Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
UP | Gost | odg. 03.09.2014 @16:19 Prijavi neprimeren komentar

@KK meni so odgovorili, da so za enkrat danes in jutri vpisi. Za naprej bo pa objavleno na internetni strani. Upejmo da bo drug tedn še kakšen sestanek. Od drugod sem dobila same negativne odgovore.

ghjk | Gost | odg. 03.09.2014 @16:54 Prijavi neprimeren komentar

Je šel danes kdo na vpis na trgovsko brez onih papirjev, ki so jih delili na sestanku in se mu je uspelo vpisati?

blah | Gost | odg. 03.09.2014 @21:32 Prijavi neprimeren komentar

a kdo ve a je kej fora km se lahko vpišeš na trgovski, če si že maturiral? pa da ni pol tm kšne nujne prisotnosti al pa opravljanja izpitov?

ker eden | Gost | odg. 03.09.2014 @21:50 Prijavi neprimeren komentar

Danes sem se vpisal na trgovsko!

Obveznosti nimaš nobenih. Klicanje ni pošiljanje mailov ne pomaga ker jim telefon zvoni non stop in ne dohajajo.

Za vpis si pa vzamte dovolj časa. Danes sem prišel ob 10.30 ker naj bi bil ob 11.00 vpis. Vpisan sem bil ob 18.20.

Veselo čakanje

lea | Gost | odg. 03.09.2014 @22:20 Prijavi neprimeren komentar

Kr pejte na trgovsko sam za informacijo dans nas je blo okol 300 in med čakanjem jih je ogromn rekl da niso bli na sestanku da so pole dobil kr v pisarni na trgovski- kdaj nevem, možno da kasneje al pa v tork. Tko da očitn tud tisti k smo bli na sestanku smo zastojn bli še zmer smo mogl čakat v gužvi ker pole so vsi mel, jih pa usaj 1/3 ni bla na sestanku...

alma | Gost | odg. 03.09.2014 @22:30 Prijavi neprimeren komentar

Ne paničarte saj imate še suaš po 15.9 pa tm vm je status do 31.9 js sm lani bla vpisana tm, na trgovski je pa sam do 31.8,ne preverjajo nč na suašu prisotnost, če pa pustiš meil te pa še obvestijo če te bi slučajn kdo preverju, za kšno preživnino, razne inštitucije, da je pa dobr da pridš na en izpit. Vse pohvale za suaš

gost | Gost | odg. 03.09.2014 @22:37 Prijavi neprimeren komentar

Kolk pa je suas?

Pa bo letos 100%? Eni so rekli, da ni nujno..

alma | Gost | odg. 03.09.2014 @22:47 Prijavi neprimeren komentar

Ja če njim piše na spletni strani, da bo po 15.9 najbrž, da bo, morjo samo objavt termine. Sj lani so med zadnjimi vpisovali js sm se okol 25 vpisala....al pa osebn tja vprašat, nekatere mede ta šolnina k jim piše ponavad na strani tkrt k so sestanki ni nobene šolnine razen če se odločte zares delat program

mp | Gost | odg. 03.09.2014 @22:49 Prijavi neprimeren komentar

Pa ta suas vpisujejo na ekonomsko ali administrativno? Ker ekonomsko imam narejeno in dvomim da se lahko potem se enkrat vpisem na isto smer.

alma | Gost | odg. 03.09.2014 @22:52 Prijavi neprimeren komentar

URADNE URE

Uradne ure referata za izredno izobraževanje so od 1. 9. do 11. 9. 2014 od 8.00 do 14.00 ure.

Informacije glede vpisa na izredno izobraževanje bodo objavljene na spletni strani šole v začetku septembra. Vpis se bo začel po 15. septembru 2014.

To jim piše na strani, mate pa uradne ure ane zgori, sam čakat al bo al ne bo vpis nč ne pomaga

alma | Gost | odg. 03.09.2014 @22:56 Prijavi neprimeren komentar

@mp

to pa nebi vedla js sm se na ekonomsko vpisala, najbol da se pozanimaš

Lol | Gost | odg. 04.09.2014 @02:16 Prijavi neprimeren komentar

Člen sicer res navaja, da se lahko pravice iz statusa koristi največ tri leta, vendar se ta člen navezuje na status, ki ga študent pridobi z vpisom na višjo šolo. To torej pomeni, da to, da je študent pred tem koristil status na visokošolskih programih ne bi smelo vplivati na njegove pravice, ki bi jih imel kot študent višje šole. Zakon te omejitve namreč direktno ne vzpostavlja še posebej če vemo, da je visoko šolstvo urejeno v ločenem zakonu. Edina omejitev, ki je v ZVSI jasno določena za študente, ki so bili pred tem tri leta vpisani na visokošolski program je, da se ne morejo redno vpisati na višješolski program. Omejitev za izredni vpis pa ni, skladno z zakonom pa so izredni in redni študenti v svojih pravicah izenačeni.

MAJA | Gost | odg. 04.09.2014 @08:50 Prijavi neprimeren komentar

Hoila,

no tudi jaz sem ena tistih, ki potrebuje status. Dopolnila sem 26let, zaključiti moram še UNI, tako da mi kar zavračajo na višjih šolah, iz razlogov kot ste že sami omenili... mogoče kdo ve, kje dobiti status? Sem pisala tudi temu, ki ga ponuja za 110eur... ne vem Help me

Lol | Gost | odg. 04.09.2014 @10:25 Prijavi neprimeren komentar

Edina varianta za status po 26 letu je izreden vpis tja,k kjer še nisi koristil statusa 3 leta...zdej pa al je to UNI al pa višja...res pa, da so šolnine kar visoke...

andi | Gost | odg. 04.09.2014 @11:12 Prijavi neprimeren komentar

tudi js sm u istem zosu ku ti ,letos pavziram 2 letnik ef, pa baje d upisujejo na veliko v izoli, zdej točno šolo še ne vem baje d sploh ne gledajo leta, plačaš 200€ in te upišejo, če želiš se lahko skupej dobimo pa zrihtamo kej, lp

Lol | Gost | odg. 04.09.2014 @11:23 Prijavi neprimeren komentar

Po 26 letu si lahko kamot zrihat status izobraževanja odraslih...sam fora je v tem ker ti ne bo pomagal nič....z njim ne boš dobil študentske napotnice...po 26 letu jo dobiš le, če na potrdilu o vpisu piše, da imaš status študenta. Z vpisom na srednje šole oziroma vpis na izobraževanje za odrasle pa dobiš status dijaka

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.