VPIS ZA STATUS
Za SCpet sem gledala cenik in piše, da je vpisnina 120€. Samo ne vem kaj potrebujem za vpis. Upam, da ne tudi spričevalo iz OŠ.
A ma kdo prosm še kakšne info za Geoss Litija? Se vam je uspel upisat samo zarad statusa in brez šolnine (razn 200 € ob vpisu)?
vmk kje si našla ta podatek? Jest sem dobila njihov odgovor po mailu, da je vpisnina 220 €.
NIkjer ne piše na njhivoi strani koliko je vpinsine za plačat? Ve kdo mogoče?
Aja vmk sori, ti si gledala za višjo šolo vrjetn, jest sm jih pa za izobraževanje odraslih prašala.
aha torej so ti posredovali ceno za vpis za izobraževanje odraslih. torej je 220 evrov? se prideš vpisat v ponedeljek?
To je odgovor od SUAŠa
Za vpis potrebujete
- Zaključno spričevalo 8. Oz. 9. Razreda
- Rojstni list
- Spričevala po letnikih 1-4 + matura
- Fotografijo.
Vpisnina znaša 220€, ter izpiti po 60€.
NIkjer ne piše na njhivoi strani koliko je vpinsine za plačat? Ve kdo mogoče?
vmk in lunca a vesta kaj potrebuješ za vpis na šcPET?? To lahko kar prideš v ponedeljek v času uradnih ur in te vpišejo?
ravno sedaj sem klical na SUAŠ in so mi rekli, da lahko kar pozabim na vpis za status. vpis pa naj bi bil v ponedeljek.
Meni so iz SUAŠa odgovorili, da se lahko prekvalificiram iz gimnazijskega maturanta v ekonomskega tehnika. Sej, če prideš tam z namenom, da si res želiš obiskovat to šolo te morjo vpisat verjetn
Mene zanima, katera spričevala potrebuješ za samoizobraževnje odraslih na Landis, samo osnovnošolska? Sem jim pisala pa mi ne odgovorijo in sem jih klicala pa se ne javijo.
Lani sem se vpisala na Landis in nisem rabla iz oš. Samo maturitetno in zaključen letni SŠ.
A šolnine pa potem na Landisu ne zahtevajo, da plačaš?
ve kdo za vegovo ce je res mogoc vpis? ker je kar fajn ce je res samo 150
Eno vprašanje za cdi univerzum, na njihovi strani piše da plačaš ob vpisu prvi obrok 272€, potem pa še 8 obrokov po 102€, a ve kdo kako je s temi 8 obroki, a to plačaš samo če greš na izpit al v vsakem primeru?
Eni očitn še niste dojel, da se ne pove direkt da hočš status ker bo itk odgovor negativn in pol tuki sam dvigujete paniko, da se kao ne da vpisat sam za status.Na trgovski je tud kolegico nadru kakš status da je to resna šola k je šla klicat, nasledn dan se jih je pa 300 pršl vpisat sam za status....
Na tej stani sem našel te podatke
http://www.cdi-univerzum.si/S6510/D176/CENIK+za+SSI+programe
kaj če potem na suaš zvejo, da si se samo zarad statusa vpisal in te potem izpišejo?
Z status izrednega študenta na višji šoli, kljub 3 letom ali več na višji je zdaj takole: