Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
tinca | Gost | odg. 28.08.2014 @16:46 Prijavi neprimeren komentar

AMELEI: zanima me, v kateri program pa se je najbolje vpisati,da ne čakaš (čakalna lista).,da te takoj vpišejo??

NeznanecX | Gost | odg. 28.08.2014 @17:20 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo,

mene samo zanima, če se je kdo vpisal v LANDIS šolo v LJ letos (ali lani) in če dobiš za vsak program potrdilo o vpisu? Predvsem me zanima za smer trgovec - SAMOIZOBRAŽEVANJE?

Ker na spletni strani piše, da ga lahko dobijo tisti, ki so do njega upravičeni in ne razumem, če ga dobijo vsi ali samo določeni programi oz. normalna vpisnina?

Lp

amelie | Gost | odg. 28.08.2014 @18:46 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem jim pisala v začteku avgusta, napisala sem, da potrebujem zgolj status, odgovorili so mi 20.08., vpis pa je potekal 6.9.

Programa niti nisem izbirala, ker sem že navedla, da potrebujem zgolj status, tako da so mi program samo določili (računalnikar) 

tinca | Gost | odg. 28.08.2014 @18:57 Prijavi neprimeren komentar

OK. Meni je rekla,sm šla osebno tja, da nj prek maila navedem letnik in program in da bo poslala nazaj informacije o vpisnini in o potrebni dokumentaciji za vpis in da vpisovanje bo septembra in da naj pričakujem čakalno listo.

amelie | Gost | odg. 28.08.2014 @19:09 Prijavi neprimeren komentar

Lani je bilo tako, da je šlo po vrstnem redu prijav. Prej si pisal mail, več je bilo možnosti, da si sprejet. Letos je očitno nekoliko drugače.

Tinchyka | Gost | odg. 28.08.2014 @21:47 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni.. imam eno vprašanje in lepo bi prosila za možne rešitve..

trenutno ponavljam 2 letnik rednega študija, ampak nimam pogojev za vpis v tretji letnik.. kakšne možnosti imam glede na to, da so letos uvedene neke spremembe glede rednega vpisa na višjih šolah v kolikor si že izkoristil 3 redne vpise na visokošolskem izobraževanju?? 

pomoč.. prosim

blaženko | Gost | odg. 28.08.2014 @21:56 Prijavi neprimeren komentar

@amelie, a si mogla dokumetnacijo in ostalo nesti fizično v koper ali se da vse urediti preko mailov?

mici | Gost | odg. 28.08.2014 @22:01 Prijavi neprimeren komentar

A mogoče ve kdo kako je z vpisom na LANDIS in družinsko pokojnino? A ta vpis velja? Prvič se vpisujem na ta izobraževanja za odrasle in nimam ravno veliko pojma. A je to dejansko možno, da me zavrnejo? Jutri imam itak namen it osebno tja povprašat, mogoče mi pa že dons lahko kdo zadeve malo razloži.

Pajdo | Gost | odg. 28.08.2014 @22:13 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, mene pa zanima koliko približno stane vpis recimo na trgovsko v ljubljani ali v kopru

Pajdo | Gost | odg. 28.08.2014 @22:13 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, mene pa zanima koliko približno stane vpis recimo na trgovsko v ljubljani ali v kopru

amelie | Gost | odg. 29.08.2014 @07:33 Prijavi neprimeren komentar

@blaženko, po mailu sem dobila datum, kdaj se moram osebno priti vpisati. Če me ne bi bilo, bi izgubila mesto za vpis.

milaaa | Gost | odg. 29.08.2014 @09:27 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima če so komu ze odgovorili na email na STŠ Koper?? 

In pa če se da samo za status vpisati v IC Geoss? ali kaj komplicirajo ce ne delaš izpitov ?

Tera | Gost | odg. 29.08.2014 @13:32 Prijavi neprimeren komentar

Letos se bom prvič vpisala za status (na svoji fakulteti bom pavzirala). Mi lahko kdo pove, kako to poteka? Kam se lahko vpišem? Greste osebno na to šolo ali kličete ter ali poveste, da se vpisujete zgolj zaradi statusa??

kretenoid | Gost | odg. 29.08.2014 @19:18 Prijavi neprimeren komentar

zanima me, če obstaja kaka dobra duša in mi razloži tole...če pač si prvič biu vpisan v prvi letnik in moreš pavzirat a se lahko vpišeš na višjo šolo zarad statusa pa to ne šteje kot prepis.. in če se vpišem ali se moraš to na redni študij al izredni? seveda čim manj dnarja pa da ni treba nč tja hodt.. al je to na višjih šolah obvezno?

kretenoid | Gost | odg. 29.08.2014 @19:20 Prijavi neprimeren komentar

seveda pavziraš ker ne moreš nardit letnika na univerzi ne na višji šoli

XenoX | Gost | odg. 29.08.2014 @22:33 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se vpisal v nek šolski center in sem plačal šolnino in vpisnino, skupaj 250€, nisem pa rekel, da rabim za status, ampak da bi resno delal, potrdilo sem vseeno dobil, ker sem rekel da rabim za študentski servis. V primeru, da ne bom mogel plačati naslednjega obroka, so mi rekli, da jih obvestim in se potem menimo dalje. To najbrž pomeni, da pride do izpisa, ampak glede na to, da sem na servis že nesel potrdilo in naročil napotnico, naj bi bilo to še vseeno veljavno do datuma izteka zapisanega na potrdilu. Bom pa v ponedeljek vseeno poklical na ŠS in povprašal točno glede tega.

marry | Gost | odg. 30.08.2014 @12:20 Prijavi neprimeren komentar

jaz sem pisala v koper (vpis@sts) 20.8., vendar še vedno ni nobenga odgovora z njihove strani.

nisem pa v mailu omenila, da potrebujem zgolj status.. bi morala to napisat, da dobim kakšno povratno info?

neja | Gost | odg. 30.08.2014 @13:14 Prijavi neprimeren komentar

mene pa zanima, če ma kdo informacije o višjih šolah k te ne vržejo ven sredi leta, če tja ne hodiš...al pa na katerih te vržejo vn, pa kdaj se to zgodi..lepo lepo prosim

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.