Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
biggie | Gost | odg. 04.09.2014 @11:30 Prijavi neprimeren komentar

kje si pa to slišal Andi? ker js sm za da gremo skupi ker mi je tudi status poteku.. praviš da ne veš kera šola to je dejansko ?

cookie | Gost | odg. 04.09.2014 @11:32 Prijavi neprimeren komentar

Andi, ko že omenjaš Izolo si nemara imel v mislih srednjo šolo v Izoli ?

tam sem najdel obvestilo:

Srednja šola Izola vabi na informativni dan kandidate, ki se želijo v šolskem letu 2014/2015 vpisati v izobraževanje odraslih za programa

-          kozmetični tehnik,

-          zdravstvena nega.

Informativni dan bo v ponedeljek, 15. septembra ob 17.00 v učilnici Zdravstvena nega 1 (prvo nadstropje) na lokaciji Polje 41(ob Splošni bolnišnici Izola).

Lahko boste izvedeli vse, kar vas zanima v zvezi z izobraževanjem odraslih v razpisanih izobraževalnih programih, pogojih za vpis, načinu izobraževanja, predvidenem plačilu …

Vljudno vabljeni!

cookie | Gost | odg. 04.09.2014 @11:32 Prijavi neprimeren komentar

Andi, ko že omenjaš Izolo si nemara imel v mislih srednjo šolo v Izoli ?

tam sem najdel obvestilo:

Srednja šola Izola vabi na informativni dan kandidate, ki se želijo v šolskem letu 2014/2015 vpisati v izobraževanje odraslih za programa

-          kozmetični tehnik,

-          zdravstvena nega.

Informativni dan bo v ponedeljek, 15. septembra ob 17.00 v učilnici Zdravstvena nega 1 (prvo nadstropje) na lokaciji Polje 41(ob Splošni bolnišnici Izola).

Lahko boste izvedeli vse, kar vas zanima v zvezi z izobraževanjem odraslih v razpisanih izobraževalnih programih, pogojih za vpis, načinu izobraževanja, predvidenem plačilu …

Vljudno vabljeni!

UP | Gost | odg. 04.09.2014 @11:43 Prijavi neprimeren komentar

Torej na trgovsko upisujejo se v torek in sredo. Ima kdo skenirano prijavnico za vpis, ki še ni izpolnjnena? vem, da se je nekaj pogovorov nazaj to omenjalo. in bi mi jo bil pripravljen poslati: ura.spongebob.pirih@gmail.com

Hvala

Rok 65 | Gost | odg. 04.09.2014 @11:56 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo,

berem forum in mi ni nič jasno. Prosil bi če mi lahko nekdo pove, kam se lahko vpišem za status? Poklical sem že skoraj vse možne šole, vsa možna izobraževanja odraslih in nikjer se ni možno vpisati za status.

Hvala, lp

cookie | Gost | odg. 04.09.2014 @11:59 Prijavi neprimeren komentar

Poklical sem CDI Univerzum Ljubljana in dejali so ,da se lahko vpišem samo za status cena pa je 272 €. Če pa ste pri njih bili že prejšnje leto in želite status zgolj podaljšati pa za to odštejete ''zgolj'' 170 €. Za kakršnekoli dodatne informacije pokličite na CDI Univerzum. upam da sem komu prihranil nekaj ur iskanja ^^

biggie | Gost | odg. 04.09.2014 @12:11 Prijavi neprimeren komentar

Cookie : kaj si direkt jih uprašal za status al kako drugače ? ker če je tako kot praviš potem bom tudi jaz poklical in rešil stvar da bo mir.

mazi | Gost | odg. 04.09.2014 @12:30 Prijavi neprimeren komentar

živjo,

mene zanima nekaj stvari: star sem 21 let in redno sem bil vpisan 2 leti na UL (enkrat sem se že prepisal), letos bom pavziral in rabil bi status. zanima me če je s temi statusi mogoče, ob tem da sem z njimi nekam vpisan,  opravljati manjkajoči izpit (seveda samoplačljivo) na fakulteti na kateri pavziram in ali po letošnjem letu ne bi bilo komplikacij z nadaljevanjem rednega študija, če bi nekam bil vpisan s takim statusom.

tjasa | Gost | odg. 04.09.2014 @12:59 Prijavi neprimeren komentar

V mariboru se da vpisati sam samo v srednjih šolah v izobraževanje odraslih:

serš in trgovska vpisujeta ker sem se jaz vpisala tako da gre gre. sam potruditi se je treba

ks27 | Gost | odg. 04.09.2014 @13:18 Prijavi neprimeren komentar

A je mogoče kdo bil že lani vpisan v izobraževanje odraslih na srednji trgovski pa se misli letos spet, ker me zanima, če moramo vse vpisne postopke še enkrat dat čez al nas lahko na nek način ponovno vpišejo?

Maja | Gost | odg. 04.09.2014 @13:49 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem bila lani vpisana na trgovsko, pa sem se letos spet in me ni nič vprašal če sem že bila ali nisem enostavno mi je dal potrdila za izpolnit, podpisal in to je bilo to, polo sem imela za predšolsko vzgojo, vpisana pa sem v aranžerski tehnik lol, itak jim je jasno da je 99% ljudi tam samo zaradi statusa

nejc | Gost | odg. 04.09.2014 @14:27 Prijavi neprimeren komentar

Pa tuki ste usi toklene riti djte poklicat na solo a se tega niste sposobni u rt vm more usak prnest ..... da ne recem se ksne kletvice to je pa ze višek drgac pa tudi jaz bi rabil skeniran vpisni list za trgovsko na emal nace14@gmail.com

gost | Gost | odg. 04.09.2014 @14:31 Prijavi neprimeren komentar

@tjaša 
A za serš pa trgovsko za izobraževanje odraslh dobiš status? da lahko delaš preko študenta ter koliko je za plačat?
LP

andi | Gost | odg. 04.09.2014 @14:39 Prijavi neprimeren komentar

tudi u DUtovljah upisujejo za status samo po telefonu ti reče d ne upisujejo samo za status potem sm jo malo drugače povprašu pa je rekla d prideš tja se upišeš plačaš in dobiš potrdila se pravi ja te upišejo samo fora je u tem d samo še jutri potem pa če bo še kej fraj, a na CDI u LJ se da prek telefona oz maila kej zrihtat al morš nujno tja pridit, pa potem si lahko s tistmi potrdili pomagaš kej se pravi d se ti upoštevajo za m servis, pa gledajo kej leta??

e | Gost | odg. 04.09.2014 @14:41 Prijavi neprimeren komentar

Mazi, med pavziranjem plačaj in opravi izpite na fakulteti in se potem vpiši v višji letnik. Ta vpis ti tega ne onemogoča.

andi | Gost | odg. 04.09.2014 @14:44 Prijavi neprimeren komentar

biggie- pozabil sem bom prijatelja poklical ker je on letos pavziral in se je tja vpisal oz se e lani pač za študijsko leto 13/14, ne sprašujejo nič tja prideš plačaš 200€ ter dobiš potrdila, SEPŠ koper pa ne vem kličem samo se noben ne oglasi, baje se e tm tudi dalo dobit ne vem kako je letos, če kdo kej ve nej napiše, tnx

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.