Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
lunca | Gost | odg. 08.09.2014 @03:07 Prijavi neprimeren komentar

Hej! A ma kdo mogoče kšne info za izobraževanje odraslih na Gorenskm? Kje bi se dal upisat sam za status, brez da te izpišejo? Pa kuko je s temi izobraževanji kjer piše, da je šolnina na obroke, a se to zih sam 1. obrok šolnine plača pa vpisnino, da naujo pol kšne rubežnike poslal nad mano x) 

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @10:17 Prijavi neprimeren komentar

Skratka izvedela sem da so zaceli z vpisovanjem na srednjo tehnisko solo Koper. Vpisnina 200eur vkljucuje dva izpita. Tako da se sola zavaruje. Na njihovi int.strani se vpises, tam.imas e-mail. Pohiteti je treba ker je kar naval. Po 15 pa suas vpisuje ce to ne bo alo. Trgovska je pa vec al mn zafilana. 

L | Gost | odg. 08.09.2014 @10:29 Prijavi neprimeren komentar

KK ali je treba pristopit na kakšen izpit, da te ne izpišejo na srednji tehniški šoli koper?

lili | Gost | odg. 08.09.2014 @10:52 Prijavi neprimeren komentar

KK ali je za vpis potrebno iti v Koper ali lahko urediš prek pošte? 

koper | Gost | odg. 08.09.2014 @11:05 Prijavi neprimeren komentar

A na tej korpski šoli dobiš potem potrdlu za študentski servis pa zavarovanje?

mery | Gost | odg. 08.09.2014 @11:08 Prijavi neprimeren komentar

@KK js sm šla prejšn tedn na gradbeno...vpis samo za status JE možen, kaj več mi ni želela povedat,je rekla naj se oglasim potem po 15.

si mogoče dobila vpisne liste in potrebno dokumentacijo za trgovsko?

mery | Gost | odg. 08.09.2014 @11:14 Prijavi neprimeren komentar

@Tine

komplikacij ne bo, diplomo lahko oddaš ne glede na to kak status imaš, dokler si še vpisan na svoji fakuleti,si pač "njihov". lahko si zaposlen,imaš status dijaka ali pa pavziraš. točne informacije pa ti bo sigurno dala tvoja fakulteta. piši na referat ali pa pojdi osebno tja.

Barbara | Gost | odg. 08.09.2014 @12:01 Prijavi neprimeren komentar

Ali se na višje šole res ne da vseč vpisati? Ni tretjega roka?

telebajsek | Gost | odg. 08.09.2014 @13:07 Prijavi neprimeren komentar

@sjana pokliči in vprašaj, če ne pa malo pobrskaj po forumu tam okoli 95 strani se je govorilo o Landisu. Poleg tega piše tudi na njihovi internetni strani, samoizobraževanje stane 200 € v ceno je vštet prvi izpit, ki ga moraš narediti mislim da do decembra, druga dva izpita pa staneta skupaj 140 € do kdaj ju pa moraš narediti pa ne vem....

telebajsek | Gost | odg. 08.09.2014 @13:07 Prijavi neprimeren komentar

@sjana pokliči in vprašaj, če ne pa malo pobrskaj po forumu tam okoli 95 strani se je govorilo o Landisu. Poleg tega piše tudi na njihovi internetni strani, samoizobraževanje stane 200 € v ceno je vštet prvi izpit, ki ga moraš narediti mislim da do decembra, druga dva izpita pa staneta skupaj 140 € do kdaj ju pa moraš narediti pa ne vem....

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @13:15 Prijavi neprimeren komentar

Kdo vse se gre jutri probat vpisat na trgovsko šolo in še nima vpisnih listov ter ostalih stvari. Gremo prej na kavo??

Dolly | Gost | odg. 08.09.2014 @13:23 Prijavi neprimeren komentar

KK si to izvedel/izvedela preko telefona al kako? Jaz sem jim pisala 14 dni nazaj, če se da vpisat in so mi odgovorili, da vpis samo zaradi statusa ni mogoč.

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @13:31 Prijavi neprimeren komentar

Ja ponavadi ni dobro, da šolo dirketno to vprašaš. Tudi na SUAŠU so mi lansko leto rekli, da je potrebno kak izpit opraviti v primeru, če bodo šli preverjati. Drugače je pa to stvar posameznika. Tehnična v Kopru ima letos tudi manjše število vpisov, tako, da stvar ni sumljiva.

Meni so odgovorili, da mi bodo sporočili uro, datum vpisa. Nič drugega. 

Dolly | Gost | odg. 08.09.2014 @13:37 Prijavi neprimeren komentar

Okej.
Mal še razmišljam a bi šla jutri na trgovsko al tole v Koper =| ... odločit se bo treba prov po hitrem postopku =).
Hvala za info. KK!  

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @13:41 Prijavi neprimeren komentar

Doly sej zato pa pravim gremo jutri probat na trgovsko, če ne uspe je v igri še zmeraj koper ali gradbena ali katerakoli druga.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.