Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
sonce12 | Gost | odg. 02.09.2014 @13:09 Prijavi neprimeren komentar

Tisti, ki nimate še statusa, probite na frizerski v Ljubljani, če vam pa zatežijo sredi leta, da morate narediti še kakšen strokoven izpit, da vas ne vržejo ven, pa naredite še tist, tam je vse na ravni osnovne šole. Mogoče še na gradbeni šoli ljubljana, sam tam ne omenit, da vam gre za status, in tudi za punce ni nič čudnega, če se vpišejo npr. za tesarja ali kamnoseka, pač rečte, da imate doma obrt in bi to nadeljevale.

gost | Gost | odg. 02.09.2014 @13:13 Prijavi neprimeren komentar

A na Landisu se plača ceno za samoizobraževnje? torej cca. 200eur?
in obiskovanje vaj oz. predavanj ni potrebno?

mery | Gost | odg. 02.09.2014 @13:42 Prijavi neprimeren komentar

landis je podražil. 200eur se plača + 2x70eur (za izpita),ki jih mislm da morš narest...al samo pristopit,glede tega nimam točnih informacij.

kdaj so pa jutri vpisi na trgovski? pridemo v poštev tudi tisti,ki nismo dobili nekih listov za izpolnit? (se je prej nekaj o tem govorilo....)

Legolas | Gost | odg. 02.09.2014 @13:48 Prijavi neprimeren komentar

Biotehniška Kranj.. ke sm se vpisu Maja.. ampak to že v mesecu marcu k so bli teli roki.. itaq je pa zadn let tko al tko poj grem že na 27 :P

Pikapoka | Gost | odg. 02.09.2014 @13:56 Prijavi neprimeren komentar

Bo šel jutri še kdo na vpis na trgovsko kljub temu, da nima listov iz sestanka?

sonce12 | Gost | odg. 02.09.2014 @13:58 Prijavi neprimeren komentar

@mery: jutri niso vpisi na trgovski za status, ampak tiste, ki mislijo resno hodit in imajo namen dokončati šolanje in si pridobiti poklic. Za tiste, ki imajo plačano položnico in izpolnjene liste je v četrtek, za ostale pa potem naslednje dni

maja | Gost | odg. 02.09.2014 @14:01 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas

Aha, hvala. Pa si se vpisu redno, torej ne boš plačal nobene šolnine? Pa sej na višji šoli si lahko vpisan tudi po 26. letu kajne?

nina | Gost | odg. 02.09.2014 @14:25 Prijavi neprimeren komentar

ali moramo na trgovski tudi mi prinesti plačano položnico in kopijo ki se nam gre samo za status?

Legolas | Gost | odg. 02.09.2014 @14:31 Prijavi neprimeren komentar

Redno pa nekej malega je vpisnine.. drgač pa marca k sm se vpisvov sm biu še 25 let v avgustu sm dopovnu 26 tko da tle se poj ustav letos še izkoristim poj pa konec.. čene drgač zaklučm v moje dobro ker tače študentarija ni za nikamor bo treba neki rednega si najdt..čez mejo seveda severni sosedi so nm edina rešilna bilka na žalost..

KK | Gost | odg. 02.09.2014 @14:33 Prijavi neprimeren komentar

meni so odgovorili naj se jutri oglasim ob 9h na trgovski šoli, če se želim vpisati na samoizobraževanje...

UP | Gost | odg. 02.09.2014 @14:49 Prijavi neprimeren komentar

@KK

Na kateri mail si jih pa kontaktiral/la? (za srednjo trgovsko) ker sm jim jst tud že pisala pa mi niso odgovorili...

Hvala

maja | Gost | odg. 02.09.2014 @14:59 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas

Ja to pa verjetno res. Sori, ker ti težim, ampak a kj veš kok stane šolnina, če greš izredno (ker redno ne morm) na višjo, torej BIC, ker nikjer ne najdem? In pa, a si sigurno, da ne rabiš hodit, te potem ne izpišejo?

KK | Gost | odg. 02.09.2014 @15:02 Prijavi neprimeren komentar

Na tisti, ki ga imajo na internetni strani...sam meni tudi z zamudo odgovarjajo. Vrjetno imajo gužvo. Če je bil v ponedljek prvi informativni sestanek. Kdo ve kdaj je drugi? Men je odgovorila, da naj se jutri pridem vpisat...sedaj pa res nvm kako je s tem, če nimam vpisnih listov. 

petra | Gost | odg. 02.09.2014 @15:06 Prijavi neprimeren komentar

Jutr pa četrtk je za tiste k smo bli na sestanku k smo dobil polo in 3x izvod pogodbe, nemorte kr pridt s plačano položnco pa spričevali pa mislt da vas bojo upisal brez papirjev??? Razn če se niste drgač dogovoril prek mejla itd. to je pa drugo. Naše pole je z žigom označu to pomen da mamo u sredo vpis je reku....

Je pa reku da predšolska vzgoja nasledn ten upisuje če se nemotm probite pol tja al pa suaš po 15. in ne ni šolnin lani ni blo pejte na sestank k bo vam bo tm use razložila....

petra | Gost | odg. 02.09.2014 @15:06 Prijavi neprimeren komentar

Jutr pa četrtk je za tiste k smo bli na sestanku k smo dobil polo in 3x izvod pogodbe, nemorte kr pridt s plačano položnco pa spričevali pa mislt da vas bojo upisal brez papirjev??? Razn če se niste drgač dogovoril prek mejla itd. to je pa drugo. Naše pole je z žigom označu to pomen da mamo u sredo vpis je reku....

Je pa reku da predšolska vzgoja nasledn ten upisuje če se nemotm probite pol tja al pa suaš po 15. in ne ni šolnin lani ni blo pejte na sestank k bo vam bo tm use razložila....

Legolas | Gost | odg. 02.09.2014 @15:18 Prijavi neprimeren komentar

Za izredno kok pride pa težko rečem.. ene 2.000€ sigurno :/ sm pa prepričan da te ne morejo kr tko vn vržt.. men je to isti klinac k fax..hodiš ne hodiš tvoja stvar.. nimajo ti oni kj palamudit =) problem da ne hodiš je sam v tem da ne morš poj na izpite,toj pa use

UP | Gost | odg. 02.09.2014 @15:21 Prijavi neprimeren komentar

@KK

Oprosti, ker ti tako težim, je to ta mail: trgovska.sola.lj@gmail.com?

maja | Gost | odg. 02.09.2014 @15:23 Prijavi neprimeren komentar

Pa ja, načeloma bi tko moralo biti, sam danes je vse mogoče. =) Sam bi mi pa blo ful škoda dt keš (če je 2000 mi je itk preveč), pa d te pol izpišejo, če ne bi hodila. Ti si lani bil tudi redno ane? Pa nisi nč hodil in te niso izpisali? =)

KK | Gost | odg. 02.09.2014 @15:29 Prijavi neprimeren komentar

@ UP tako je. Mislim, da je najboljše, da se pokliče na šolo in vpraša kdaj bo drugi informativni sestanek, če smo prvega že zamudili. Če boš kaj izvedela mi prosim javi...

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.