VPIS ZA STATUS
Evo nove info o STŠ Koper za vse ki vas zanima...letos so omejili vpis za programe IO zaradi lanskoletne prijave, tako da so tistim ki jih nameravajo vpisati že poslali maile s potrebnimi dokumenti in navodili... oz.nekateri so se že lahko šli vpisat odvisno od smeri... Očitno so letos na eci peci pec izbirali
Za ŠC PET me zanima, ve kdo kaj več o tem oz. se je kdo mogoče že vpisal?
Vsi ki se vpisujete na Landis baje je treba 3 izpite nardit
ŠC Pet, 220€ vpisnine, status velja do 31.11, za podaljšat se morš oktobra prijavit na izpit, tako ti status velja do februarja ko ponoviš zgodbo. Lahko se oktobra na oba prijaviš in imaš do konca šolskega leta. Če jih narediš je tvoj problem, status velja. Cena izpita je 60€.
@vmk: Oprosti, ampak kako da so ti s suaša pisali v mailu 220 € ko pa na strani piše, da prvi obrok znaša 200 €?
Je sicer treba imeti plačano že ob vpisu ali lahko prideš kasneje z odrezkom po potrdila?
Kakšni so stroški na scpet?
Hvala, lp
scpet je torej 220
a potem kljub temu, da se na ŠC Pet prijaviš na izpit, moraš plačat 60 EUR?
@qwe: Praktično 340, če šteješ še oba izpita
@Nekdo: 60€ je cena prijave.
@nekdo
Js sm lani bla vpisana tm in sm mela status celo leto in vsi k so se pršl vpisat, ker tm vejo zakaj se gre tko kt na trgovski itd. Po telefonu ti pa nebo lih potrdila če sprašujš direkt za status ane.
@a koliko si potem plačala vse skupaj?
STŠ Koper je zelo čudna šola zgleda vpisujejo koker se jim zazdi oz.nevem po katerih kriterijih, nekateri smo že augusta poslali meile pa še do danes nismo dobili odgovora za vpis, nekateri pa vidm ste že dobili termine. Tko kot lani se jaz kot gimnazijka nisem mogla vpisati ker češ nisem ustrezala nobenmu programu, znanci prav tako gimnazijci pa so se brez problema vpisali. Seveda sem si status drugje zrihtala, sem pa vesela da jih je obiskala inšpekcija če jih je kot je nekdo zgoraj rekel. Ker za njih očitno ne velja kot za druge šole prej prideš prej si na vrsti ampak neka njihova interna 'pravila'.
@nekdo
Lani sm samo 190eur plačala.
Hej! A kdo pozna kej "fajnga" na Gorenskm koncu, vpis samo za status, da te ne izpišejo sred leta in ni previsoka vpisnina/šolnina? Nujno rabm status, čim prej :/
@a na keri šoli to?
@lili: To kar prvi "a" - 190, to je bilo lani na šuas-u
Živjo!
Zanima me kam ste se sedaj vpisal za status tisti ki ga ze maste in koliko ste za to cenovno odšteli?
Za odgovore se v naprej zahvaljujem!
Lp