Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
pikapoka | Gost | odg. 03.09.2014 @06:48 Prijavi neprimeren komentar

prosim poslji prijavnico na pikistalj@gmail.com, hvala

nona | Gost | odg. 03.09.2014 @08:59 Prijavi neprimeren komentar

samo meni to ni jasno..če je SUAŠ srednja šola..in če se jaz spomnem moje srednje šole-gimnazije, je bilo vsakodnevno preverjanje kdo manjka, vsak izpit si moral met itd..
tega torej na suašu ni?

luka | Gost | odg. 03.09.2014 @09:26 Prijavi neprimeren komentar

Sam eno info. bi rabil tisti ki ste bili na trgovski šoli v lj kako je tam s statusom imaš kakšne obveznosti če se vpišeš? Ali samo plačaš vpisnino in je to to? ker jaz bi potreboval samo status tolk da diplomiram letos 

status | Gost | odg. 03.09.2014 @10:13 Prijavi neprimeren komentar

Torej kam se zaj vpisat pa dast čimmanj za prijavnino? Nekdo višje je za 110e nekaj pisal.

anonimama | Gost | odg. 03.09.2014 @10:46 Prijavi neprimeren komentar

Tisto za 110€ je nateg. 

Dobil sem odgovor, da si zavarovanje (osnovno+dodatno) plačuješ sam, ter da je to samo "status" za delo preko servisa (beri: ponarejeno potrdilo o šolanju). Torej nikakršen status.

Enako prodaja en v Novi Gorici za 20€.

lp

maja | Gost | odg. 03.09.2014 @11:08 Prijavi neprimeren komentar

@d252

Oh ja, pol ni nobene izbire sploh. =/ Kje si se pa to pozanimala?

KK | Gost | odg. 03.09.2014 @11:13 Prijavi neprimeren komentar

@UP so ti kaj odgovorili iz srednje trgovske šole? Jaz sem jim včeraj poslala e-mail in nič, tudi kličem jih že od zjutraj....

mery | Gost | odg. 03.09.2014 @11:39 Prijavi neprimeren komentar

@KK in @UP: js sm tud pisala...dans kličem in nič od njih. če sm prou razumela, so jutri vpisi za TISTE KI SO BILI NA INFO.IN SO DOBILI LISTE+POLOŽNICO. a mamo ostali sploh še kako možnost al je to to? ful sm zmedena,a kr pridemo jutri tja al počakamo na njihovo "zeleno luč"?

KK | Gost | odg. 03.09.2014 @11:59 Prijavi neprimeren komentar

jst sm bla že lasnko leto tm vpisana, mislim da jutri ne bo šlo... bo pa sigurno še drugi sestanek za vpis mislim, da bi mogu biti drugi teden...jst sm šla lani na tretji sestanek, konec septembra in sem se vpisala...bomo na vezi...če kera od vaju kej novga zve naj javi, jst bom pa tud, če bom uspela linijo z njimi dobit...skos u prazno zvoni :/ e-mail sm pa že parkrat poslala

mery | Gost | odg. 03.09.2014 @12:26 Prijavi neprimeren komentar

@KK ok velja. potem počakamo na naslednji teden. jutri grem vprašati na gradbeno,tako da sporočim če bo kaj ugodnega.

luka | Gost | odg. 03.09.2014 @13:11 Prijavi neprimeren komentar

Je bil kdo na tem sestanku od trgovske in a li ve kakšni so pogoji ?? moreš med letom opravljati kak izpit??

w | Gost | odg. 03.09.2014 @13:15 Prijavi neprimeren komentar

Lahko kdo potrdi, da bo na trgovski še kak sestanek? Kaj so vam rekli danes?

Jst | Gost | odg. 03.09.2014 @13:18 Prijavi neprimeren komentar

Kako je kaj z višjimi šolami? Veste za kakšno, da ne preverjajo prisotnosti? Ne bi rada da me po enmu mescu že spišejo. 

w | Gost | odg. 03.09.2014 @13:23 Prijavi neprimeren komentar

@KK: Vseeno je število mest najbrž omejeno - morda drugega sestanka ne bo?

KK | Gost | odg. 03.09.2014 @13:31 Prijavi neprimeren komentar

Dvomim ... drugače pa obstaja zelo veliko srednjih šol kamor se lahko vpišeš...sam poklicati moraš in se pozanimati. Če doma sediš in čakaš, da ti bodo ljudje napisali kako in kaj potem ti ni veliko do statusa. Treba je vzeti telefon v roke in klicati ali pa osebno obiskati šole. 

troll | Gost | odg. 03.09.2014 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz sem pošiljal danes emiale šolam, za izo.odraslih, sicer v mb in mi vsi pošiljajo kar naprej ,da ne vpišujejo zgolj zaradi statusa... zdaj pa nwm kak je letos z tem... lani sem bil vpisan, pa me zanima če kdo ve ali je letos isto da pač se vpišeš in te izpišijeo a ti še vedno lahko delaš prek študentskega servisa?.. aja pa še to, če se lahko 2 zaporedoma vpišeš na isto izo.odraslih ?

katja | Gost | odg. 03.09.2014 @14:21 Prijavi neprimeren komentar

mene tud zanima če kdo ve kolk je kaj cena na šoli v Radgoni pa če še sploh sprejemajo... v Slov. Bistrici na ljudski se mi zdi da se še lahko vpišeš ampak mislim da je cena čez 250eur...

KK | Gost | odg. 03.09.2014 @14:49 Prijavi neprimeren komentar

Na trgovsko sem pisalain uprašala kdaj bo drugi informativni sestanek...

Pozdravljeni,

termini so objavljeni na spletni strani. Eden je bil danes, eden je jutri, za naprej še ni znano. Če bo še kakšen, bo ponovno objavljeno na spletni strani.

Odgovor iz trgovske šole

gost | Gost | odg. 03.09.2014 @15:00 Prijavi neprimeren komentar

A sestanek na trgovski je jutri ob 9? Na spletni strani piše ta ura, ampak piše da so to vpisi, ne pa sestanek.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.