Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Klara | Gost | odg. 08.09.2014 @13:45 Prijavi neprimeren komentar

Jaz bi se tudi vpisala na tole trgovsko. Kaj moram narediti?

Klara | Gost | odg. 08.09.2014 @13:56 Prijavi neprimeren komentar

Ok, na internetu sem našla seznam, kaj potrebujem za vpis na trgovsko. Zanima me le, kje naj dobim položnico? Na strani piše, da naj bi se tam oglasila že pred vpisom? Je to obvezno?

Klara | Gost | odg. 08.09.2014 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Bedasto vprašanje glede položnice. Popolnoma sem zmedena. Prosim le, da mi nekdo pove ali je informativni sestanek pred vpisom obvezen.

pavzerka | Gost | odg. 08.09.2014 @14:15 Prijavi neprimeren komentar

o keri trgovski zj to govorite? =) a to pošleš sam mail pa prašaš če majo še prosta mesta pa kako se vpišeš?

pavzerka | Gost | odg. 08.09.2014 @14:17 Prijavi neprimeren komentar

o keri trgovski zj to govorite? =) a to pošleš sam mail pa prašaš če majo še prosta mesta pa kako se vpišeš?

gost | Gost | odg. 08.09.2014 @14:27 Prijavi neprimeren komentar

Eno vprašanje.. ker sem že koristil 3 leta rednega izobraževanja na visokošolskem izobraževanju, pa ker bom letos pavziral se vpišem izredno na višjo šolo.. mam status študenta ampak ne bom pa recimo mogel bivati v študentskem domu? mislim.. ni mi jasno katerih ugodnosti zdaj naj ne bi imeli več?? :O pomoč proosim

Drevo | Gost | odg. 08.09.2014 @14:37 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima, če se lahko v to trgovsko upišem tut med letom? Ker na njihovi strani piše, da da se lahko, zraven so pa termini, samo za september.

mikimouse | Gost | odg. 08.09.2014 @14:55 Prijavi neprimeren komentar

Hellow a kdo ve kako je s tem če te iz šole izpišejo ti status ostane al ne? Ker baje moraš na Landisu narediti 3 izpite če ne te vržejo vn.

sonce12 | Gost | odg. 08.09.2014 @16:00 Prijavi neprimeren komentar

Al znate eni zakomplicirat popolnoma enostavne stvar. Za vpis na trgovsko in katerokoli drugo šolo, rabiš:: davčno,emšo,kopijo osebne izkaznice, kopije spričeval in maturitetne kopije, pa denar ali plačano položnico. Za vpis na trgovsko v Ljubljani je na tem forumu nekaj strani nazaj kopija položnice, samo prepišeš plačaš, in prideš tja z odrezkom. Na informativnem sestanku, pa dobiš kup papirja in pogodbo, ki jo izpolniš in vse skupaj oddaš. Nevem ali lahko isti dan ali dan kasneje. Pol dobiš sam še potrdila o šolanju in pomahaš v slovo do septembra

Jan | Gost | odg. 08.09.2014 @17:20 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz lepo prosim za vpisni list za srednjo trgovsko v Ljubljani azupancic1@gmail.com

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @17:48 Prijavi neprimeren komentar

Kdo vse se gre jutri probat vpisat na trgovsko šolo v Ljubljani?

Jan | Gost | odg. 08.09.2014 @18:12 Prijavi neprimeren komentar

KK

Jutri pridem tudi jaz upam da bo jutri informativni dan če ne smo ga najebal !!!

marry | Gost | odg. 08.09.2014 @18:17 Prijavi neprimeren komentar

a na trgovski sta sredi leta še 2 izpita za plačat al je 206 končna cena??

eni omenjajo, da so izpiti za plačat, na položnici pa piše vpis in 2krat izpit.. ve kdo kaj?

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @18:43 Prijavi neprimeren komentar

Mogoče ve kdo kaj je z avto šolo JEŽICA? Nekje sem zasledila da se lahko vpišeš za status. 

Jan | Gost | odg. 08.09.2014 @18:59 Prijavi neprimeren komentar

Ali je mogoče kdo povprašal na trgovski če je mogoče jutri informativni sestanek ob 11 uri ali ob 8 uri.

lolita | Gost | odg. 08.09.2014 @19:03 Prijavi neprimeren komentar

Pa kakšen informativni sestanek? Ob 11h imaš vpis...nekje pa že bomo dobili vpisne pole

Dolly | Gost | odg. 08.09.2014 @19:08 Prijavi neprimeren komentar

Mi lahko en pove kaj je fora te reference,ker ni cela napisana na UPN, ki ga morš izpovnit in plačat za vpis na srednjo trgovsko šolo?
(http://www.sts-ljubljana.si/si/files/default/Izobra%c5%beevanje%20odraslih/vzorec_UPN_za_vpis.pdf 

Ne vem katero številko potem dodaš še zraven....

marry | Gost | odg. 08.09.2014 @19:09 Prijavi neprimeren komentar

v primeru, da nimaš vpisne pole, jo dobiš tam in jo tam tud izpolniš. Ni problemov

d252 | Gost | odg. 08.09.2014 @19:46 Prijavi neprimeren komentar
@gost študentske ugodnosti so vse tiste ugodnosti zaradi katerih se dejansko vpisuje za status (zavarovanje, boni, študentsko delo...). Če nisi opravičen do ugodnosti, ne moreš koristit nobene izmed njih.
KK | Gost | odg. 08.09.2014 @19:52 Prijavi neprimeren komentar

@marry vpisne liste dobiš jutri na šoli. Kdaj pa plačaš položnico in dobiš potrdila? Misliš, da se to vse jutri zrihra in uredi ali ej potrebno priti ponovno. 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.