Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Timi Timi | Gost | odg. 25.08.2014 @19:35 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, danes sem bil osebno na pomorski šoli v Portorožu. Rekli so mi da trenutno ne vpisuje izredno, ker kao niso se dobili dovoljena iz ministrstva... in da naj pokličem nasledi teden.. Zdaj pa lih nemem koliko je to res. in koliko jih ministrstvo to omejuje. Ker lani sem se vpisal na to šolo že 23.8.2013 !
v ponedeljek grem še enkrat dol in vam javim.. 

LP

ann | Gost | odg. 25.08.2014 @20:42 Prijavi neprimeren komentar

Lili - plačala sem 125€. Sicer je že leto od tega, samo mislim, da sem potrebovala samo kopije spričeval iz srednje šole, potrdilo o opravljeni maturi in izpolnjeno prijavnico. Položnico sem dobila na šoli. Izpisali me niso. Sicer so sred leta vsem razposlali obvestila, da nas bodo izpisali, vendar smo naslednji dan dobili obvestilo, da je prišlo do pomote. Ob vpisu smo jim povedali, da se nam gre za status in so nam rekli, da ga bomo imeli do konec septembra. Kaj bo z letošnjim vpisom pa ne vem.

Choice | Gost | odg. 25.08.2014 @21:26 Prijavi neprimeren komentar

Lepo bi prosil nekoga, ki si je uspel urediti status (po 26. letu), da sporoči, kje mu je to uspelo

Tudi sam sem v tem sranju s statusom, ker mi delodajalec ni dal obljubljene pogodbe v roku, čaka me pa le še diploma...

Hvala vnaprej!

LP

študentka | Gost | odg. 25.08.2014 @21:33 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz prosim enako, če kdor koli kaj ve naj to sporoči, saj imam podoben primer kot Choice.

Hvala

nejc | Gost | odg. 25.08.2014 @21:37 Prijavi neprimeren komentar

Ali je kdo pisal na sts koper meni niso nic odpisal kako je z vpisom ....

Choice | Gost | odg. 25.08.2014 @21:45 Prijavi neprimeren komentar

Večina sploh ne odpisuje. Sploh ker jaz direkt povem, da mi gre samo za status za par mesecev, dokler ne diplomiram in podpišem pogodbe. 

To je itak samo pr nas, Slovenistan...

sonce12 | Gost | odg. 26.08.2014 @07:16 Prijavi neprimeren komentar

Na Landisu je tko, da plačaš 177evrov in moraš do januarja narediti prvi izpit, potem pa do marca ali aprila še drugi izpit, vsak izpit stane dodatnih 70evrov. nevem pa če moraš samo pristopiti k izpitu ali ga moraš narediti. Pravi teta, da sedaj negre več tako kot lani, ampak najbrž se jim gre samo za še večjo vsoto denarja.

bebs | Gost | odg. 26.08.2014 @08:34 Prijavi neprimeren komentar

Ali kdo lahko potrdi komentar od sonce12? A se je kdo že šel vpisati letos na Landis?

klemen | Gost | odg. 26.08.2014 @10:26 Prijavi neprimeren komentar

Če si vpisan v Izobraževanje odraslih, po dopolnjenem 26. letu starosti ne moreš več delati na napotnico preko Študentskega servisa, so mi ravnokar povedali.

Kako je z obveznim zdravstevnim zavarovanjem?

mija | Gost | odg. 27.08.2014 @10:12 Prijavi neprimeren komentar

prosim če lahko sporočiš kje se da ureditzi status.

Sporoči na mija.kostanjevec@siol.net

Hvala

Mija

mija | Gost | odg. 27.08.2014 @10:16 Prijavi neprimeren komentar

Hvala

Mija

mija | Gost | odg. 27.08.2014 @10:19 Prijavi neprimeren komentar

Hvala

Mija

nejc | Gost | odg. 27.08.2014 @11:45 Prijavi neprimeren komentar

vi niste  normalni s temi mejli kva vm bomo mi rihtal statuse sami si jih dejte a so vs doma skos ujčkal al kaj

Tadej | Registriran uporabnik | odg. 27.08.2014 @11:58 Prijavi neprimeren komentar

pri 26 sprašujejo po forumu, kako je s plačevanjem zdravstvenega zavarovanja....jao.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.