Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
rok | Gost | odg. 22.08.2014 @22:01 Prijavi neprimeren komentar

ann tud js nočem bit nesramen,ampak z prebiranjem tegala foruma sm čist zmeden,vsak drgač govori zdej me pa zanima a se je letos že kdo uspešno prijavil kam,izključno zaradi statusa????

tjasa | Gost | odg. 22.08.2014 @22:25 Prijavi neprimeren komentar

A lahko nekaj vprašam za to šolo koper ne kaj pa moreš sploh napisati da oni vedo da ti gre sam za status? Če kdo ve slučajno koliko moreš plačati ?

Legolas | Gost | odg. 23.08.2014 @09:53 Prijavi neprimeren komentar

Še za nubenga letos nism slišu tukej da bi klicov dol v Litijo na Geoss.. pokličte pa prašajte?? lansko leto se ns je velik vpisal dol samo zaradi statusa

Lili | Gost | odg. 23.08.2014 @14:04 Prijavi neprimeren komentar

@ann dej mi prosim povej, a kokr si se vpisala v Gimnazijo Franca Miklošiča v maturitetni tečaj za odrasle, si plačala samo to fiksno ceno 125eur, pa te niso izpisal sred leta iz šole ker nisi hodila? Pa kaj vse si mogla vzet s sabo za vpis?

SaraS | Gost | odg. 23.08.2014 @17:03 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni!

Srčno upam da mi lahko kdo tle pomaga..Seveda mam problem s statusom, k ga bom konec septembra najverjetneje izgubila, če ne česa najdem..Situacija je sledeča: pri 19ih sem se vpisala na Fakulteto za varnostne vede (U.v Mariboru) in to pustila..pol sem se vpisala na Turistico (visoka šola) in to tudi končala, zdej sem pa na Ekonomski fakulteti +2 (mag.) ponavljala prvi letnik..A je kaka možnost da se še kam vpišem??

kekec | Gost | odg. 23.08.2014 @18:26 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni!

Zanima me kam se lahko vpišem, da bom pridobil status s katerim lahko delam? 
Morda bom izgubil status študenta in bom moral pavzirati oz. raje bi se kam vpisal za status in delal eno leto. Prosim če mi zna kdo odgovoriti bi bil hvaležen. 
Lp

milaaa | Gost | odg. 23.08.2014 @20:55 Prijavi neprimeren komentar

glede trgovske...ze 2 leti zaporedoma sem vpisana za izobrazevanje odrsalih  in ni bilo nobenega problema, pa se to v isti program...tkoda ni nobenega problema ce se se enkrat v isto vpišeš...zanima pa me za letos ce so iz srednje tehnične šole v kopru komu ze odpisali na email, in ce se bo dalo vpisati samo za status ?

Lili | Gost | odg. 24.08.2014 @12:51 Prijavi neprimeren komentar

@milaaa o kateri točno trgovski šoli govoriš? V Ljubljani? In v katero smer si bila vpisana?

Sonya | Gost | odg. 25.08.2014 @00:25 Prijavi neprimeren komentar

A kdo ve ,kje lahko do max 100€ dobim potrdila o solanju in vse ugodnosti študenta?  (Imam 22 let)

Nekje sem sicer prebrala da lahko tudi za 80€ dobiš potrdila itd..

Na svoj fax,čeprav ga sovražim  se bom vpisala kot študent brez statusa.

Kako je s štipendijo? Če bom kje dobila potrdila=bom imela status in štipendijo, ali jo bom morala vračati,glede na to da seveda ne bom opravljala obveznosti na šoli oz faxu kjer sem vpisana samo zaradi statusa?

Ali kdo mogoče ve kateri je najlažji fax v Ljubljani?

Res bi bila hvaležna za kakršenkoli odgovor

risinja | Gost | odg. 25.08.2014 @10:49 Prijavi neprimeren komentar

Hellow...ali morda kdo tukaj kam se lahko vpšem za status? Imam gimnazijsko in poklicno maturo ter sem tudi zaključila dodiplomski študij. Možnoat vpisa na poklicni tečaj sem že izkoristila ? Koliko bi me stal ponoven vpis in ali gre v tem primeru za status rednega ali izrednega dijaka? Stara sem 24 let. Verjetno vpis na maturitetni tečaj ni več mogoč?..  Hvala za kakršnekoli informacije.

Lp

sonce12 | Gost | odg. 25.08.2014 @11:17 Prijavi neprimeren komentar

Jaz približno vem kam se bom vpisal, ampak me zanima, če me med letom izklučijo, vem da s tem obvestijo in se mi prekine zdravstveno zvarovanje. Kaj pa študentski servis ali tudi obvestijo, kolikor vem lani če so te izključili ni bilo problemov na študentskem servisu in si lahko nemoteno delal, kako pa je letos ??

Sem bil pa tudi na Landisu in so malo "zaostrili " pogoje vpisa, s tem se je cena kar dobro dvignila in sem potem pozabu vprašat, če je treba prvi izpit pisat pozitivno, ali lahko oddaš prazno in jim je samo važno, da pristopiš k izpitu, da te ne izklučijo???

Klemen | Gost | odg. 25.08.2014 @12:28 Prijavi neprimeren komentar

A se je kdo šel že vpisat v Izobraževanje za odrasle v Avtošolo Ježico, program voznik. Odgovorili so mi, da vpis že poteka.

Nisem jim pa nič omenjal statusa, samo pretekla leta se je dalo tudi za status.

LP

lighty | Gost | odg. 25.08.2014 @14:09 Prijavi neprimeren komentar

Živjo vsem skupaj!

Je mogoče kdo kaj preverjal na trgovski v ljubljani? Koliko je za plačat in kdaj bodo vpisi?

maja | Gost | odg. 25.08.2014 @14:59 Prijavi neprimeren komentar

jaz sem danes klicala na trgovsko v lj in mi je rekla da bodo vpisi po prvem septembru za izobrazevanje odraslih. ceno je pa rekla 206e se mi zdi. 

wanderer | Gost | odg. 25.08.2014 @15:08 Prijavi neprimeren komentar

A so komu že kaj odpisali na sts koper? Jaz sem poslala mail, glede točnega vpisa, zaenkrat še nisem prejela odgovora.

kren | Gost | odg. 25.08.2014 @16:13 Prijavi neprimeren komentar

klemen21...a si morda dobiu odgovor s pomorske šole v Portorožu?

nejc | Gost | odg. 25.08.2014 @17:00 Prijavi neprimeren komentar

sonce12 kako pa je z landisom koliko je potem za plačat za status ???

akul | Gost | odg. 25.08.2014 @18:25 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem pisal maile v koper, bic, landis in sem povsod dobil negativen odgovor glede statusa ..

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.