Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
KK | Gost | odg. 08.09.2014 @20:00 Prijavi neprimeren komentar

@ marry prosim, če mi lahko poveš ali je treba po vpisni list prej v tajništvo ali ga dobiš na vpisu? Kako je bilo pri vas, ti si se upisala na trgovsko šolo? Lansko leto sem se tudi sama, vendar je letos malo drugače. 

marry | Gost | odg. 08.09.2014 @20:31 Prijavi neprimeren komentar

Vpisni list dobiš tam, sama se nisem še vpisala, grem najverjetneje jutri oz v sredo. Kolegica je bila (brez vpisne pole) in jo je dobila tam. Ne vem sicer kje se ga bo jutri dobilo (ko je dejansko vpis in bo tam malo več ljudi), ona je šla enkrat med uradnimi urami, ko je bila sama in so ji tam vse povedali. Položnico dobiš tudi tam, in jo greš lahko takoj plačat (pošta je tam blizu). Dvakrat ni potrebno hodit, če maš vse potrebno s sabo

baje, da rabiš tudi kopije in ORIGINAL spričevala vseh štirih letnikov SŠ. Ve kdo kaj o tem? Večina jih reče, da samo zadnja dva letnika... Iščem spričevalo prvega letnika že cel dan (nikjer ga ni :/ ) in me mal skrbi, da je potrebno imet tudi to?

KK | Gost | odg. 08.09.2014 @20:53 Prijavi neprimeren komentar

@marry hvala za odgovor. Tudi sama mislim, da je bolje iti jutri kot pa v sredo. Lahko, da bo že jutri zalifano. lansko leto spričevala prvega letnika nisem potrebovala. Vem, da je potrebno imeti davčno, emšo. Če se odločiš, da se greš jutri vpisat se lahko prej dobimo tam? 

Ana | Gost | odg. 08.09.2014 @21:35 Prijavi neprimeren komentar

Sporočite jutri kako je šlo, da vemo kaj nas čaka v sredo mi ki nemoremo jutri..

skyone | Gost | odg. 09.09.2014 @10:05 Prijavi neprimeren komentar

Jaz grem jutri na srednjo pomorsko in bom videla kaj bo. Klicarim pa vsak dan in tudi mejle sem pošiljala, nobenega odgovora.

Kaj je pa s tehnično v Kopru? Koliko naj bi bila vpisnina?

tinca | Gost | odg. 09.09.2014 @10:27 Prijavi neprimeren komentar

Pomorska naj be bi vpisovala.

STŠ KP, na spletni strani piše da je 200€ za 1.letnik, se pa ne javijo na telefon - kot da je linija nonstop zasedena

skyone | Gost | odg. 09.09.2014 @11:13 Prijavi neprimeren komentar

Aha in nič ne komplicirajo za status potem? Joooj zmešalo se mi bo. Sem poslala še enih par mejlov na druge šole, mi sploh ne odgovarjajo :S

skyone | Gost | odg. 09.09.2014 @11:26 Prijavi neprimeren komentar

Aha in nič ne komplicirajo za status potem? Joooj zmešalo se mi bo. Sem poslala še enih par mejlov na druge šole, mi sploh ne odgovarjajo :S

lighty | Gost | odg. 09.09.2014 @12:05 Prijavi neprimeren komentar

en majhen update o SUAŠ-u. danes sem bla tam. je rekla da majo še ful dela z rednimi in niso še nč uspel objavit na net. naj še naprej spremljamo stran-izredno izobraževanje. sem vprašala če bo 15.9 vpis al po 15. pa je rekla da še nevejo, da pa 16 bo skor 100%. vprašala me je kero srednjo mam in da moram met s sabo spričevala vseh 4 letnikov in potrdilo o maturi in potrdilo z ocenami na maturi (kokr se jst spomnim smo dobil 2 papirja). vpisnina je 200€, vse ostalo bomo pa itak pol zvedeli na vpisu.

spellcaaa | Gost | odg. 09.09.2014 @12:08 Prijavi neprimeren komentar

Na Geossu u Litiji se vpišeš v srednjo šolo brez problema, kaj rabš ti pošlejo na mail, dobiš termin, greš tja pa je to to. Un izpit je pa itq fajn narest, če ke kej preverjajo

Pinky | Gost | odg. 09.09.2014 @12:51 Prijavi neprimeren komentar

A so komu odgovoril s tehniške v Kopru? Sm poslala mail na naslov k ga majo za vpis, pa ne odgovorijo. Vem, da je ful gužva vrjetn, sam kaj mi pa druzga preostane? 

LOLZZZ | Gost | odg. 09.09.2014 @13:47 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, mene zanima kam naj se upišem za status. Končal sem gimnazijo ampak mature nisem naredil. a pol se lahko še recimo upišem na srednjo trgovsko? Hvala

andi | Gost | odg. 09.09.2014 @14:02 Prijavi neprimeren komentar

ja ok na Geossu za srednjo, kako je pa z višjo a se da oz vem d kao na koncu mesca če bo še kej fraj samo , kej komplicirajo , k itak vejo d je samo za staus al se da pač plačaš kolkr je in je to to???

ina | Gost | odg. 09.09.2014 @14:32 Prijavi neprimeren komentar

S tehniške Koper očitno nebojo odgovarjal, js sm poslala 2 meila jim, prvič nekje 11.8 drugič pa nekje 26.8 pa niti odgovora do zdej, tko da sm se pol na trgovsko upisala, da jih čakam da mi odgovorijo med tem pa še brez statusa ostanem, hvala lepa.

urska | Gost | odg. 09.09.2014 @14:38 Prijavi neprimeren komentar

Za višje je lani B2 vpisoval kako je letos nevem, za srednje pa tud CDI univerzum upisuje brez problema pa nobenih gužv tm

Nejč | Gost | odg. 09.09.2014 @14:43 Prijavi neprimeren komentar

na Geossu se tut za vijšo da, ni mela kolegica nobenih problemov...

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.