VPIS ZA STATUS
@sonce
tuki maš položnico
http://www.sts-ljubljana.si/si/files/default/Izobra%C5%BEevanje%20odraslih/vzorec_UPN_za_vpis.pdf
Tisti, ki ste bili danes tam: poteka ta vpis samo 3. in 4.9. ali tudi kasneje, po 15. denimo? Število mest najbrž ni omejeno? Kako je z izpisovanjem med letom? Hvala
Na Landisu, plačaš vpisnino in narest morš 2 izpita, se pravi te pride 270€, tretjega izpita ne rabiš narest, ker itaq čakajo do konca leta če ga boš naredu in te potem izpišejo, tko da v vsakem primerju maš status do septembra
2 izpita bomo pa že, ane?
tudi mene zanima, kam se vpisati za status, ter da ne preverjajo prisotnosti, oz. ni potrebno opravljanje izpitov!! če je to splooh kje možno ... ker sem iz pomurja, mi je najbližje Gornja Radgona vendar imajo vpis 300€, kar se mi zdi malo pretirano, če ve kdo za kak cenejši vpis bi bila hvaležna za odgovor
Ali mogoče kdo ve za kakšno višjo šolo, kjer bi se lahko vpisala, vendar ne bi rabila hodit na predavanja itd.?
@iniesta...če ti litija ni predaleč, se greš lahko vpisat v geoss litija...jst sem bil tam lansko leto vpisan, ne komplicirajo nič...jst sem jim najprej poslal mail, da bi se rad vpisal in so me še isti dan poklicali, kjer sem jim tudi povedal, da bi se vpisal samo za status, gospodična na drugi strani je bila sicer malo nezadovoljna, ampak je vedela za kaj se gre, potem mi je povedala datum, kdaj naj se oglasim, tam sem pa samo podpisal en kup papirjev in plačal vpisnino 200eur (pošta je 300m stran od tega izobraževalnega centra) + prinesel sem tiste papirje od gimnazije in mature (sej to ti vse po telefonu pove, kaj moraš prinesti), tako, da sem bil v enem dnevu vpisan...opravljal nisem niti enega izpita ali kakšno seminarsko nalogo, potem so me po pol leta poklicali in vprašali, če imam namen sploh opavljati kakšen izpit, ker drugače te morajo izpisati, sem jim tudi rekel, da ne bom opravljalt nobenega izpita in so me potem izpisali, ampak status za štud. servis in zavarovanje pa so mi pustili celo leto (do konca avgusta 2014)...
Kot sem razumel iz STS Ljubljana, se v izobraževanje odraslih lahko vpišemo kadarkoli med letom, plačamo 206,50€ in to je to?
Torej ni obvezno, da se zdaj vpišem in sem v strahu, da me bodo vrgli še preden dokončam študijske obveznosti?
@Maja:
poleg tega pa moraš še izpolnit te liste ki smo jih danes dobili pa prinest..
A mogoče so ti listi na njihovi spletni strani? Kaj točno so ti listi?
Hvala
A je za STS LJ dovolj če potem v sredo ali četrtek pridem s plačano položnico, rojstnim listom, fotokopiji zadnjih dveh letnikov,...
A je treba še kaj?
(marry): STŠ KOPER
verjetno bi blo povsem enako, če napišeš za status ali pa brez. Jst sm jim 20.8. prav tako napisala in omenla da za status. Zdj pa mi tudi niso še odpisali kaj in kako.
na trgovski v lj te ne vržejo ven če ne hodiš na izpite, lani ni bilo nobenih problemov
Lansko leto vem da je bilo treba še davčno št. imeti, pa jaz sem dala samo spričevalo od oš, letos pa kar nekaj komplicirajo da je treba od zadnjih dveh letnikov sš.. pa kot sem že napisala danes je še rekel da je treba imet rojstni list, to je pa to...
tisti listi so pa vpisni list (je že na prvi strani te "mapice"), notri smo pa še dobili 2x pogodbo ki jo podpišeš in neki izobraževalni načrt al kaj že, lani vem da smo skupaj tam izpolnjevali to na vpisu...
@maja oz. kdorkoli- je mozno da mi poskeniras tisti list, pa mi ga posljes na mail: john13379@gmail.com
Bi poskenirala ampak sem danes že izpolnjevala, tako da ti ne bo pomagal z mojimi podatki heh :/ upam da se kdo najde ki še ni nič izpolnil
@lolita
rabš papirje k smo jih dans dobil za domov za izpovnt, Te ure 3.9, 4.9 so da prnesemo izpolnjene papirje pa položnco
Tisti k bote pršl brez teh pogodb itd za trgovsko govorim bojo itk vedl da niste bli na sestanku pa loh da znajo kej komplicirat pol... :S mesta so itk pomoje dans že šla če je reku, da ns je okol 300 blo, tko da raje napište meil jim magar če se da dobit še kej
Tisti k bote pršl brez teh pogodb itd za trgovsko govorim bojo itk vedl da niste bli na sestanku pa loh da znajo kej komplicirat pol... :S mesta so itk pomoje dans že šla če je reku, da ns je okol 300 blo, tko da raje napište meil jim magar če se da dobit še kej
Ja kaj pa če me danes ni bilo?
Potem če prav razumem moram enkrat iti na šolo (informativni pogovor piše na spletni strani), tam dobim liste, primerek položnice,...te potem izpolnim in pridem še enkrat?
Sj suaš bo še vpisoval sam tm jim piše na spletni strani po 15.9 js bla lani tm upisana in nobenih problemov )
Dejan, sem bil danes na GFML, smo stari znanci s tajništvom, lani sem bil vpisan na GFML izobraževanje odraslih, letos je rekla da se ne morem sploh vpisat.
Boš prosim sporočil, kaj so odpisali v Gornji Radgoni? Ker se mi zdi, da druge opcije ne bo..
@tikikolk pa je na suaš za plačat?
za STŠ ima še kdo neizpolnjeno prijavnico pa bi jo delil z nami? Jaz sem jim danes zjutraj sicer mail poslala, da ne utegnem priti, ker sem morala biti ob 10ih v Izoli, pa ni bilo nobenega odgovora.. upam, da jutri kaj dobim