VPIS ZA STATUS
marry
sej danes je reku, da se je možno tudi po teh datumih vpisati, samo je reku, da bojo tisti morali iti k njemu osebno v kabinet...
A mogoče kdo ve, če na ŠC PET pregledujejo prisotnost in to ali lahko samo plačaš šolnino in ne rabiš hodit? Za višjo šolo govorim seveda.
@marry
js sm dala lani 190eur, čeprov je pisal na strani šole še šolnina sam nam je lepo razložila da vejo zakaj se gre in da je to samo če želiš delati izpite če ne pa ne in nč neplačaš razen teh 190 eur.
Ok, preletel sem par strani. Zdj mam pa par vprašanj..
Star sm 26 let (feb. bom 27) in recimo, da se vpišem na LANDIS in dobim status. A bojo sprejel to na študentskem servisu? Bom lahko še delu to 26. leto? Ker nočm zvedt tega tam, ko sm že plaču 200+ eur. ._.
Če LANDIS ne uspe, ali imam kakšne alternative? Po izobrazbi sem sicer eko. tehnik, lahko bi se probal tudi redno vpisati na kakšen faks po možnosti brez omejitve (je kateri?). Če pa izredno, kateri bi bil najcenejši?
Se zahvaljujem za kakršnokoli informacijo
mugiwara - če se vpišeš na landis, trgovsko ali katerokoli drugo šolo kjer dobiš status dijaka po 26. letu NE moreš delati preko napotnice. z napotnico lahko po 26. letu delaš le če imaš status študenta, če pa si že porabil vse vpise na višje in visoke šole boš ta status bolj težko kar tako dobil. mogoče bo kdo drug znal povedati več o temu in o opcijah, ki ti še preostanejo.
mogoče kdo ve do kdaj se lahko vpišem na izobraževanje odraslih na pomorsko v portorožu,od kdaj do kdaj majo vpis pa kateri dan da nebom za brezveze dol hodu ker imam kar dosti poti
@tiki
A pa bo suas ziher vpisoval? Si mogoce ze kaj poklicala letos tja? Js bi, sam ne vem, a omenim status? K lih 2000€ neb dala na koncu, kokr je cena na netu :S
@blazenko
Sej js bi se jutri vpisala, sam nimam teh prijavnic.. pa poloznice lih neb placala, ce me pol ne sprejmejo
Živjo!
jaz bi tudi rabila status za letos, pa nevem točno kam bi se vpisala..
seveda hočem čim ceneje priti skoz, samo želim 100% gotovost da me ne bodo sredi leta vrgli ven..
-sem klicala na višje šole, in vsi želijo imeti prisotnost na vajah..obstaja kakšna, ki tega ne zahteva?
-sem klicala na suaš..najprej bolj posredno (bedno je ker šele po 15.9 so vpisi..malo pozno, jaz bi si že sedaj zagotovila status), potem pa bolj neposredno ko sem direktno vprađala o fiktivnih vpisih in je rekla da to pri njih ne obstaja..
-je trgovsko samoizobraževanje 200€ najceneje?
hvala za odgovore
Klemen 21
v PORTOROŽU naj ne bi več vpisovali - bila osebno tam in klicala (itak pa vsakemu drugače rečejo).
Ne vem zakaj bi te sicer izpisoval na višjih šolah? sj se ti odločš a bi hodila al ne...nimajo oni kj srt glede tega tut sam sm letos vpisan v en tak program..
@Legolas
Kje pa si vpisan to? Mene tut to zanima, če se vpišem na višjo šolo, če pregledujejo kej in če greš izredno, a morš plačat celotno šolnino tut, če nebi hodila, da te ne izpišejo?
Pa če kdo še ve, katera VŠ je najcenejša, v Lj?
@nona
a na SUAŠu so ti rekli da se oglasi po 15.9. al kako? drgač je pa 200eur med cenejšimi varjantami-vse ostalo je navzgor, no saj kokr sm se js pozanimala.
Hoj!
Zanima me, če kdo ve kako je zdaj z vpisom na trgovsko šolo v Ljubljani? Za tiste, ki nismo bli na sestanku..
Hvala za odgovor
Torej SUEŠ bo vpisoval za status po 15.9.?
A je potrebno prej kaj poklicat ali se samo pride tja na vpis, se vpiše in to je to?
torej če te na višji šoli ni na vaje, te ne morejo ozpisat?
ima kdo predlog za višjo šolo?
ja suaš vpisuje po 15..samo ne vem kako je tam z izpisovanjem..
trgovska ima samoizobraževanje vpis jutri 200€ prb.
aja, pa srednja trgovska šola je zaključila vpise za dijake..samo še samoizobraževanje je (po mojih informacijah) na voljo..
Torej letos če si vpisan na drugi faks(pavzira&scaron več ne moreš bit vpisan na višjo šolo????
kdo ve za kakšno normalno višjo šolo? prosim čimhitreje
Pozdravljeni,
torej ena opcija za vpis je Landis, GFML odpade, ker so rekli, da so dobili neko kontrolo in ne bo nič z vpisovanjem samo za status. Kaj pa kakšna Ekonomska šola v Murski Soboti ali kaj podobnega? Letos sem bila vpisana v maturitetni tečaj v GFML, torej pomeni, da se na visokošolski program še lahko vpišem?