Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
ana | Gost | odg. 09.09.2014 @15:09 Prijavi neprimeren komentar

Za Geoss usak drugače reče, eni govorijo o nekih izpitih oz o šolnini, že par strani nazaj je bla debata o tem....

Legolas | Gost | odg. 09.09.2014 @15:24 Prijavi neprimeren komentar

Čim manj razmišljat kaj je kdo reku.. v roke uzet telefon poklicat in se zment! Če boste mogl nardit izpit, povdarek je na ČE ga pač boste in boste dobil natančne informacije kaj in kako ČE bo to sploh potrebno.. js sm lansko leto delov seminarsko.. fora je v tem da dol prneseš sam 70€ pač kokr je izpit blo potrebno plačat in ene 5 listov seminarske na temo predšolske vzgoje.. noben BAW BAW..  AKCIJA FOLK =)

gorenc12345 | Gost | odg. 09.09.2014 @15:48 Prijavi neprimeren komentar

Živjo vsem!  Imam enak probelm kot vsi in sem že veliko prebral na forumu.

Zanima me pa to glede izobraževanja  odraslih, katera koli smer, kako je s šolnino če je ne plačuješ??  Vpisnina 1 obrok potem je pa šolnina??

HVALA ZA ODGOVOR

LOLA | Gost | odg. 09.09.2014 @16:45 Prijavi neprimeren komentar

ŽIVIJO. ZANIMA ME ČE SE LAHKO VPIŠEM TUDI ČE ŠE NISEM DIPLOMIRALA IN RABIM SAMO STATUS, 3 LETA SEM HODILA NA ZDRAVSTVENO FAKULTETO IN ENO LETO ABSOLVENT VENDAR SO SE VSI POSTOPKI GLEDE DIPLOME ZAVLEKLI IN ŠE NISEM DIPLOMIRALA.

NA SPLETNIN STRANI OD LJUDSKE UNIVERZE SEM ZASLEDILA TOLE :

Vpis v formalne oblike izobraževanja bo potekal predvidoma
od 15.9.2014 do 30.9.2014.
Vpis bo potekal na lokaciji JZ Knjižnica Gornja Radgona,
Trg svobode 4, 9250 Gornja Radgona, 2.nadstropje, soba 25,                
pri vodji izobraževanja odraslih gospe Darji Roškar.

Vpisovali bomo v program:
- Ekonomski tehnik,
- Trgovec in
- poklicni tečaj Ekonomski tehnik

Za vpis potrebujete osebno izkaznico in dokazilo o
zadnjem zaključenem izobraževanju.
Vpisnina znaša 300,00 Eur.

Ob vpisu izpolnite vpisni list ter predložite vse potrebne
dokumente.             

ZANIMA ME ČE JE TO TO ALI KAJ DRUGEGA KER JE OMENJENO DA PLAČAŠ NEKJE 160€.

HVALA

gorenc12345 | Gost | odg. 09.09.2014 @17:26 Prijavi neprimeren komentar

Lola poglej ta naslov isto moraš plačati šolnino zato pa mene zanima kako je s tem ker vpis je že 300E sam kako je s plačevanjem šolnine?

http://www.lu-gradgona.si/images/dokumenti/cenikizobrazevanjezadnjaverzija2014.pdf

Manca fasu šše | Gost | odg. 09.09.2014 @17:58 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

prosim za pomoč in sicer stara sem 28 let, na svojem faksu še nisem diplomirala in z oktobrom ne bom več imela statusa. Ga pa NUJNO rabim zaradi službe...

Ali je kakršnakoli možnost zame, tudi če bom mogla plačati šolnino, da se kamorkoli vpišem in dobim za eno leto status in LAHKO DELAM PREKO ŠS?

Hvala za odgovor

Manca fasu šše | Gost | odg. 09.09.2014 @17:58 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

prosim za pomoč in sicer stara sem 28 let, na svojem faksu še nisem diplomirala in z oktobrom ne bom več imela statusa. Ga pa NUJNO rabim zaradi službe...

Ali je kakršnakoli možnost zame, tudi če bom mogla plačati šolnino, da se kamorkoli vpišem in dobim za eno leto status in LAHKO DELAM PREKO ŠS?

Hvala za odgovor

KK | Gost | odg. 09.09.2014 @18:11 Prijavi neprimeren komentar

Danes bila na trgovski in se vpisala. Prisla okol 10h in cakala do 16h. Nic cakat pejte jutri na trgovsko, zadnji dan. Ful je guzva pejte cim prej, pred 8h, drugace si vzamte cel dan frej. Vpisnico in poloznico dobite tam! Srecno

Dolly | Gost | odg. 09.09.2014 @18:12 Prijavi neprimeren komentar

Pozdrav vsem.

No nekaj info. o vpisu na srednjo trgovsko šolo. Danes sem bila tam nekaj pred 10 uro, prišla sem domov ravnokar (18.00). Lahko rečem z eno besedo,da je norišnica. Najprej greš v tajništvo, kjer dobiš vpisno polo in ostale papirje, če nimaš še plačane položnice stopiš v vrsto za pisarno kjer je blagajna in lahko direktno da šoli poravnaš vpisnino (206,50€ - vpisnina + 2. izpita), potem te pošljejo v klet, kjer se začne to dolgoo čakanje. V učilnico spuščajo po cc. 6o ljudi in potem čakaš 2 uri in pol, da zaključijo z vpisom. Ko si v učilnici, skupaj izpolnete potrdila o vpisu, pogodbe in vse ostalo, ki je povezano z vpisom. Potem je na vrsti naslednjih 6o, ki čakajo zunaj =).

Seboj imejte: kopije + ORIGINALE spričeval ( OŠ,vseh letnikov sr.šole/gimnazije + spričevalo o zaklj.maturi ), kopijo osebnega dokumenta, kuli, vodo & kaj za pod zob :P .

Takole čist na kratko in za vse tiste, ki se imate namen it jutri še vpisat =).

Lp pa veliko potrplenja.

lunca | Gost | odg. 09.09.2014 @18:13 Prijavi neprimeren komentar

gorenc12345 mene tut to matra - u Radovljici: http://www.zavodradovljica.com/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=63 je 1. obrok 200 eur, sam kaj k je pol še 9 obrokov šolnine, pa nevem če si upam ne plačat tega ... 

Caribbean | Gost | odg. 09.09.2014 @18:19 Prijavi neprimeren komentar

@ina a si se vpisala na srednjo trgovsko v ljubljani? Poteka to brez problema?

Oz. kaj lahko tisti, ki ste se šli danes vpisat oz. ste se že vpisali na srednjo trgovsko šolo v ljubljani, poveste ali vam ratalo oz. če so bli kakšni problemi?

Hvala.

Caribbean | Gost | odg. 09.09.2014 @18:22 Prijavi neprimeren komentar

Aha, ste lih malo pred mano že odgovorili na moje vprašanje... Hvala za info KK in Dolly..

ty

Caribbean | Gost | odg. 09.09.2014 @18:25 Prijavi neprimeren komentar

Edino kar me še zanima je, če potrdilo o vpisu dobiš takoj tam?

hvala

gorenc12345 | Gost | odg. 09.09.2014 @18:34 Prijavi neprimeren komentar

Dolly sam to: ali položnico dobiš na šoli in ali moraš narediti izpit ki si ga plačal

HVALA ZA ODGOVOR

Pinky | Gost | odg. 09.09.2014 @18:44 Prijavi neprimeren komentar

Glede trgovske ste pisal, da se rabjo spričevala srednje šole. Nikakor ne najdem spričvala iz 2. letnika, a se je komu uspel upisat sam s spričvalm s 3. pa 4. letnika npr.? Ostalo mam vse, tega spričvala pa nism srečala pomoje že odkar sm ga dobla :S

gorenc12345 | Gost | odg. 09.09.2014 @19:10 Prijavi neprimeren komentar

se opravičujem sem našel oddgovor ki sem ga iskal. vpisnina je okoli 200 kaj pa izpita koliko staneta?

ina | Gost | odg. 09.09.2014 @19:22 Prijavi neprimeren komentar

Za trgovsko samo teh 206,50 plačaš in to je to nobene šolnine itd, gužva pa ni bla samo danes ampak je že od začetka vpisov po 300 folka dnevno pa še več, potrdila pa dobiš takoj ja...

xoxo | Gost | odg. 09.09.2014 @19:30 Prijavi neprimeren komentar

A mogoce kdo ki je ze bil ve ce smo na potrdilu prostor kjer pise potrdilo se izdaja pustili prazno ali pa sem jaz preslisala? Bi tam moralo pisati od katerega do katerega meseca mi velja potrdilo? Kaj ste napisali tam?

ina | Gost | odg. 09.09.2014 @19:36 Prijavi neprimeren komentar

Prazno pustiš, lahko pa tud napišeš npr. študentski servis itd., nm je reku da je vseen. Velja pa potrdilo do 31.8 tko piše v teh pogodbah k smo jih dobil za izpovnt.

Dolly | Gost | odg. 09.09.2014 @20:31 Prijavi neprimeren komentar

Gorenc12345: Ne rabiš položnice,ker plačaš lahko na šoli (blagajna)..v pisarni v 2 1.nads. Tam tudi talajo vpisne liste...ko to vse urediš,te pošljejo v klet,kjer poteka vpis.
Mislim, da ti na ta dva izpita ni treba. Ker vsi tam vedo, zakaj si tam poleg tega pa  so vsi zelo prijazni =)

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.