VPIS ZA STATUS
@KK
Sem še enkrat poslala pa bom vidla, kaj in kako naprej. Javim, če bo kakšna novost.
Hvala
@UP ok, tudi jaz napišem če bo kaj novega. Danes sem klicala na šolo in se noben ne javi...v prazno zvoni ali pa je zasedeno ... probi še ti klicat, če bo kej javla pa odgovori
kaj novga glede pomorske šole?
V kateri program pa vpisujejo jutri na trgovski šoli?
jutri in v četrtek*
Kaj je z STŠ (srednjo tehniško šolo) Koper. Jaz sem poslal prijavo na mail in nisem še dobu nič?
Čakaj, jaz sem zdej zmeden. Kaj je STŠ oziroma STS, srednja trgovska šola LJ al srednja tehniška šola koper???????? Bi lahko ko pišeste malo bolj natančno napisali.
Drugače kaj ti marry si dobila že odgovor na tvoj mail za vpis na STŠ (tehniško) Koper, kaj so ti rekli?
Pozdravljeni. Se je na SUAŠ možno vpisati, če si bil enkrat že vpisan v IO ali kakor koli temu rečejo?
Maja.. lansko leto sm biu na Geossu vpisan v srednješolski program tele izredno zadeve so predrage ja :/ kva pa ta avtošola ježica? oni vpisujejo sam za statuse..
@Legolas
To je res, problem je samo, ker sm stara ze 26 let in izobraževanje odraslih ne pride več v poštev, torej lahko samo višja šola =/
2. roki za vpis morjo zdj enkrat potekat an? če je varjanta probej zborbat pa se na kero vpisat..
Če bi se hotela redno vpisat moram poslati prošnjo za vpis še ta teden ja, izredno pa lahko tudi kasneje. Nism pa sigurna, mogoče ti veš kaj več-letos pavziram, drugače imam še 4 letnik faksa za narediti, vendar, a se js lahko vpišem redno v višjo šolo (torej ne visoko), tako bi bilo zastonj, ali moram izredno, ker se je neki govoril o nekih novih pravilih, da če si že 3 leta koristil status študenta, se na višjo šolo redno ne moreš vpisati, je to prov?
s Kopra niso še nič odpisali..
kdor v pondeljek ni bil na trgovski - boste šli jutri oz v čet? ali kakšen drug dan? jaz sem razmišljala o petku, samo se bojim, da bom prepozna..
to sm neki slišov ja.. ne vem sicer kako točno že gre ampak ja če ni več kot 3 leta razlike ni pogojev da dobiš status.. probej ke na ježico poklicat pa da zmutite da si kao že pred svojim 26. roj dnem kao se vpisala k njim itaq se grem vsem sam za €..
Torej kakšne možnosti nam ostanejo za vpis, če bomo v kratkem stari 26, še sploh kaj možnosti?
A se je kdo vpisal na Landis?
@Maja: Če si bila trikrat vpisana na visoko, se na višjo ne moreš vpisati.
Drugi: Torej, drugi vpis na SUAŠ v IO - da ali ne? Predlani so se mi zdi nekoga zavrnili, češ da je bil že (verjetno dvakrat) vpisan.
@q
Tri letnike sem končala ja (kot redna študentka). Torej pomeni, da se REDNO ne morem vpisati na višjo šolo? Ali to pomeni, da se sploh ne morem vpisati na višjo šolo, niti izredno?
maja...izredno se lahko vpišeš, sam se mi zdi da so vsepovsod zelo visoke cene, pozna kdo kako višjo šolo, kjer izredni študij ni pre(drag)?
@študentka
Sej to je to ja. =/ Ker če je šolnina (pre)draga, se ti ne splača vpisat samo zaradi statusa. Edina možnost je, da se vpišeš in potem izpišeš oziroma da ne plačaš vseh obrokov šolnine? Ali si primoran plačati vse.
Tako ja, če kdo pozna kakšno najcenejšo obliko, nej prosim pove.