VPIS ZA STATUS
Hej...skyone a mogoče veš, če tukaj preverjajo opravljene obveznosti po porvi polovici leta al ni težav in maš status do konca leta??
Za status se vpišite v cdi univerzum lj-šiška, nobene gužve, nobenega čakanja. Fertik sm bil v 10min, s sabo prinesite spričevalo iz 8 razreda OŠ, davčno ter osebno. vpisnina = 272€. Pa po telefonu ne sprašujte za vpis za status ker bo odgovor negativen, pejte mal po ovinkih pa bo tajnica vedla zakaj se gre. Aja, pa za potrdila o šolanju dobite neomejeno, lahko tudi sredi leta. Izpisujejo nič.
Zadovoljen dijak cdi univerzum
Kaj pa Vegova v LJ? Baje je vpisnina samo 150€ in se da prek maila.
Kdo ve kaj več info o tem?
Kaj pa Vegova v LJ? Baje je vpisnina samo 150€ in se da prek maila.
Kdo ve kaj več info o tem?
Ne, na pomorski ne izpisujejo. Sem bla tud lani vpisana in sem imela normalno status celo leto do zdej. Upam da niso letos kaj spreminjali.
ŠC PET baje tud vpisuje samo za status.. kolegica se je tam vpisala lani za status, letos pa "ponavlja"
@marry: Kolikšna pa je vpisnina v ŠC Pet?
Hej...skyone a mogoče veš, če tukaj preverjajo opravljene obveznosti po porvi polovici leta al ni težav in maš status do konca leta??
A mogoče kdo ve, iz Pomorske se moraš izpisat al te sami izpišejo po enem letu?
Ta vegova izgleda zanimiva, ima kdo izkušnje?
26+ probite na B2, lani se je bje dal na višjo upisat sam za status
@mavrica
To pa nebi vedla najbol da pokličeš pa vprašaš jaz sem se s splošno gimnazijo vpisala nevem pa kako je z ekonomsko gimn.
Ma katere dne in ob kašni uri pa upisujejo v Portorožu na pomorski?
Se je kdo že vpisal dejansko na višjo v LITIJI? Te ne terjajo za celotno šolnino potem?? hvala za odgovor : )
@skyone a srednja pomorska portorož, to si se vpisala dejansko v srednjo šolo, ali gre za izobraževanje odraslih, zanmia pa me še, kdaj sploh potekajo vpisi in kaj je potrebno imeti s sabo?
Hvala
ker mi manjka par kreditnih točk za pogojni vpis v naslednji letnik in imam za to zdravstvene razloge, mislim na faksu oddati prošnjo za pogojni vpis.. Vendar to ni sigurno da odobrijo. Oddati moram do 22.9., baje pa je seja kjer se odloča o tem sredi oktobra.
Ker prejemam pokojnino in ne bi rad ostal brez, bi v primeru, da mi prošnjo zavrnejo potreboval status.
Se da na te šole vpisati tudi sredi oktobra ali ne?
Hvala in lp
P.S.: na strani od trgovske piše da so polni že zdaj, če komu prav pride.
ima kdorkoli kaksne informacije ce se res da vpisat na SCPET? cena,karkoli?
Meni so s SCPET odgovorili, da imajo še prosta mesta in da vpisujejo v času uradnih ur.
tudi sama sem na SCPET dobila enak odgovor,koliko pa je vpisnina?
Ali kdo ve do kdaj se je mozno vpisati na cdi univerzum?