VPIS ZA STATUS
a je kdo dobil že obrazec za trgovsko?
lahko še meni prosim, na e-mail nikca90@gmail.com
Če ima kdo skenirano vpisni list za trgovsko, naj ga objavi tukaj...kaj spamate z maili
Mene pa zanima, če bo se bo kdo vpisal na Suaš?
Za trgovsko ni samo obrazec oz vpisni list ampak sta 2x pogodba+ izvod izobraževalnega načrta+ izvod zapisnika sestanka+ pola z osebnimi podatki na prvi strani kar je skupi ogromn enih listov tko da dvomm da vam bo kdo skeniru use to... Dvignte riti pa pejte osebn na trgovsko po pole v pisarno če se še dajo dobit, tretjina folka iz pondelka so na šoli dobil brez, da bi na sestank pršli
@malamuni
na suaš se bodo vpisali tisti, ki si ne bodo zrihtali status do 15.9, ker ne vem kera šola razen suaša bo še imela prosta mesta za vpis takrat. Verjetno nobena
Tisti, ki ste se letos vpisali na srednjo trgovsko maribor samo za status, ali ste to tam povedli-torej,da se vpisujet le zaradi statusa, ali ne?
se je kdo že vpisal na pomorsko?ker imam namen jutri jit dol pa da nebom za brezveze hodu če se ne da?
Vpište se v avtošolo Ježica
Mogoče kdo ve kje je najbližja pošta na poljanski cesti (blizu trgovske)?
Zanima me, če bo blagajna v šoli zaprta in bom moral iti kam drugam plačati vpisnino. Nisem iz LJ in ne poznam
BTW: Kje pa je vhod na trgovsko? Direktno iz ceste ali je za tisto stavbo?
@lolita : Pošto imaš čisto zraven na Poljanskem nasipu ob Ljubljanici, manj kot minuto hoje, poglej google street view, pa boš videla, da tudi vhod ni iz glavne ceste.
Aha, sem videla. Je pa res, da od 11:30 do 14:30 ni odprto
Pa še nekaj. A za plačano vpisnino je dovolj samo položnica ali je potrebno imeti tudi kopijo?
Hvala
http://www.posta.si/poslovalnice/491/Poiscite-najblizjo-poslovalnico-za-storitev-ki-jo-potrebujete?city=Ljubljana&settlement=&address=&zip=0&service=-1&x=125&y=10
Pol se pa sprehod do Pržakove ulice , če ti je predeleč se pa vmes vstavi še na
In s sabo nerabš kopije položnice, ampak samo odrezek od položnice.
kdaj pa poteka vpis v to avtošolo Ježica...in kolko stane?
kdaj pa poteka vpis v to avtošolo Ježica...in kolko stane?
Sm si mal vzel čas in prebrskal, kako je s statusom po 26. Izobraževanje odraslih odpade. Ostanejo 3 opcije. Vzporedni študij, vpis diplomantov in višje šole. Za prve dva so letos sam izredni vpisi in so vpisnine čez 2000€. Tko da je zadna opcija sam še višja šola, k je mal cenej, sam je pa z novelo Zakona o višji šoli pršlo do novosti. In sicer če si bil vpisan že tri leta na visoko šolo se lahko vpišeš samo še izredno na višjo. Tudi pri višji šoli so šolnine visoke. Lani se je dal še fiktivno vpisovat letos kokr berem tudi to ni več. Eno šolo v Kranju so letos prov dubl, k je tko vpisovala. V zakonu so sprejeli novo možnost in sicer da smejo šole same izpisovat osebe, ki ne opravljajo obveznosti. To pišem, ker je blo na forumu že nekaj besed o tem kako je možno, da izpisujejo. To je zato ker je spremenjen zakon. Zato je potem treba opravljat tudi določene obverznosti tekom leta, kar pa so tudi dodatni stroški, poleg tega pa je vsaj meni logično, da ti zato potem tudi zaračunajo šolnino.
A kdo mogoče ve kaj več iz prake, predvsem glede te šole iz Letije. Eni govorijo o 300€ eni o 1500€?
Pogled tistih listov, ki jih dobiš na trgovski šoli...je to dovolj če imam s sabo ali zahtevajo še kaj drugega?
Osebni dokument (ORIG+KOP)
Fotografija (ista kot za osebno)
Plačana položnica
Maturitetno spričevalo
Rojstni list
Spričevala 3. in 4. letnik
Emšo
Davčna
Verjetno je dovolj ali ne?

Jst sem se kr vpisala izredno na višjo šolo...sem pisala na študentsko svetovalnico, če so dobili kakšen odgovor oziroma razlago iz ministrstva...pa ni še nič odgovora...majo itak ful gužvo zdej..upam, da bodo do 23, k se je treba jit vpisat že kej bolj jasno...
Zivjo! Letos rabim status ker bom verjetno pavziral. Mislil sem da bi se vpisal nekam v visjo solo ampak sem danes gledal po internetu in pise da tretjega roka za vpis na visjo solo sploh ni. A mogoce kdo ve kako je s tem?