Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
neznanec | Gost | odg. 11.09.2014 @10:20 Prijavi neprimeren komentar

A potem se je še možno vpisati v Litiji na Geos na visjo? ali gre samo na srednjo?

Sem manj kot 26 let, in če se bi mi uspelo vpisati v visjo bi še lahko imel bone za hrano?

Sicer se bom šel vpsati na Landis.

status | Gost | odg. 11.09.2014 @11:30 Prijavi neprimeren komentar

Na Cenetu Štuparju tut vpisujejo sam ne smeš povedat da rabiš status, ker te zavrnejo. Se moraš delat da te zanima neka šola in te vpišejo. Najcenejša varjanta je 350 EUR. Je drago, sam baje d te pa ne izpišejo. 

vmk | Gost | odg. 11.09.2014 @11:35 Prijavi neprimeren komentar

na spletni strani SUAŠa piše tudi glede vpisnine nekaj, da se plača vpisnina ' en izpit (200). A je to to za letos? DA ne bi prišli tja in bi bilo potem treba še sto ostalih stvari urejat. Kaj pa gledespričeval, če imaš samo maturitetno in od zadnjega letnika?

malamumi | Gost | odg. 11.09.2014 @12:09 Prijavi neprimeren komentar

@vmk

Potrebuješ spričevala vseh letnikov, sem klicala prej, ker tudi jaz nimam vseh spričeval. Brez tega se ne mores vpisati.,,

matevž | Gost | odg. 11.09.2014 @12:10 Prijavi neprimeren komentar

vpis na CDI Univerzum je mogoč, dobiš status dijaka,stane pa 272eur*položnico plačaš na licu mesta, potrebuješ samo osebni dokument in pa spirčevalo o zaključeni osnovni šoli.

za več info pokličlite: 01/583-92-70

Lp

kklara | Gost | odg. 11.09.2014 @12:33 Prijavi neprimeren komentar

-tatatfas

je to mogoče skupinski vpis?, jas jih kličem danes že ceu dan pa se nuben ne javi alpa je zasedeno-.-

Mavrica | Gost | odg. 11.09.2014 @13:06 Prijavi neprimeren komentar

lila sam še neki, če slučajno veš, a z ekonomske gimnazije se lahko vpišem na program administrator alpa ker drug program na SUAŠu, kr sm se poskusla u Radolc vpisat, pa so rekl, da se na smer ekonomski tehnik ne morm vpisat z ekonomske gimnazije :/

Mavrica | Gost | odg. 11.09.2014 @13:23 Prijavi neprimeren komentar

lila sam še neki, če slučajno veš, a z ekonomske gimnazije se lahko vpišem na program administrator alpa ker drug program na SUAŠu, kr sm se poskusla u Radolc vpisat, pa so rekl, da se na smer ekonomski tehnik ne morm vpisat z ekonomske gimnazije :/

kklara | Gost | odg. 11.09.2014 @13:40 Prijavi neprimeren komentar

-Mavrica

jas sem poklicala na SUAŠ, končala sem srednjo ekonomsko in se nemoram vpisat na nuben njihov program...

Jay | Gost | odg. 11.09.2014 @14:31 Prijavi neprimeren komentar

Obveščamo vas, da je vpis na Srednjo trgovsko šolo Ljubljana pri IZPBRAŽEVANJU ODRASLIH (izredno izobraževanje) za šolsko leto 2014/2015 zaključen zaradi zapolnitve mest.

status | Gost | odg. 11.09.2014 @14:42 Prijavi neprimeren komentar

Na Cenetu Štuparju tut vpisujejo sam ne smeš povedat da rabiš status, ker te zavrnejo. Se moraš delat da te zanima neka šola in te vpišejo. Najcenejša varjanta je 350 EUR. Je drago, sam baje d te pa ne izpišejo. 

matevž | Gost | odg. 11.09.2014 @15:43 Prijavi neprimeren komentar

jaa potreben je spričevalo o zaključeni osnovni šoli,ker se vpisuješ na srednjo,pridobiš status dijaka in ne študenta,posledično lahko vseeno delaš preko študentskega servisa in vse ostalo samo brez študentske prehrane ostaneš....čist simpl

Lp.

Pinky | Gost | odg. 11.09.2014 @15:46 Prijavi neprimeren komentar

A na Geoss Litija izobraževanje odraslih se plača samo 200 € al tut kej s šolnino težijo? A z izpisom ni težav, al je treba it na kšn izpit?

eli | Gost | odg. 11.09.2014 @16:17 Prijavi neprimeren komentar

a je kdo tak, ki se je že lani vpisal na SUAŠ pa se bi letos spet. a je to sploh možno?

moj kolega se je 2x vpisal na trgovsko za status s tem da je drugič ponavljal letnik. je na SUAŠ-u enako?

srd23 | Gost | odg. 11.09.2014 @16:49 Prijavi neprimeren komentar

To glede ponovnega vpisa na ŠUAS tudi mene zanima.
Spomnem se, da je lani na vpisu sicer bil en tak ki je že bil vpisan...nevem pa a so mu potem dovolili vpis.

skyone | Gost | odg. 11.09.2014 @17:44 Prijavi neprimeren komentar

Danes sem se vpisala na srednjo pomorsko v Portorožu. Vpisnina je 250€, niso nič komplicirali ali spraševali. Sem sam izpolnila prijavo, plačala položnico in to je to. Dobiš pa 3 potrdila.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.