komentar

Na gimnaziji Ljutomer ne vpisujejo več za status! Preverjeno!

Legolas | Gost | odg. 20.08.2014 @10:01 Prijavi neprimeren komentar

Glede Geoss Litija.. ne rabiš sploh hodit ke maš na voljo srednješolske programe in tudi višješolske tko da odvisno kerga vzameš.. višješolski mislm da so cc 100€ dražji.. uglavnem pokličte in se zmente ker dan pridete dol.. vse kar rabš je plačana položnica in toj to pa 1 izpit se nardi.. vsaj tko je blo kokr sm biu js tm vpisan.. mislm izpit, eno seminarsko sm mogu nardit toj bl pa to..

katjusa | Gost | odg. 20.08.2014 @10:21 Prijavi neprimeren komentar

Hej. Glihkar sem se pozanimala za SG in se menda ne da več vpisovat za status. Grem pa že tudi sama proti 26, absolventa pa mi tudi ne bodo podaljšali. Kam se potem še lahko vpišemo?

Bučka | Gost | odg. 20.08.2014 @11:13 Prijavi neprimeren komentar

Hej mene pa zanima, če je še možno dobit status v  SEPS ? IN koliko letos znaaša cena ? Hvala in lp )

koreninc | Gost | odg. 20.08.2014 @11:17 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni.

Sem tar 23 let in mi letos poteče statu. Imam poklicno maturo, hodil pa sem na višjo strokovno šolo za strojnega tehnika v škofji loki.

Kam se sedaj lahko vpišem, da imam status študenta.

hvala za pomoč

katjuša | Registriran uporabnik | odg. 20.08.2014 @11:22 Prijavi neprimeren komentar

Hej. Ne da se .. Preverjeno pred eno uro

Pinna | Gost | odg. 20.08.2014 @11:49 Prijavi neprimeren komentar

Žiujo,

mene zanima, če ima kdo podobno situacijo kot jaz,in sicer:

imam status absolventa in ga bom tud podaljšala. vseeno pa moram diplomirat v oktobru/novembru zaradi štipendije. 

zanima pa me, ali se lahko upišem na srednjo šolo, da imam zagotovljen status (poleg podaljšanega absolventa) tudi po oktobru, ker moram takrat diplomirat (in takrat pač izgubim status študenta).

Hvala za pomoč.

katjuša | Gost | odg. 20.08.2014 @12:10 Prijavi neprimeren komentar

Me pa še nekaj drugega zanima.. od kolegice sem slišala, da se naj bi zdej magistrski študij plačal, če se vpišeš še enkrat na magisterij pa si bil že prej vpisan. Je to res? Je kdo kaj slišal o tem?

Legolas | Gost | odg. 20.08.2014 @13:19 Prijavi neprimeren komentar

Je res.. spet odvisn od fakultete kok je za plačat.. sm slišu tut že o 2.000€ :S

www1 | Gost | odg. 20.08.2014 @13:26 Prijavi neprimeren komentar

Takole je...

moja situacija je sledeča: ponavljal sem 1. letnik UNI programa, samo sem sredi tega leta ugotovil da to ni zame in stvar opustil, sedaj pa bi v sili razmer potreboval podaljšanje statusa. Imam pa opravljeno splošno maturo in se potemtakem sprašujem, če se je še možno sploh vpisati na srednješolski program? Zanimajo me pa podatki kam, kako in do kdaj.

Hvala za vaše odgovore.

mery | Gost | odg. 20.08.2014 @13:27 Prijavi neprimeren komentar

Živjo.

rabim vašo pomoč,mnenja,nasvete.... z oktobrom izgubim status (nič čudnega,zato sem tudi v tej temi   in sm popolnoma zmedena...bl iščem in berem po netu,manj mi je jasno. katere šole priporočate za vpis, da ne komplicirajo pa da ni preveč drago?? (do 150eur).

pisala sem že parim pa zaenkrat še ni odgovorov....dobila sem negativen odgovor s Srednje ekon.poslovne šole Koper

mery | Gost | odg. 20.08.2014 @13:43 Prijavi neprimeren komentar

Aha pa še nekaj... Ann, ko si se vpisala na gimnazijo Franca Miklošiča-si šla osebno tja ali preko neta? A si jim povedala, da se ti gre za status al kako...?

gost | Gost | odg. 20.08.2014 @16:21 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!

Mene pa zanima ali se z vpisom na Landis pridobi status izrednega dijaka/študenta ali samo status udeleženca izobraževanja odraslih?

Kaj boste nardili tisti, ki ste starejši od 26 let pa še rabite status?

ZigaB | Gost | odg. 20.08.2014 @16:31 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa nekaj zanima. Hodim na srednjo šolo v ljubljani, 4 letnik sem žal padel in sem šel delat po izpitih. Mankajo mi samo še trije izpiti da ga opravim, en izpit imam že v septembru. 2krat sem že obiskoval izobraževanje odraslih zdaj me pa nocejo vec vpisat star pa sem 21 let.

Te izpite bom se lahko tukaj opravljal in maturo samo za status se rabim nekam vpisat ane? Kje je to najbolje v Ljubljani fajn bi bilo tudi da je ugodno, no lahko je tudi okolica LJ... Zdaj sem dal 150eur na leto. Zanima pa me za prevoz(avtobus) delo preko študenta in zavarovanje.

Hvala za pomoč. LP Žiga

ann | Gost | odg. 20.08.2014 @16:36 Prijavi neprimeren komentar

mery - najprej sem jim poslala mail, pa so mi odgovorili, da za status ne vpisujejo, redni vpisi pa naj bi bili zaključeni.

Naslednji dan sem jih klicala, statusa nisem omenjala, pa so rekli, da se lahko še isti dan pridem vpisat.

Tja sem šla osebno. Itak te potem vpraašajo, če si za status ali ne. So pa dvema puncama pred mano razlagali, da se to po telefonu ne govori. Mislim, da se bojijo inšpekcije.

katjuša | Registriran uporabnik | odg. 21.08.2014 @10:12 Prijavi neprimeren komentar

ann, komu si poslala mail? Se pravi, tudi če sem že 25 stara se še lahk vpišem v SŠ? Drugače pa mi ostane le še vpis na izobraževanje odraslih a ne?

lukec8 | Gost | odg. 21.08.2014 @10:23 Prijavi neprimeren komentar

ann - jaz sem jih danes klical če so še prosta mesta za vpis na maturitetni tečaj pa so mi rekli da naj pridem na informativni dan in da za status ne vpisujejo. Nisem pa nič omenjal statusa... Misliš da bi se jutri dopoldne lahko vpisal če pridem tja osebno?

megi | Gost | odg. 21.08.2014 @11:40 Prijavi neprimeren komentar

Hej. Mene pa zanima kako poteka ponavljanje letnika pri izobraževanju odraslih smer trgovec na trgovski šoli Ljubljana. Vsaka informacija bo koristna

ann | Gost | odg. 21.08.2014 @18:47 Prijavi neprimeren komentar

Katjuša in lukec8 – nočem biti nesramna... ampak vse  podatke imata na spletu. Ogromno tudi na tem forumu, če ga le prebereta. Jaz sem povedala svojo izkušnjo – ne bom se več ponavljala. Glede samega vpisa za leto 2014/15, pa se bosta morala pozanimati na šoli. Vsaka srednja šola ima svojo spletno stran, tam so tudi kontakti.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.